Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azaz ! Nekem nagyon gyerebe volt - igaz kicsit gyorsabb, nagyobb ívű mint amit én szeretek, de jókat borogattunk rajta !
Szerpentinek?Hol? Nosztorira gondolsz? Miután elköszöntem, akkor mentetek rajta fel Veszprém irányába. Sajna nincs elég kanyargós út a környéken, lassan megy a majrécsík eltüntetése, még van mit tanulnom Bakonyban sztem jobb utak vannak, majd alkalomadtán elnézek arra fele
Én csábítottam mindenkit ! És ha még látnátok, hogy ez az irigylésre méltó srác micsoda szerpentinek szomszédságában lakik! Vááá... hazafelé elfogyott MINDEN majrécsík a hátuljáról...
Jöhettek Tihanyba is szombaton (én ott leszek) és akkor beiktatjuk, nem muszáj Szántódon talizni.
sziasztok.

érdeklődnék, hogy valaki tud e bontott zzr idomokat.
előre is köszi
gabo
Húúú
Ezt meg kell nézni. Naon szép.
Egy kis tihanyi látkép a balaton felé, az apátság mellől
És a képeK:
Lehet lesz szelepállításom is, ahhoz is lenne alkatrész? Szelepfedéltömítés, szelepkorongok. Azt vettem észre hogy meglehetősen rezeg a lábtartóm, ami remélem csak a szakaszosan megnyúlt lánc miatt van. Dani csinált valakinek szelepállítást? meg jó lenne tudni mivel jár, mert gondolom szelepfedél le, de vajon a vezérműtengelyeket kikell-e szedni(vezérműláncbontás)?
Kaposvár?

Gyönyörű...
Ott tanultam az Állattudományi Egyetemen 5 félévet...
Ha már ott vagytok, nézzétek meg a Deseda -tavat....Gyönyörű... megéri!

Előre is jó utat...

Pussz Kill Bill.
Igen az. Van benne egy jobbos kanyar (ha Dombovárról mentek lefelé) és onnan egy egyenes kigyorsítós szakasz Sásd előtt. Az egyenes végén van 3 domb, ami kb. 25%-os emelkedőkből áll, és mindössze kb. 80 méter a fel-le hossza, 3x egymás után.
Autóval 120 felett már rendes gyomros élmény - motorral meg b..ott jó, de óvatosan: 150 felett elkönnyül a kormány a dombok átlépésekor, 250 felett pedig úgy jártok mint 10 éve a sásdi vagány, élete első sportmotorjával...

A rendőrök olyan messze találták meg a motortól (ő bent a faluban, a motor kint a szántón) hogy elsőre nem hitték el hogy ő azzal a motorral esett ! Állítólag be akarta bizonyítani hogy 250+ - szal is lehet abszolválni a dombokat...

Szóval le Kaposvárra ( Dföldvár - Tamási - Kaposvár jó kanyargós, élménydús végig ) onnan vissza Dombovár - onnan Sásd - majd le Mánfa - Pécs és a 6-oson vissza a Mecseken keresztül északnak.

Lesz benne kb. 817 kanyar, régen ezen az útvonalon terítettem árut. Ha nem volt sok cuccom, MINDIG motorral mentem, jó kör.
Az a 611es végig?

Mi a kaposvári stuntvbre megyünk azt ha a közelben vagyunk akkor már legyen kis szerpentín is
Ha már lent vagy, nézd meg a "Sásd-i hullámvasutat" is, különösen Dombovár irányából királyság !

Mi is külön e miatt megyünk arrafelé, a 25-i tesztnapra.

( Tényleg: innen jön le valaki a Vario-motor teszt - re ? )
tura-motoros kukac freemail pont hu , vagy 30 kilencvenhét58-678.

Keress nyugodtan bármikor, kb. két nap kell a rendeléstől, a házhoz szállításig.
AKi otthon van a Mecsekben ajánlhatna vmi jókis szerpentines szakaszt Pécs és környékéről. Pl az Orfű - Árpádtető milyen?
Hivd fel danit dub!
Szeva, Ez az ajánlat érdekes lehet, ha nem is sokkal de én 45ért tudnám megszerezni a komlett szettet amire 200Lóig garantált minöség. Gondolom csak kp-s az eset csere bere (Nokia 5300, Tft monitor, ja és egy nagycsomó bontott zx10 alkatrész)nem nagyon érdekel téged? A fizut meg kell várnom vele, de keresnio foglak ez ügyben holnap fizetem ki az uj gumikat és igy annyim nem fog maradni. tudnál egy számot dobni? vagy msn-cim is ok. üdv minden kawásnak, no meg nem kawásnak is széles utakat
Tundi, dobd be a combtatyesz linkjét, pls!
ja, ja, Jaku igazad van, épp én is néztem milyen több értelműt írtam

véreb, vérebek vigyáztak a pacikra
Veréb vagy véreb mert nem mindegy! jah meg ott volt a mackósajt is
Na én lépek el suliból, majd délután
nekunk 4 paci allt az udvarban es verebek vigyaztak rajuk

Peeter te kaptad le a gepeket, rakj fel lsz 1-2db-ot.
Okés, asszem akkor kelleni fog, beszélek még a szerelővel, és jelentkezem. Köszönöm szépen
Nem, csak 40 - 42 - 43 - 46 - 48-as van külön, hátsóban. De egy fogat nem fogsz észrevenni hátul.
Képek lesznek délután, sajna a tavasbarlangban nem sikerültek jók, de Zizikről van. Végülis csak két motoro jött, hárman voltunk