Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Oh noo, Te miért nem csatlakozol?
nem szúrta be a képet
kb. vhol itt:
de kicsit beljebb van egy másik is
Körülbelül hol van a MOL-kút? Nekem átkell vergődnöm a városon, várpalota irányából érkezem
Igen-igen! duB-al , Jakuval főzünk. Sótlan biztos nem lesz
(meg végre "magányos" sem ).
Mi vasárnap 11-kor indulunk Pestről, úgy hogy kész lesz a fincsi kaja. QQcék is ott lészen.

A hétfőre viszont nemtok menni sajna. Vagy kaja, vagy a társaságom ?! Asszem ezt inkább ne válaszoljátok meg, melyiknek örültök jobban .

Kill Baby: este a tiéd vagyok . Vagy Peeter-é vagy tHUNder-é .
Na majd kiderűl.
'A magányos szakács, aki megtalálta élete párját!' - bocs Jakucucu
Ez terv jól hangzik... A jövő havi Maxima szerintem címlapján hozza : ' Hosszú hétvége az izzadt nyeregben - NEM MAGÁNYOSAN ! "
Kész, bestseller, eladási rekordok, bráááááá...
Meg van, IGO-n ott van, a masik amit en utoljara adtam meg az shell.

kiralyfi:
ma 20:00 KillBill: buli, kartya, tarsasjatek, azutan kozos furdes jakuzis kadjaban, csoportos alvas az ágyában
holnap: reggel (vasárnap) 9:00 indulás Miskolcra, delutan vissza, irany banki to, Zizzer es Dubsz vacsorat keszitenek, elozo este megismetlese, kad helyet kerti to all rendelkezesre
hetfo: reggel 8:00 korul indulas Szekesfehervarra aztan csapatostul Tapolca stb ..., keso delutan vissza bp-re.

Roviden ennyi
Szép jó reggelt!

Vároma hozzászólásokat...délig!

Akkor eddig ha jól vettem ki a szavaitokból, akkor jön: .

1, Thunder
2, Peeter
3, Zizzer

Többiek?

Okoska
Jakuza
Dub
akárki más?
A guglin nem ismerem fel h holvan az a kút ( a netesen elmosódott, telepített guglimapsz meg nincs ezen a gépen ) - de az M7 - 62 -es út kereszteződésénél kell lejönnöd a pályáról, és jobbra fehérvár felé elindulni ! Onnan 1 perc.
Székesfehérvár , Seregélyesi út 98. - a Mol honlap szerint.
Segitség emberek!
ne hari de valaki magyarázza el értelmesen hogy akkor most mi is a program hétvégére? probáltam összerakni a képet de nem ment:-) infót kérek köszi:-)
Asszem ez lesz, akkor en m7-en jonek es azon mennek vissza is
47.177265,18.476955
Kerlek egy gps pontot adjal (Éff.fffffff & Kff.fffffff)
Vagyis elllenorizd le hogy ez e az: 47.180496, 18.474884
(maps.google.com rúléz )
Peeter kidolt a hetfoibol, egyedul megyek ?
Nekem az M7 körüli rész lenne szimpatikus, akkor nem kell átvergődni a városon. Ha a többieknek is OK, akkor a 62-es bevezető út elején a MOL kút az nekünk OK lenne !
Remélem a kádat is kipróbáljuk
Attya úr isten! Komolyan, erre már szabadságot kéne kivenni itthonról is!
Misi, ha ezt mind lenyomjuk motorral, cuccal, akkor lesz vagy 750-800 km, és gyalog és motoros pózba leszek a sok üléstől!
De részemről oké, de a fehérvári kitérőt nem tudom megejteni, mert hétfőn családi program van, amin ott kéne lennem. Az meg hogy Krisztől induljunk Miskolcra, vissza Bánkra, az belefér. Szép kis hétvége elé nézünk!
Meg Misi, bírom az olyan hozzászólásaidat, hogy "jó,jó DE:" és akkor jönnek a magyarázatok!
A Krisznél meg úgy is éjszakára mindenki úgy ki lesz dőlve, hogy fel se fog neki tűnni, hogy 3 pasi alszik körülötte!
Ja zenegépem nincs... :(
csak számítógépem...
Szóval cd-ket is hozzatok...
Köszi!
Imádlak!

A vasárnap estéről, hallottam, de sajnos az már tényleg nem fér bele...
A vasárnap estém a Tamásé... .
Napközben viszont nektek adott...! , de 6-ra legkésőbb itthon kell lennem!
Na szóval, ennyit rólam...

Akkor a holnap este jöttök?
Azért tudjam meg időben...
Mondjuk holnap délig jó, mert ha tényleg jöttök, akkor azért leugranék vásárolni valami nasit, meg ilyesmit...
Ki mit iszik?
Vag ymindenki hoz valamit, amit inna...?
Adjatok valami támpontot...köszi...

Pussz Kill Bill.
Jo, nem mondom, jo, de:
1. gerincem miatt agyban kell aludnom (allitolag nagyon horkolok ), remelem csak egy ágyad van (ezt muszaj vol ekezetesen irni, maskepp gubbanc lett volna belole )
2. 6-ra persze hogy visszaerunk, gyere velunk miskolcra
3. tudod te h vasarnap este mas a terv? nem bp hanem banki to es hetfon reggel megyunktovabb szekesfehervarra igy ha felulsz mogem vagy persze bocs a maganyos mocisod moge akkor nincs megallas hetfo estig !

Peeter latod te ezt a tervet? Hetfo este ugy szednek le bennnunket majd a nyeregbol!
Most melyik vonatkozik rám ez vagy ez ?
Na hali Mindenkinek, még neked is Kedves Jakuza... .

Na szóval:

Holnap az az szombaton 2008.05.10-én este buli nálam, ha jöttök!
Gödöllő, Szilhát utca 47. A töbség már tudja hol...

Szóval arra gondoltam, hogy este átjönnétek a moccanók beférnek a garázsba az enyém mellé, aztán buli... Zizzer hoz minden féle kártyát, meg játékot, ha ma jól vettem ki a aszavaiból, mindenki hozzon valamit innivalót, mert nem vagyok betárazva, de azért holnap meglátogatom a boltot, ha megírjátok, hogy mire vágytok, aztán, itt van a közelben jó kis mulatós puncis zenés hely, ahova elnézhetünk...
Alvás tetszés szerint nálam, hozzatok polifómot és hálózsákot...
Az ágy az enyém... .

Na szóval?
Éredekel benneteket a dolog?
Vasárnap reggel, innen indulhattok, indulhatunk, ha jó nektek...
Én csak akkor megyek, ha 6-ra hazaérek... na kitoltam egy kicsit...
Thunder, neked is kell jönni!

Gondoljátok végig, Én várlak benneteket, ha jöttök...
Mondjik este 8-tól...ha az megfelel mindenkinek...?

Pussz Kill Bill.
10:00 Székesfehérvár, tokéletes. GPS pontot adjatok a talalkara vagy cimet Biztos jovunk tobben, ha jol ertettem Peeter jon es ha jol ismerem Zizzert akkor o sem marad ki!
mekfelel, kelhetek a kkkor hajnali 8-9kor
Én is 10h körülre gondoltam, fehérváron.
nekem 40-50-60perc, gázállástól függően. Délelőtt v délután? kb 10-11től nekem simán jó