hmmm, függőben hagynám a dolgot egyenlőre, mindkettőnk biztonsága érdekében, majd valakit elcibálok egy kisebb körre, szokni a plusz súlyt , lehet nem egyből egy ekkora túrán kellene tesztelni az idegeimet
ha tudsz garantáltan esés nélkül motorozni, akkor nincs baj (tudom, ez nem csak rajtad múlik)
kb. 1 hónapja egy r1-en vittek, és ahol csak lehetett egykerekeztünk, és ahol lehetett húzni neki, ott 250 alatt nem nagyon mentünk Istenem annyira jó volt életem eddigi legjobb túrája volt
Krisz, akkor én este 8-ra megyek hozzád! Lehet hogy Misivel beszélek és talizunk a Veres Péter úton és együtt jövünk, de majd még felhívom és egyeztetek vele.
Ahogy írtam, fehérvártól kb 180 km, ez a csuklótoktól függően ( én személy szerint 120-140 között, bő 5 literből ) tehát nincs 10 lityi nyál összesen. A barlang után ( sztem 1-2 óra körül jövünk ki ) lehet valami egyszerű (értsd: nem drága) kajálda, vagy nekem még jobban gyerebe, ha viszünk kaját, és valami szép helyen a Balcsi felvidéken letáborozunk útközben és ott kajolunk.
Sziasztok köszönöm az infót-) a következő a helyzet : a Kill Bill bulit sajnálom, szivesen megismertem volna öt is . de majd legközelebb, sajna estére eligérkeztünk egy másik buliba.Viszont a Vasárnapi Miskolci buliba benne vagyok, jönne a benzintyúkom is :-)a hétfő kicsit húzós mert délútán melóznom kell. 06703283522 ez a számom, ha netán eltévednék:-) holnap hol csatlakozhatunk?
hát igen... még csak az A1, de a hondát viszont majd már vezethetem, igaz az közel sem nyújt olyan élményt, de attól még szeretek vele menni
a kawa pedig apumé
hát van egy kis baj....de csak egy egészen kicsi..nincs jogsim még
de nyár végére meglesz
igaz már rengetegszer mentem vele, de jobb a biztonság...
amúgy a térkép fent van a képeim között, mert nem tudta beszúrni ide..
amúgy meg már a Peeter is hívott...
kb. 1 hónapja egy r1-en vittek, és ahol csak lehetett egykerekeztünk, és ahol lehetett húzni neki, ott 250 alatt nem nagyon mentünk Istenem annyira jó volt életem eddigi legjobb túrája volt
csak nincs kivel...apum dolgozik hétfőn, nekem meg nincs jogsim (még)
még nem láttam...
Nem tudom volt -e már : Japanska Masina ! Káwászáki, káwászáki...
tHUNder?
Tapolcai Tavasbarlang ( beugró "égy ézresé' )
Ahogy írtam, fehérvártól kb 180 km, ez a csuklótoktól függően ( én személy szerint 120-140 között, bő 5 literből ) tehát nincs 10 lityi nyál összesen. A barlang után ( sztem 1-2 óra körül jövünk ki ) lehet valami egyszerű (értsd: nem drága) kajálda, vagy nekem még jobban gyerebe, ha viszünk kaját, és valami szép helyen a Balcsi felvidéken letáborozunk útközben és ott kajolunk.
Többiek ?
a kawa pedig apumé
de nyár végére meglesz
igaz már rengetegszer mentem vele, de jobb a biztonság...
amúgy a térkép fent van a képeim között, mert nem tudta beszúrni ide..