Megoldjuk. Ha máshogy nem, akkor két lépcsőben :
1, Te feladod rózsaszín csekken a pénzt ( kb 7-800 Ft )
( 2, Én disszidálok a pénzzel Dél-Afganisztánba... )
ööö..vagyis én meg elküldöm sima csomagban a láncszettet ( újabb kb. 7-800 Ft )
Megbeszélhetjük: ha a fenti minőségű vágás-szerkesztés, és nagységrendekkel jobb képminőség (azóta programot váltottam) megfelel, akkor összehozhatunk egy anyagot.
( ps. az "aláfekvős" pozíciót SOHA többet nem vállalom, még alattad sem ! )
Örülök ha teccett : egyik legjobban sikerült vidim volt. És ráadásul eredményes is - ezt a vidit vitte Zotya magával a szponzor tárgyalásra, és ez után kapta/vette az új LTR 'TheBlackPig' 450-et
Lehet, bár azt hiszem most már a tiszántúli versenyek jönnek - arra szerintem még pénzért sem megyek el tudósítani ( ha én 700 km-t motorozok, akkor az vagy Dolomitok, vagy Tátra ) és főleg nem egy nap alatt.
Dunaföldvár Júl.13-án lesz asszem ( pontos naptár: www.supermot.hu ) ott megin' egy helyszínen/időpontban lesz QuadCross és ShortTrack OB ! Nagy-nagy buli, jó móka.
ha te mondod
németeknek ugy látom nem jutott 400as zzr
a külföldi behozatal 1ébként nincs kizárva
mindenesetre már kezdek olyan lenni h mindegy hogy milyen lesz a motor,csak legyen már
de azért a ZiZinek adok 51%-t.
Szállítás nem vészes ( én országon belül 700 km-t utaztam a ZiZi-ért ) a reg.díjra meg van egy jó varázsszó : Made In Slovakia.
Jobb mint egy Bandit, hidd el.
( Hát Te mindenhol rám találsz ? ) Na de komolyan - hullajó volt, rég láttam ilyen izgalmas futamokat ! Sajnos Ármos Zoli barátom eszméletlen nagyot esett, az anyagi kár jelentős, a motor kicsit K.o. , Zotya bordája, válla stb. erősen kapott.
Penge időnk volt, este fél8-ig batartott, a ShortTrack esek is nagyot alakítottak ( kb.: 60 fokos kanyarba, kb. 90es tempóval szúrt be belső ívre a srác, egy kb 150 centis helyen a másik mellett. A quadja ca .: 147centi )
+szállítás+reg díj+...
meg egyébként is:jó lenne ez nekem - majd 30-40 éves koromra
kicsit öreguras,azért a bandit(bár nem hasonlithato össze a 2) joval fiatalosabb naked.
ettől függetlenül szép bringa
a kínálat meg majd eldönti h mi lesz
Sztem postán utánvétellel 1000ft alatt megvan, amikor számgépet rendeltem, az volt 2000, de lényegesen nagyobb, meg nehezebb volt. Futarak drágák Jó öreg Magyar Posta? Utánvételes csomagként?
Fent a karnál akadt a hajlított fém csőben, oda juttattam most épp lánckenő cuccot. Amikor a gázkar akadt(immobiliser ) akkor a WD40 nem segített, de a szilikon jót tett, azóta simán visszaugrik.
Na, akkor kellene a 14/48as láncszett, lehet többe kerül, de hát ez van. Kuplungomat megkentem, mert délelőtt már alig bírtam behúzni, most szépen be lehet húzni Láncal megyek majd a szerelőhöz, aztán megmondja mi lesz a paripa sorsa, műtjük vagy sem.
1, Te feladod rózsaszín csekken a pénzt ( kb 7-800 Ft )
( 2, Én disszidálok a pénzzel Dél-Afganisztánba... )
ööö..vagyis én meg elküldöm sima csomagban a láncszettet ( újabb kb. 7-800 Ft )
Kb. így lesz a legolcsóbb az ügylet.