Ritka nagyon. Hibáa kapsz már kétszer ekkora gépet ( pl. TL1000 ) 2000 után, 1,100 körül, az igazán jó 600-as ZiZi-k is itt indulnak. Jó motor, és kevés van belőle.
Ha idősebb - picit kopottabb is jó akkor Ez 600-ért jó lehet ha nem sérült az idom alatt!
Nem bonyolult: általában a nyitott sztender, nyitja is az áramkört.
Nincs más dolgod, mint a befelé menő kábeleket összekötni, és akkor fixre zárod. CSAK NEHOGY MEGVICCELJEN EGYSZER !
Sziasztok!
Lenne 1 olyan kérdésem hogy a sztenderen lévő érzékelőt ki lehet kötni vagy hogy tudom megcsinálni mert a miatt fulladt le egyfolytában a mocim .Esetleg nincsen valakinek egy fölös érzékelője?
Segítséget előre is köszönöm....Széles utat!
Írj nekik (egyébkét sztem nem foják engedni, nem szokták) de nekem is korrektül, részeltesen, és jó hangvételben válaszoltak a kérdéseimre.
Ha meg nem ülhecc akkor mi van - egy jó túra lesz ez, tesztelés nélkül is, ha nincs ez a program, akkor is megtettük volna u.ezt a kört.
Keddig mindenképpen elfoglalt vagyok, ezért inkábbb a postát részesiteném előnyben.
hm, talán szerdán itt is van, ha hétfőn postára adod
Kösszi mennyi lesz?27000+postaköltség?
30 alatt megáll - erre viszont tényleg várni kell: kevés motoron van ilyen apró lánckerék elöl és hátul. Szerintem megvan max 6-8 munkanap alatt, a végleges ára 29-30 EFt között várható.
630-V jelzésű, "O" - ringes lánc van rajta. Elöl 13 hátul 33 foggal.
Peeter számítunk rád minimum az első hely a cél, maximum két első hely.
Az új köridő 35 perc 18mp lesz.
És folyamatos hátszél, Okoska majd stikiben kifeszíti a sátorlapot.
Igy akár 12km/h-val is haladhatunk.
Ha idősebb - picit kopottabb is jó akkor Ez 600-ért jó lehet ha nem sérült az idom alatt!