Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mármint veletek
azt mondta h hétfőn megy
Jön Ő is? Vagyis jössz Peeter? Legalább megismerném messzi-messzi munkatársam , de ahogy visszaolvastam családi progija lesz
nem is azért mondtam
amúgy meg már a Peeter is hívott...
hmmm, függőben hagynám a dolgot egyenlőre, mindkettőnk biztonsága érdekében, majd valakit elcibálok egy kisebb körre, szokni a plusz súlyt , lehet nem egyből egy ekkora túrán kellene tesztelni az idegeimet
ha tudsz garantáltan esés nélkül motorozni, akkor nincs baj (tudom, ez nem csak rajtad múlik)
kb. 1 hónapja egy r1-en vittek, és ahol csak lehetett egykerekeztünk, és ahol lehetett húzni neki, ott 250 alatt nem nagyon mentünk Istenem annyira jó volt életem eddigi legjobb túrája volt
Nálam hely az lenne... Viszont nem egy életbiztosítás velem jönni meg még nemis nagyon vittem utast sry
kedvem az van
csak nincs kivel...apum dolgozik hétfőn, nekem meg nincs jogsim (még)
Neked nincs kedved hétfőn útközben csatlakozni ( ha már úgy is feléd motorozunk ) ?
bizony
Jééé, egy ZiZi-s lány, és milyen közel !
jesszusom hát ez haláli
még nem láttam...
Ok, akkor mi is készülünk valami szendvics félével ( bár az új hátsó dobozba nekem simán elfér egy bogrács is, gázpalackkal, állvánnyal együtt )

Nem tudom volt -e már : Japanska Masina ! Káwászáki, káwászáki...
Vagy majd útközben a bogarakat!
Sebesség nekem teljesen jó, kaját meg nekem megfelel az otthoni és akkor akárhol ehetünk
tHUNder?
Krisz, akkor én este 8-ra megyek hozzád! Lehet hogy Misivel beszélek és talizunk a Veres Péter úton és együtt jövünk, de majd még felhívom és egyeztetek vele.
Hazafelé ( ha útközben kajálunk ) akkor Szigliget vára jó lehet megállni, tavaly már jártunk ott akkor is teccett...
Gugli a barátod !

Tapolcai Tavasbarlang ( beugró "égy ézresé' )

Ahogy írtam, fehérvártól kb 180 km, ez a csuklótoktól függően ( én személy szerint 120-140 között, bő 5 literből ) tehát nincs 10 lityi nyál összesen. A barlang után ( sztem 1-2 óra körül jövünk ki ) lehet valami egyszerű (értsd: nem drága) kajálda, vagy nekem még jobban gyerebe, ha viszünk kaját, és valami szép helyen a Balcsi felvidéken letáborozunk útközben és ott kajolunk.

Többiek ?
Éés milyen útvonalat terveztek, ill milyen célpontokat? Várható költségek benzinen felül? Belépőkre gondolok, pl tavasbarlangba
Városon keresztül érkezem, uh nekem balra lesz, de odatalálok
Kb. ott ahol a képen kereszttel jelöltem. Jobb oldalon van, ahogy jössz befelé biztosan meglátod !
Sziasztok köszönöm az infót-) a következő a helyzet : a Kill Bill bulit sajnálom, szivesen megismertem volna öt is . de majd legközelebb, sajna estére eligérkeztünk egy másik buliba.Viszont a Vasárnapi Miskolci buliba benne vagyok, jönne a benzintyúkom is :-)a hétfő kicsit húzós mert délútán melóznom kell. 06703283522 ez a számom, ha netán eltévednék:-) holnap hol csatlakozhatunk?
hát igen... még csak az A1, de a hondát viszont majd már vezethetem, igaz az közel sem nyújt olyan élményt, de attól még szeretek vele menni
a kawa pedig apumé
Köszi aképet, mostmár odatalálok, remélem . Jogsi nálkül veszélyes, de akkor csak az A1lesz meg? És kié a ZZR? Mert hogy azt nem vezetheted, az tuti
hát van egy kis baj....de csak egy egészen kicsi..nincs jogsim még
de nyár végére meglesz
igaz már rengetegszer mentem vele, de jobb a biztonság...
amúgy a térkép fent van a képeim között, mert nem tudta beszúrni ide..