Az ára úgy alakul amit írtam (számolj 30-cal, legfeljebb kellemes meglepetés ha olcsóbb lesz) - pontos dátummal pedig jelentkezem itt a fórumon, ált. 24 órán belül megkapom a szállítás határidejét, és kb 5 munkanap alatt meg is szokott jönni.
Figyeld a fórumot : amint megvan a pontos dátum felírom ide !
Dunaújvárosban lehet személyesen átvenni, vagy jelképes összegért (max 1000 ft) futár el tudja vinni a Paks-Ercsi-Érd vonalon magával és nála fizetni is tudsz.
Ha holnap délutánig nem kapsz rá választ, üzenj nekem és hazafelé megnézem este 6 körül. Láttam már az enyémen, de fejből nincs meg h hova van beakasztva.
Hali. Még meg van.
Egyébként az enyém majdnem tükör képe a tiédnek. Nem ez volt a wildban? Ha érdekel a csillapító akkor :csabamuvek@freemail.hu vagy 06706170942
Én anno át akartam faragni a 4kilóst, csak egyszerűen beszerezhetetlen volt a 93-tól 600-as blokk+karbi (a régi nem fér be).
Ahogy láttam, ma már 2 kiló körül megáll kompletten - igazán megéri, teljesen más érzés motorozni vele. (nem a lóerő, a nyomaték miatt.)
naja, Kutya úr is sokmindent tud hozzá
Lehet nekem is átkellene reszelni inkább 600asra? bár bambán néznének ha egyszer lelenne mérve a teljesitménye, papiron ez 25kw , úgy meg lenne közel 100 paci
Ja, meg van egy dunaújvárosi kis kötsög-frenki, az is szokott alkatrészeket áruni ZZR400-hoz. Főleg Csopakra küld sokat mostanában...
De komolyan: bontóban is van hozzá bőven cucc (akár átalakító is 600-asra), kopóalkatrészei meg nagyrészt mgegyeznek a 600-zal, szóval nem gond. Egy személyre jó gép.
Belpacis, alkatrész bontókban van, idom az elég drága, demihez nem ugye, van soksok utángyártott kopó alkatrész, pl www.biker-world.hu
Lóerő: 53, mire használod, attól függ, nekem elég volt eddig, sőt, mindig gyorsan megyek miatta , tegnap a helyi rendőrrel is fogócskáztunk, gondolta igazoltat majd valahol, de nem jött össze neki
Ha nem 600/1000 motorokkal akkarsz versenyezni akkor bőven jó, meg amikor csak mentem nagyobb köbcentis mocisokkal, akkor is tudja tartani az iramot. 140-150nekem a kényelmes utazó, addig besem bújok a plexi mögé, vége valahol 190 felett van, autók gyorsulásban nem ellenfelek. Fogyasztása 6-7liter, csuklótól függően. Ülése kényelmes, utasnak is nagy helye van.
en bontoba 15-er talaltam, ha 10-erodaadod akkor erdekel!
Figyeld a fórumot : amint megvan a pontos dátum felírom ide !
Dunaújvárosban lehet személyesen átvenni, vagy jelképes összegért (max 1000 ft) futár el tudja vinni a Paks-Ercsi-Érd vonalon magával és nála fizetni is tudsz.
Ha postázni kell, az ált 2000-2500 HUF.
ORSZÁGOS RAZZIÁT INDÍTOTT A RENDŐRSÉG A MENTŐDOBOZOK-KÉSZLETEK ELLENŐRZÉSÉRE !
Akinek a motorban/autóban :
- nincs
- hiányos
- lejárt szavatosságú ( akár felbontva valamely része csak lejárt! )
azonnal, 30.000.- Ft bírságot szabnak ki a jármű tulajára !
Mindenki pótolja ha nincs a motorban/autóban, és ellenőrizze a lejáratát is !
Egy kérdés! Ami a kormánymál van kábelösszefogó, a végénél kör alakú drót hova van beakasztva?
Egyébként az enyém majdnem tükör képe a tiédnek. Nem ez volt a wildban? Ha érdekel a csillapító akkor :csabamuvek@freemail.hu vagy 06706170942
Ahogy láttam, ma már 2 kiló körül megáll kompletten - igazán megéri, teljesen más érzés motorozni vele. (nem a lóerő, a nyomaték miatt.)
Lehet nekem is átkellene reszelni inkább 600asra? bár bambán néznének ha egyszer lelenne mérve a teljesitménye, papiron ez 25kw , úgy meg lenne közel 100 paci
Ja, meg van egy dunaújvárosi kis kötsög-frenki, az is szokott alkatrészeket áruni ZZR400-hoz. Főleg Csopakra küld sokat mostanában...
De komolyan: bontóban is van hozzá bőven cucc (akár átalakító is 600-asra), kopóalkatrészei meg nagyrészt mgegyeznek a 600-zal, szóval nem gond. Egy személyre jó gép.
Lóerő: 53, mire használod, attól függ, nekem elég volt eddig, sőt, mindig gyorsan megyek miatta , tegnap a helyi rendőrrel is fogócskáztunk, gondolta igazoltat majd valahol, de nem jött össze neki
Ha nem 600/1000 motorokkal akkarsz versenyezni akkor bőven jó, meg amikor csak mentem nagyobb köbcentis mocisokkal, akkor is tudja tartani az iramot. 140-150nekem a kényelmes utazó, addig besem bújok a plexi mögé, vége valahol 190 felett van, autók gyorsulásban nem ellenfelek. Fogyasztása 6-7liter, csuklótól függően. Ülése kényelmes, utasnak is nagy helye van.
400-ast érdemest venni?Abból van bőven.Én úgy tudom hogy japán belpiacos.Vannak hozzá alkatrészek?Nem macerás beszerezni öket.
http://cgi.ebay.com/ws/ebayisa...