Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Szombaton reggeltől evezős versenyek a hajógyári szigeten a honvédban.Peeter kajak is
Gyertek minél többen.
akkor tudol nekem adni arajanlatot egy kawasaki kz750 elvileg 84es lanszettre? 13-33 lanckerekek
Az egyik nagy autólkatrészes cégnél dolgozom. Mivel az országban összesen kb. 5-6 emberük van aki az autóalkatrész eladásban és motortechnikában/motorozásban is otthon van, így minket kértek fel hogy vezessük be a cég új termékeit:

- láncszettek
- kuplungok
- szűrők, olajok, gyertyák
- fék-kupplungkarok
- első villák
- fékbetétek, tárcsák.

Mint láthatjátok a határidők elfogadhatóak, az árak kimondottan jók. Inkább az itthon még kevésbé elismert termékek ( pl. Bendix fékbetét és tárcsa ) bevezetése a nagyobb meló, abból jópárat el kell még adni mire "honosodik".
( Maradék szabadidőmben meg a quadinfo és az MxTime quad-os rovatait írom - csak hogy el ne unjam magam... )
amugy te mivel foglalkozol ha szabad tudni?
Ha nincs ez a sz@rakodás az első lánckerékkel, akkor kb. már RAJTA lenne a motorján - elment vagy két nap a belpiacos (14-48) áttétel miatt, és hogy nem tudtunk polcról adni ilyen apró első l.kereket...
( De ez is megoldódott azóta: remélem a többiek 400-asán is ilyen pár van fenn, mer' bőven berendeltem a 14-esből, többet ne legyen ilyen gond. :-)
jo gyorsan mennek feletek a dolgok nalunk legalabb 1 het
Megjött a láncszetted ! Most hogyan tovább ? Talizzunk, vagy posta ?
hello mindenki!
tegnap kilett pucolva a karbi (már ráfért), meg belett állítva szinkron-teszterrel, és most csak úgy dorombol a kis zizi
tegnap teszteltük újvárosba tök jó volt
egy gixxer is elkisért minket, úgy mégis csak izgalmasabb
tök jó, végre hétvége, lehet menni motorozni
Akkó nosza kommentelni, mer' erősen 'visszajelzés-hiányos' az oldal, a 4-500 látogató ellenére is
azt itt nem kerülöd meg, amíg az adót adóztatják... lásd: (benzinár+jövedéki adó)*ÁFA... heh, barmok..
kutya, zsír a blogod
Ez tök jó ötlet!
Csak azt a rohadt hatóságot kell megkerülni!
Szia.

Teljesen elégedett vagyok vele.Szép mély hangja van normális üzemmódban de ha elcsavarod neki akkor nagyon komolyat szól,de nem fülsértő módon.Szerintem az ár-érték aránya is nagyon jó-minőség kidolgozás stb.ráadásul a gyártó bármilyen egyedi dologra is kapható.Én jártam már nála többször is-mondhatni a szomszéd városban lakik-és láttam nála pár érdekes dolgot.A teljesítmény esetében annyit vettem észre,hogy fölül jobban tol.
További szép és balesetmentes napot mindenkinek.
üdv mindenkinek egyik havernak kellene segitség zzr 250 hez fényszóró és bal oldali lábtartó s.o.s a gép 98 as évjáratú. kérem aki tud segiteni jelentkezzen ... köszi
mélygarázsban melozom és itt kell a hangtompitó, mertz 2 utcára is halloták amikor fordultam egyet
Brutális Eröben is Hangban meg gigamega. üdv gábor
ZZR-en nem tudom milyen, de a ZX-6R-en... Olyan durván szól, hogy a madarak elköltöznek a környékről...
Na de komolyra fordítva a szót, sokan megdicsérték már a hangját az enyémnek... Szal valszeg jó A többi adatotról nem tudok nyilatkozni, mert a gyári dobbal még nem néztem.
ja így már más. Amúgy milyen a raptorral a gép? Nyomaték, teljesitmény leadás, hang, stb.
http://www.autopalya.hu/engine...
http://www.autopalyamatric
a.hu

765 Ft

Nekem meg mondja meg vki a trafipaxok helyeit az M7esen. Holnap kéne tudnom! :)
Hi All!

Tudtok vmit az autpályadíjakról?
Tavaly volt vmi kedvezményes mocira. Van ez még?
Ha jól tudom a kútaknál csak D1-est tudok venni, ami ugye (többek közt) az autóké (3,5 t alatt), de a mocisoknál, mint ha, valamilyen úton-módon a felé lóvéval is megelégednének.
Ha van, hogyan tudok 4 naposat intézni?

THX
Szia.Nem olvastad el elég figyelmesen.
Eladnám szeretett Zizikémet.Nagyon szép rendkívül megkímélt állapotban.MRA túraplexi+eredeti-túrakormány+eredeti -4:1 kipufogórendszer új ovál Raptor dobbal+műszakis kipufogó -új hátsó gumival, a láncszettben 4000km van fém fékcsővel zselés aksival. Műszaki 2009.09.

Elválasztottam kötőjelekkel hogy megértsd.
Hogy lehet egy ZZR-n a 4-1 kipuff eredeti?
Köszönöm szépen a segitséget én is erre gondoltam nagyon nagy a szinbeli külömbség. mind1 akkor ez ide nem használható. ez van csak hozzá adták aztán ghondoltam megsporolom magamnak. köszönöm szépen mégegyszer az infót üdv mindenkinek.
Kik lesznek a Rómain.
Ha KINTEBB FUT mint az eredeti akkor hogy akarod felrakni ?!

Vagy új távtartókat gyártasz a hátsó kerékhez, hogy egy vonalba hozd a két lánckereket ?
Így alapból lehetetlen a dolog.
Vagyis felrakható de :

- nem fog egyenesen futni a láncod
- ha nagy az eltérés le is dobhatja
- hamar tönkreteszi még a jó láncot is , a feszültség miatt.

De egyébként, ha csak a rögzítés (két lyuk) lenne a különbség, és fogra-modulra-profilra egyezne, akkor természetesen felrakható lenne. A két lyuk semmit nem befolyásol.