szeva bocsi kérdeznék valamit. találtam itt az alkatrészeim közül egy zx10re valo lánckereket zsir uj csak nem az a két lyukas hanem sima csak a fogak vannak meg a belsö lyukon és ahhogy láttam a gyári az sokkal kintebb van mint ezen lenne a lánc. szerinted kuka vagy attol még felrakható? üdv mindenkinek gábor
Felkenődtünk egy fára, mert le kellett kanyarodni, de kurva erős volt a sodrás a fő ágon, és még döntve sem sikerült bevenni, pedig már a folyó is döntött minket. Szépen eltoltunk egy másik kenut is bele a fába, aztán nagy nehezen ágról ágra húzva sikerült a kenut a céleterületre juttatni Amúgy hatalmas élmény, kár hogy a környéken nincs
Nem vadvíz, ez a Mosoni Duna, árterület, igaz vízszinttől függően vannak zúgók, lehet rajtuk borulni ( tapasztalatból tudom , mindegyiket ), gyönyörű a természet. Nagyon ingoványos, évente változó, könnyen el lehet tévedni, vannak nehéz szakaszok, árral szemben, jó kis dugi fürdőhelyek, bánya tavak, horgászni lehet. Nem mostanra gondoltam a "kiábrándulást", a kánikulákban, akkor élvezet borulni is . Pozsonyba is át lehet gurulni.
Vadvizi túra? Voltam olyanon és kuuuuuurvajó:D főleg látni hogy a többiek beleesnek a vízbe
Engem érdekelne ha többen megyünk, meg ha nem most a hétvégén lesz, meg ha ne mlesz darabokban Zizi
Itt egy otlet hetveges turara valamikor: vadviz-kemping.hu
Pentek este vagy szombat reggel (hajnalban ) lemocizni, del-delutan kenuzni egyett, sorozni, furdeni. Szombat este bogracsozni (Zizzer ), vasarnap Lipoti termal es elmeny furdo, este vissza ki-ki amere csak akar.
Ma reggel kaptam toluk emailt, megnyitottak, gyonyoru zold minden
ja igen, a hely kimaradt: Hungária-Thököly sarkánál, hátha vki magáraismer.
meg láttam mégegyet, valami csillogós szürkés-fekete gép, hjc-s ügyvéddel a tetején
Peti, jók lettek a képek...
A többi, amikor beöltöztettük a csajokat? Az vicces volt nagyon...
Szép napot nektek, Én utazok Parádra...
Este benézek, Hali.
de aranyos vagy nagyon
ez nem QQC, ez egy killer...
ez QQC....nézd
Apropó ! Ma este hagymakarikázás, Jancsi büfé, Római part ? 18:30-19:00 közt?
Engem érdekelne ha többen megyünk, meg ha nem most a hétvégén lesz, meg ha ne mlesz darabokban Zizi
vadviz-kemping.hu
Pentek este vagy szombat reggel (hajnalban ) lemocizni, del-delutan kenuzni egyett, sorozni, furdeni. Szombat este bogracsozni (Zizzer ), vasarnap Lipoti termal es elmeny furdo, este vissza ki-ki amere csak akar.
Ma reggel kaptam toluk emailt, megnyitottak, gyonyoru zold minden
meg láttam mégegyet, valami csillogós szürkés-fekete gép, hjc-s ügyvéddel a tetején
bocs, Papa, de nem futottam utánuk
Sztem hétvégére/jövő hét elejére itt lesz !
Peti, jók lettek a képek...
A többi, amikor beöltöztettük a csajokat? Az vicces volt nagyon...
Szép napot nektek, Én utazok Parádra...
Este benézek, Hali.
Kill Bill.