Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor kell minden felekeppen es ha tudod mikorra jon meg lecci szolj!
hali!
en bontoba 15-er talaltam, ha 10-erodaadod akkor erdekel!
szeva mondj valamit rá aztán kitalálom hogy jó e vagy nem. Annyit mondj amennyit neked biztosan megér. de azért ne 4 számjegybe gondolkozz. üdv gábor
Ezt azért ne reklámozd.. így is épp elég a barom közöttünk. Én inkább veszek 800 Ft ért, szerintem Te is jobban jársz...
Még eggyel több ok hogy ne állj meg!
Az ára úgy alakul amit írtam (számolj 30-cal, legfeljebb kellemes meglepetés ha olcsóbb lesz) - pontos dátummal pedig jelentkezem itt a fórumon, ált. 24 órán belül megkapom a szállítás határidejét, és kb 5 munkanap alatt meg is szokott jönni.
Figyeld a fórumot : amint megvan a pontos dátum felírom ide !

Dunaújvárosban lehet személyesen átvenni, vagy jelképes összegért (max 1000 ft) futár el tudja vinni a Paks-Ercsi-Érd vonalon magával és nála fizetni is tudsz.

Ha postázni kell, az ált 2000-2500 HUF.
Királyság hogy vettem a Lidlben :)
... ::: FIGYELEM ! ::: ...

ORSZÁGOS RAZZIÁT INDÍTOTT A RENDŐRSÉG A MENTŐDOBOZOK-KÉSZLETEK ELLENŐRZÉSÉRE !

Akinek a motorban/autóban :

- nincs
- hiányos
- lejárt szavatosságú ( akár felbontva valamely része csak lejárt! )

azonnal, 30.000.- Ft bírságot szabnak ki a jármű tulajára !

Mindenki pótolja ha nincs a motorban/autóban, és ellenőrizze a lejáratát is !
akkor tudnal nekem egy pontos arat mondani a kz lancszettre? meg hogy mikorra lenne meg? na es persze, hogy hova kellene menni erte!
hali, csak most tudtam megnezni a kepet, tenyleg majdnem ugyan olyan, amugy de az enyem volt
Akkor rakok en is parat a multheti Miskolci kirucanasrol
Oksi, köszi!
Raktam fel pár képet, csak ugy me mé ne halacskát egyik guruláson láttam
Ismét fasza kis kiruccanáson vagyunk túl, valamint egy überfasza streetfighter versenyen! Mókus, Gergely Sanyi és Anygal Zoli rulz!
Ha holnap délutánig nem kapsz rá választ, üzenj nekem és hazafelé megnézem este 6 körül. Láttam már az enyémen, de fejből nincs meg h hova van beakasztva.
Küldjön róla valaki egy fényképet, Pleasee!
Szevasztok!
Egy kérdés! Ami a kormánymál van kábelösszefogó, a végénél kör alakú drót hova van beakasztva?
Hali. Még meg van.
Egyébként az enyém majdnem tükör képe a tiédnek. Nem ez volt a wildban? Ha érdekel a csillapító akkor :csabamuvek@freemail.hu vagy 06706170942
Én anno át akartam faragni a 4kilóst, csak egyszerűen beszerezhetetlen volt a 93-tól 600-as blokk+karbi (a régi nem fér be).
Ahogy láttam, ma már 2 kiló körül megáll kompletten - igazán megéri, teljesen más érzés motorozni vele. (nem a lóerő, a nyomaték miatt.)
naja, Kutya úr is sokmindent tud hozzá
Lehet nekem is átkellene reszelni inkább 600asra? bár bambán néznének ha egyszer lelenne mérve a teljesitménye, papiron ez 25kw , úgy meg lenne közel 100 paci
..van soksok utángyártott kopó alkatrész, pl www.biker-world.hu..

Ja, meg van egy dunaújvárosi kis kötsög-frenki, az is szokott alkatrészeket áruni ZZR400-hoz. Főleg Csopakra küld sokat mostanában...

De komolyan: bontóban is van hozzá bőven cucc (akár átalakító is 600-asra), kopóalkatrészei meg nagyrészt mgegyeznek a 600-zal, szóval nem gond. Egy személyre jó gép.
Belpacis, alkatrész bontókban van, idom az elég drága, demihez nem ugye, van soksok utángyártott kopó alkatrész, pl www.biker-world.hu
Lóerő: 53, mire használod, attól függ, nekem elég volt eddig, sőt, mindig gyorsan megyek miatta , tegnap a helyi rendőrrel is fogócskáztunk, gondolta igazoltat majd valahol, de nem jött össze neki
Ha nem 600/1000 motorokkal akkarsz versenyezni akkor bőven jó, meg amikor csak mentem nagyobb köbcentis mocisokkal, akkor is tudja tartani az iramot. 140-150nekem a kényelmes utazó, addig besem bújok a plexi mögé, vége valahol 190 felett van, autók gyorsulásban nem ellenfelek. Fogyasztása 6-7liter, csuklótól függően. Ülése kényelmes, utasnak is nagy helye van.
Sziasztok!
400-ast érdemest venni?Abból van bőven.Én úgy tudom hogy japán belpiacos.Vannak hozzá alkatrészek?Nem macerás beszerezni öket.