Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megoldjuk. Ha máshogy nem, akkor két lépcsőben :
1, Te feladod rózsaszín csekken a pénzt ( kb 7-800 Ft )
( 2, Én disszidálok a pénzzel Dél-Afganisztánba... )
ööö..vagyis én meg elküldöm sima csomagban a láncszettet ( újabb kb. 7-800 Ft )

Kb. így lesz a legolcsóbb az ügylet.
Megbeszélhetjük: ha a fenti minőségű vágás-szerkesztés, és nagységrendekkel jobb képminőség (azóta programot váltottam) megfelel, akkor összehozhatunk egy anyagot.
( ps. az "aláfekvős" pozíciót SOHA többet nem vállalom, még alattad sem ! )
Akkor jöhetnél engem is vidizni, mert nekem is nagy terveim vannak
Örülök ha teccett : egyik legjobban sikerült vidim volt. És ráadásul eredményes is - ezt a vidit vitte Zotya magával a szponzor tárgyalásra, és ez után kapta/vette az új LTR 'TheBlackPig' 450-et
Lehet, bár azt hiszem most már a tiszántúli versenyek jönnek - arra szerintem még pénzért sem megyek el tudósítani ( ha én 700 km-t motorozok, akkor az vagy Dolomitok, vagy Tátra ) és főleg nem egy nap alatt.
Dunaföldvár Júl.13-án lesz asszem ( pontos naptár: www.supermot.hu ) ott megin' egy helyszínen/időpontban lesz QuadCross és ShortTrack OB ! Nagy-nagy buli, jó móka.
ha te mondod
németeknek ugy látom nem jutott 400as zzr
a külföldi behozatal 1ébként nincs kizárva
mindenesetre már kezdek olyan lenni h mindegy hogy milyen lesz a motor,csak legyen már
de azért a ZiZinek adok 51%-t.
Mi Nők már csak ilyenek vagyunk.............

Nagyon jó a vidi és a zene..........., na attól kész vagyok!

Azt lehet tudni mikor lesz a következő verseny?
Szállítás nem vészes ( én országon belül 700 km-t utaztam a ZiZi-ért ) a reg.díjra meg van egy jó varázsszó : Made In Slovakia.
Jobb mint egy Bandit, hidd el.
Hübazzeg, milyen kis drágák. Marad az utánvétel sajtos , oda-vissza 4ropi lenne a benya, meg időm sem lesz a kurva vizsgák miatt
Szia Drága !

( Hát Te mindenhol rám találsz ? ) Na de komolyan - hullajó volt, rég láttam ilyen izgalmas futamokat ! Sajnos Ármos Zoli barátom eszméletlen nagyot esett, az anyagi kár jelentős, a motor kicsit K.o. , Zotya bordája, válla stb. erősen kapott.
Penge időnk volt, este fél8-ig batartott, a ShortTrack esek is nagyot alakítottak ( kb.: 60 fokos kanyarba, kb. 90es tempóval szúrt be belső ívre a srác, egy kb 150 centis helyen a másik mellett. A quadja ca .: 147centi )

Kemény volt, várom a következő fordulót.
+szállítás+reg díj+...
meg egyébként is:jó lenne ez nekem - majd 30-40 éves koromra
kicsit öreguras,azért a bandit(bár nem hasonlithato össze a 2) joval fiatalosabb naked.
ettől függetlenül szép bringa
a kínálat meg majd eldönti h mi lesz
Szió!

Milyen volt a hétvégi verseny?
Postán UTÁNVÉT NÉLKÜL 900 körül, U.V.-vel kb 2000-2500 Huf.
Felejtsd el - motort a Mobile-ről inkább !

Például itt van ez : ugyan nem néztem tüzetesen, de első blikkre csinos a vasdarab, kívánnám.

Zephyr 75o - alig 400 ért.
én kérek elnézést
Sztem postán utánvétellel 1000ft alatt megvan, amikor számgépet rendeltem, az volt 2000, de lényegesen nagyobb, meg nehezebb volt. Futarak drágák Jó öreg Magyar Posta? Utánvételes csomagként?
Fent a karnál akadt a hajlított fém csőben, oda juttattam most épp lánckenő cuccot. Amikor a gázkar akadt(immobiliser ) akkor a WD40 nem segített, de a szilikon jót tett, azóta simán visszaugrik.
Legutóbb 2500 körül volt ilyen távra. Bár ha jól meggondolom, kicsit többől meg is járod Dunaújvárost.
1 a baj:nincs igazán régebbi pl a hasznaltauto motorkeresőjébe
Inkább Wd-40. Az ken és impregnál is.
A kuplunkot hogy kened?
A karnál be egy kis olaj?
Futár mennyibe kerül? 1000-1500? mert akkor az lesz
Ok, megrendelem a szettet. Jársz errefelé, vagy megoldjuk postán/futárral a dolgot ?
Na, akkor kellene a 14/48as láncszett, lehet többe kerül, de hát ez van. Kuplungomat megkentem, mert délelőtt már alig bírtam behúzni, most szépen be lehet húzni Láncal megyek majd a szerelőhöz, aztán megmondja mi lesz a paripa sorsa, műtjük vagy sem.
..aki 1ből busára ül,neki a busa után már minden gyenge..

Mr.Turbo ZZr 1100 ?