Jo volt mindkettototk foztje , KillBill komolyan .
A memkartyam betojot igy a kepeknek lottek, varjuk a tieiteket
Mivel en mar lattam oket, turelmetlenul varom majd a forumban a tobbiek komentjeit majd
ha latjak
Koszonom mindkettotoknek a vendeglatas meg 1x
A heten vmelyik este meg lehetne hagymakarikazas este a romain, okoska es gsxflaci beszamoloja
a kenu turarol.
&rash: kepeket, kepeket, kepeket (vegul ket motor ment?)
49es akart lenni? 200 az kbra, mert ugye 190nél elfogy a számozás, és annyira nem szugeráltam, inkább az utat figyeltem majd alkalomadtán kipróbálom. 3000 az még belefér...
Többiek, milyen áttételetek van?
Nekem a rövid áttétellel, két személlyel folyamatosan 7,5-8-akat evett anno ( igaz ez végig 140 körüli/feletti utazóval), a utána kijött 6,5-ből a hosszabbal.
Azt a 200 körüli végsebességet nézd meg mégegyszer - elvileg 185-nél le kell tiltani a gépednek, az enyém anno le is tiltott (igaz az órája akkor már 196-ot mutatott. 5-ben érte el a hosszú lánckerékkel.)
Mennyiben lenne úgy? Azok az áttételek azért lényegesen különböznek, nekem a mostani megfelel, bár eszik kb6-7et, amikor régebben számolgattam.
14/49=0,2857 1es=60, 2es 120, végsebesség valahol 200körül van
15/46=0,3260
16/48=0,3333
15/48=0,3125
14-49 ? És mennyit kajál a géped városon kívül ? ( nekem 15! - 48 volt fenn anno a 400-ason.)
Amit szettben tudunk kínálni, az a 15 - 46 vagy 16 - 48 , egy árban vannak. Az első kb 1500 fordulat, a második kb 2000 fordulatot jelent mínuszban 6.-ban.
Külön is össze lehetne szerintem válogatni pont olyat amit kértél, de az több idő és lényegesen drágább is darabonként mint szettben. Ha ragaszkodsz hozzá, akkor nekiállok és kikeresem azt.
Igen, azt hallottam menet közben hogy -egy ideje- le kellene már cserélni azt a szettet
A Tiédre jelenleg importból sincs szettünk, de a 93-tól gyártott ZZR600 szettjét ( ugyanaz a felfogatás, minőség stb. mint a 400-as, csak 1000 fordulattal forog kevesebbet vele utazóban 6.-ban és kb. 0,8-1 literrel kevesebbet kajázik) : 37.196.- ( DiD és Jt ) , Te kapod ezt 24.000.- ért kompletten.
(...és ha legalább 7000 km-t motorozol az idén, akkor fogyasztásban vissza is jön az ára saját tapasztalat.)
szevasztok, 89es zx10re keresek fehér indexburákat korrekt áron. üdv msn:hsskft@freemail.hu vagy 06306420248. Ha van valakinek elfevöbe egy jó uj vagy ujszerü lánszett kompletten átvenném. csak did. vagy ilyen minöségü lánccal jöhet szóba. üdv. gábor
Szivesen . Tavasbarlang jó volt, kivéve a fél-egy órás sorbanállást, de tapasztaltam hogy lehet evezni a falon/plafonon is Szigligeti vár szép volt, messziről nem vállaltuk a hegymenetet. Ezen kívül még Tihanyban voltunk, szép kilátás, sok túrista. Képeket majd rakok fel, ha hazaértem
Pontositanám, veszprém határán a győr felé mutató felhajtón fordultok, (az az első) és akkor onnan nincs már messze a tesco kút, bár látni is fogod, meg talán a képen is kivehető
Veszprémi Tesco-kút? Fehérvár felől elfordultok Győr irányába Veszprém szélén, azt hiszem az első jobbra kanyarodó felhajtó, és onnan kb2-300méter. Reggel felhívlak, ha nemtudunk itt beszélni, amúgy telszám az adatlapomon, vagy ha nincs akkor húsz2008394
Most jottem meg autos kirandulasbol
Alszom egyet aztan KillBill party. KillBilly ha nincs hely aludni "rendesen" akkor autoval jonnek es ejjel vissza, inkabb 3 ora az ágyamban mint 4 ora a padlodon (kadban ). De meg ha felebredtem telfonalok.
Nagyon ugy alakul hogy hetfon akkor egyedul kene jonnom, lehet akkor kihagyom, nem tudom .
Bocs ne haragudjatok .
kiralyfi: Vasarnap ha ott alszunk Godolon akkor mondjuk 9:00 a varos kijaratnal, a 3-as uton, de egyeztetunk meg telefonon. Ha jol szamoltam akkor Miskolcra 3 mocival megyunk? Peeter, KillBill , Te es a Benzintyukod meg en.
A memkartyam betojot igy a kepeknek lottek, varjuk a tieiteket
Mivel en mar lattam oket, turelmetlenul varom majd a forumban a tobbiek komentjeit majd
ha latjak
Koszonom mindkettotoknek a vendeglatas meg 1x
A heten vmelyik este meg lehetne hagymakarikazas este a romain, okoska es gsxflaci beszamoloja
a kenu turarol.
&rash: kepeket, kepeket, kepeket (vegul ket motor ment?)