Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Perceken belul indulunk a romaira, csak h emlekeztessem a polgartarsakat
szeva bocsi kérdeznék valamit. találtam itt az alkatrészeim közül egy zx10re valo lánckereket zsir uj csak nem az a két lyukas hanem sima csak a fogak vannak meg a belsö lyukon és ahhogy láttam a gyári az sokkal kintebb van mint ezen lenne a lánc. szerinted kuka vagy attol még felrakható? üdv mindenkinek gábor
én is éreztem a kontrasztot de hát micsináljak, ha eccer qqc
ez jóóó férfias volt Dúsz

de aranyos vagy nagyon
codálatosz! nehézfejű szuperqqc
Úristen....te beteg vagy Jax

ez nem QQC, ez egy killer...

ez QQC....nézd
Hohóóóóóó tényleg
Aham, most már tudom hol tanultad -a barlangban is alkalmazott- dodgem-style evezési stílusodat !
Felkenődtünk egy fára, mert le kellett kanyarodni, de kurva erős volt a sodrás a fő ágon, és még döntve sem sikerült bevenni, pedig már a folyó is döntött minket. Szépen eltoltunk egy másik kenut is bele a fába, aztán nagy nehezen ágról ágra húzva sikerült a kenut a céleterületre juttatni Amúgy hatalmas élmény, kár hogy a környéken nincs
És hogy sikerült bevenni ? Ellenkormányoztál ?
Énis mosoni dunán voltam, valami duzzasztónál, néhol voltak zúgós részek, meg olyan kanyarok h csak döntve tudtuk bevenni
Kukkantsátok meg a műholdas felvételeket is.

Apropó ! Ma este hagymakarikázás, Jancsi büfé, Római part ? 18:30-19:00 közt?
kiábrándulást = kirándulást (a fene aki megette a spell-checkert , most lebuktam hogy hasznalom, csak nem figyelek oda)
Nem vadvíz, ez a Mosoni Duna, árterület, igaz vízszinttől függően vannak zúgók, lehet rajtuk borulni ( tapasztalatból tudom , mindegyiket ), gyönyörű a természet. Nagyon ingoványos, évente változó, könnyen el lehet tévedni, vannak nehéz szakaszok, árral szemben, jó kis dugi fürdőhelyek, bánya tavak, horgászni lehet. Nem mostanra gondoltam a "kiábrándulást", a kánikulákban, akkor élvezet borulni is . Pozsonyba is át lehet gurulni.
Vadvizi túra? Voltam olyanon és kuuuuuurvajó:D főleg látni hogy a többiek beleesnek a vízbe
Engem érdekelne ha többen megyünk, meg ha nem most a hétvégén lesz, meg ha ne mlesz darabokban Zizi
Itt egy otlet hetveges turara valamikor:
vadviz-kemping.hu
Pentek este vagy szombat reggel (hajnalban ) lemocizni, del-delutan kenuzni egyett, sorozni, furdeni. Szombat este bogracsozni (Zizzer ), vasarnap Lipoti termal es elmeny furdo, este vissza ki-ki amere csak akar.
Ma reggel kaptam toluk emailt, megnyitottak, gyonyoru zold minden
ja igen, a hely kimaradt: Hungária-Thököly sarkánál, hátha vki magáraismer.
meg láttam mégegyet, valami csillogós szürkés-fekete gép, hjc-s ügyvéddel a tetején
ment az sms
Most küldd át légyszíves privátban az adataid - hogy el tudjam különíteni a nevedre a rendelésed !
ma reggel láttam f8-8 között egy szép ezüst zizit két személlyel.
bocs, Papa, de nem futottam utánuk
Köszi, akkor majd címet meg mondom ha megvan
Találtam első lánckereket (14-es) megrendeltem a hátsóval/lánccal együtt !

Sztem hétvégére/jövő hét elejére itt lesz !
Sziasztok!

Peti, jók lettek a képek...
A többi, amikor beöltöztettük a csajokat? Az vicces volt nagyon...
Szép napot nektek, Én utazok Parádra...
Este benézek, Hali.

Kill Bill.
weboldalt nem találtam, csak telefont... De majd érdeklődök náluk. Köszi