Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Matrix OST-n megtalálod...kell?
jóvanna!
Nyomoztam. Kutattam. Igazad volt.

A ZZR 400 (egyik) gyári áttétele valóban 14 - 49 -es. Ezt a K1,K2,K3 típsujelű (Kawában volt ilyen?) gépeken alkalmazták szériában.
A ZZR 400 "M" szériától kezdve (az ABC miatt gondolom h ez a későbbi, elöl 'kétpofás' verzió már) a nagyobb nyomaték miatt átvariálták, és 15 - 52 -re cserélték az áttételt.

Ez mivel alig 1 % különbség, nem okoz nagy változást. A lényeg hogy ezek az ú.n. gyári méretek. A láncon -a nagyobb lánckerekek miatt- két szemet növeltek, 114-es kell a nagyobb párra.
az a rock again az Rob Dougen! a track pedig Clubbed To Death!
http://www.sportmotor.hu/motor...
Dub! 1:10-nél mi a szám címe? Vmi rock againre emlékszem azt mondtad.
Ha lefényképezed h miről kell, akkor megnézem, de nézegettem a képeimet, csak nem találtam olyan közelit, és lusta voltam lemenni a garázsba ezt a fogaskerekekért de ha megmondod mi a retket kell, akkor megnézem
DE már tudom, visszaolvastam!
Oké, rádcsörgök, ha elfelejtenéd! Köszi!
De nem tudom a számod!
Nem szóltál (azt hittem megoldódott). Nem.

Ha holnap estig sincs válasz, akkor CSÖRGESS MEG és lemegyek a garázshoz, megnézem !
Jah én is ezt néztem. Azért még egy hatos gixxert és kawát kipróbálnék.
Kutty! Megnézted nekem a kábelösszefogót a kormánynál?
Az szerintem is tök pici! Kifejezett japán liliputi csajokra tervezték!
Inkább ez! ÁÁhhh!
es mikor derul ki, hogy oda adod e annyiert?
szeva rágodom rajta, elöfordulhat hogy odaadom annyiért de pesti vagyok, ha az nem gond, viszont szolj légyszi ha mégse kell.
Nem értem miért nem lettél nyomozó
Hali Srácok!
Láttam Jaku hozzászólását, tehát következtettem arra, hogy hazafele minden rendben ment . A simulós képet leszedem a telóról és felrakom hogy mindenki láthassa hogy milyen jól megtud osztozni két férfi egy motoron.
Nem egyszerű, ( AVON -t régebben a www.majergumi.hu tudott jó áron ) használtan én is ajándékba kaptam az egyik quados barátomtól a mostani hátsómat, de amilyen állat mélyre dönthető, ennek a szélén lévő 3-4 mm hamar el fog menni...
Rendben, köszönöm, akkor veszek ki pénzt a bankból Írtam az tesztnaposoknak, majd elválik mi lesz, jó lenne gurulni valamelyik KTM-el, vagy Apriliával . Lassan gumit kell néznem hátulra mert elkopott
Privátban vagy itt a fórumon add meg légyszíves elérhetőségeidet ( név, ir.szám, cím, telefonszám) - szombaton nem leszek a városban, de csinálok a nevedre egy kedvezményes vevőkódot a boltban, így a kollégáktól is át tudod venni a cuccot, a megbeszélt kedvezményes vételáron !
Nah a mai teszt után CBR600RR-t kihúztam a lehetsége jövőbeni motorok listájáról, tekintettel arra, hogy olyan pici mintha egy köszörűkövön ülnék (tudjátok a majom ). Szabályosan szinte a tankon ültem és alig volt elöttem a motorból vmi.
leadtam a drotot, penteken kereni fog a srac, elore is koszi
30-9758-hathétnyolc

Csörgessen meg MÉG PÉNTEKEN és ránézek hogy merre tart épp a szállítmány ! Szombaton a délelőtti órákban tudja átvenni, Dunaújvárosban !
sajnos a hetvegen pont az ellenkezo iranyba leszek, egy haverom menne erte, szombaton, hany korul lenne jo, meg egy telefonszamot tudol e adni nekem?
Na ez gyorsan ment : megjött a válasz, a láncszetted 05.24-én érkezik futárral, addig jelezd légyszíves hogy milyen módon ( személyes/futár/posta -vagy vasárnap a mecsekben? - kívánod átvenni! !
A láncod úton van - még 1 kicsit olcsóbb is lett mint ígértem (...maradjon lóvéd vasárnapra ) !

A KZ láncszett pontos dátuma valszeg csak holnapra lesz nálam, jelzek amint tudom !