Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi Misi!
Megkapom tőled névnapomra?
Tudom, hogy drágák, nekemegy szaros váltókar volt 5000! De itt legalább lehet hogy van az amit keres az ember.
Szia Mindenkinek.

Eladnám szeretett Zizikémet.Nagyon szép rendkívül megkímélt állapotban.MRA túraplexi+eredeti túrakormány+eredeti 4:1 kipufogórendszer új ovál Raptor dobbal+műszakis kipufogó új hátsó gumival, a láncszettben 4000km van fém fékcsővel zselés aksival. Műszaki 2009.09.
Kakasd ?
Hát ha már így belelendült mindenki ebbe a bontós témába, akkor megkérdezem nem tudtok e valahol ZX-6R-re (2002-es) jobb oldali (bár sztem tökmind1 melyik oldal, úgyis egyforma) indexbúrát. ? A Racsinál nincs...
Oksa, jólesz hnap is
akkoris 35k egy vacak lámpáért brrrrr.
Nem olcsók, de pár éve még így is a Racsi volt a legkedvezőbb hely az országban.
Amikor megpróbálták ellopni a ZiZi-t és letörték a lábtartót+ a gyújtáskapcsolót, ott azonnal adtak másikat.
25ezer volt komplett, és a lábtartó ráadásul új volt.

Bonus track: ingyen átlamellázták a gyújtást, hogy egykulcsos maradjon.
Peeter neked : ebay nr. 310049326996
Én 80-on belül vagyok ( Dunaújváros) de gyakran járok lent Kecskeméten és Lakitelken, a Quad versenyek miatt.
Az a bontó (mint minden más) BAZIDRÁGA! Sok köcsög!
Jajj, basszus tényleg!
Bocsi, csak délután elaludtam és tökre kiment a fejemből! Holnapra meglesz!
És nekem esetleg megszámoltad a kerekecskéket
http://racsidepo.com/ az akciós termékek között 35.000 ft.
Hogy gyünnek és gyűlnek a népek!
Tegnap én is találkoztam egy '93-as Zizivel a kerületben. Hívtam őt is, remélem idetalál.
Várom a választ
Sziasztok!
shongoboy lenne hozzád egy kérdésem... az email címed alapján elég ismerős vagy nekem(mármint a neved). Nem neked volt egy piros Opel Calibrád? És sokszor jártál lennt Harasztin is. Van pár közös ismerősünk is és személyesen is beszélgettünk már. Ha te vagy az, keress már meg pls.
e-mail: tunderlalaboss@gmail.com
Ha tévedtem volna, akkor bocsi
koszonte a motorom a dicsereteket!:)
en kecskemeti vagyok, ki mere valosi, van a kozelben valaki?:)
Nem tudom kitorolni az adatlapomon levo veletlenul duplazott kepet , nallatok mukodik a torles?
Sziasztok!

Kawasaki zzr 250 első lámpát keresek!
Sürgős lene.
Ha valaki tud akkor kérem írjon a bizikroland@gmail.com-ra.
Előre is köszi.
üdv mindenkinek
Üdv. Devilzx! Jól néz ki az ezüst a Ziziken.
Gyönyörű az 'öreg' az adatlapodon - talán nem is láttam még 10C-ből ilyen szépet, GRAT !
Udv a zizzenteknel es gyere gurulni is ha kozelben vagy
haliho
nem is tudtam, hogy itten van ilyen forum is
ez faja, majd megprobalok rendszeresen jarkalni erefele
mindig jo egy zzr-essel talalkozni