Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ritka nagyon. Hibáa kapsz már kétszer ekkora gépet ( pl. TL1000 ) 2000 után, 1,100 körül, az igazán jó 600-as ZiZi-k is itt indulnak. Jó motor, és kevés van belőle.

Ha idősebb - picit kopottabb is jó akkor Ez 600-ért jó lehet ha nem sérült az idom alatt!
Sziasztok!
Nem tud valaki egy jó zzr600-ast .
Nem bonyolult: általában a nyitott sztender, nyitja is az áramkört.
Nincs más dolgod, mint a befelé menő kábeleket összekötni, és akkor fixre zárod. CSAK NEHOGY MEGVICCELJEN EGYSZER !
Sziasztok!
Lenne 1 olyan kérdésem hogy a sztenderen lévő érzékelőt ki lehet kötni vagy hogy tudom megcsinálni mert a miatt fulladt le egyfolytában a mocim .Esetleg nincsen valakinek egy fölös érzékelője?
Segítséget előre is köszönöm....Széles utat!
es mi piz?
csabi ha neked nincs akkor nekem van zx10 91es az jó a zizibe
marmint zzrhez, 91
hatso lengescsillapito nincs veletlen?
akkor engem erdekelne! mikorra tudod szallitani es hova kellene menni erte?
ZZR 1100 ALKATRÉSZEK ELADÓAK . 2DB VÁZ (91) 1db váz (93)-tól, ehez futómű is. önindító hűtő generátor, gyújtás , tükrök, első lámpa, fejidom ,tank , 2db farok idom, kuplung, váltó, olaj szivattyú, kábelköteg, légszűrő ház kuplung dekni és jeladó dekni, hajtókarok és dugók gyűrűkkel.
GPZ és GPX 500 R alkatrészek , valamint GPZ 1000 RX alkatrészek eladóak.
Okés, írok valami szépet nekik
Írj nekik (egyébkét sztem nem foják engedni, nem szokták) de nekem is korrektül, részeltesen, és jó hangvételben válaszoltak a kérdéseimre.
Ha meg nem ülhecc akkor mi van - egy jó túra lesz ez, tesztelés nélkül is, ha nincs ez a program, akkor is megtettük volna u.ezt a kört.
Engem lehet érdekelne , de nem vajon felengednek a korlátozott jogsimmal valamelyik 600as sm-re?
Nos uraim, a következő KAWÁS gurulás :

Somogyország és Mecsek kerülő túra + Ducati-Aprilia-KTM tesztelés !

Indulás : 2008 - 05 - 25 (vasárnap), reggel 8 : 30 , Dunaújváros, külső ÖMW kút ( 6-os főúttól 300m, M6-tól 1300 m-re.)

Táv: kb. 295 km
Autópálya : 0 km
Útvonal : Dunaújváros - Dunaföldvár - Tamási - Dombóvár - 'Sásdi hullámvasút' - Orfű (motor teszt) - Pécs - Mecseknádasd - Dunaújváros

Résztvevők :

1. Áron ( Z750-ZX6-ER6 hibrid)
2. Szöllő Tibi ( ZZR 400 )
3. Kutya. + Betty ( ZZR600)
4.
5.
6.

( ...ha jelentkeznél, kérlek másold át az egész szöveget és írd fel magad ! )
Csak jó minőség : D.i.D láncok ( O-ring, X-Ring, és extra erősített X-Ring+Gold minőségben) ill. JT lánckerekek.

Nyertünk!

Köszi OKOSKA!Hatalmas élmény volt nekem, még csak most fogom fel.

Köszönjük a szurkolást Misinek (Thunder) és kis családjának.Képeket küld el légyszíves.
mi a markaja a lancnak es a lanckerekeknek?
Uhh, ilyen lehetőség!
Nem rég értem haza, de még meggondolom, köszi az infót!
Okés, Köszönöm szépen
Szegény moc, megérdemli már az új láncot
Uhh..az árat csak a boltban tudom megnézni hétfőn, de amit ígértem anno árat az nem változott, fix.

Hétfőn akkor feldobom postára : max 2 ropi lehet a postázás.
szerintem olyan 10-11 között megyek ki,de majd hivlak.
Keddig mindenképpen elfoglalt vagyok, ezért inkábbb a postát részesiteném előnyben.
hm, talán szerdán itt is van, ha hétfőn postára adod
Kösszi mennyi lesz?27000+postaköltség?
30 alatt megáll - erre viszont tényleg várni kell: kevés motoron van ilyen apró lánckerék elöl és hátul. Szerintem megvan max 6-8 munkanap alatt, a végleges ára 29-30 EFt között várható.
630-V jelzésű, "O" - ringes lánc van rajta. Elöl 13 hátul 33 foggal.
Peeter számítunk rád minimum az első hely a cél, maximum két első hely.
Az új köridő 35 perc 18mp lesz.
És folyamatos hátszél, Okoska majd stikiben kifeszíti a sátorlapot.
Igy akár 12km/h-val is haladhatunk.
Okoska kérlek szólj, hogy mikor induljak otthonról.
Köszi.