En benne lennek a hetfobe is! Vasarnap akkor en megyek Miskolcra, meg egye a fene Peeter is johet , de ...
Zizeer majd lsz beszelj KillBillel , tudja majd o miert . Ilyen hulye cikre es dumara buknak ullatszik komolyan a csajok .
A maganyos motoros, beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
A vasárnapban még én is benne lennék, ha valaki bevállal, de csak úgy, ha 4-re itthon tudok lenni...sajnos csak így jó, mert szülinapi partira vagyok hivatalos...
PONTOSAN!
Ha pedig az amcsi zzr-re gondoltal, van egy alitolag Mo-n, anno meg itt a forumba kinalta is egy srac. Idehozatni 1000-1500 dolcsi lehetne sztem, okoskat kene megkerdezni h van e vkije aki a pocsolya masik oldalarol szalit. Menyibe kerul ott a moci maga ?
Amcsi ? Arra gondolsz amit ide bedobtam az iment? Az nemet, nem volna sok, regado sajnos meg uzembehelyezes, szallitas esetleg 20-30 eft meg az uer-2-es szabvany miatt. csak meg kell nyerni a licitet
Még mindig csak 16? Akkor bocsi, nem szóltam!
Holnap nem biztos hogy be tudok ugrani, mert este randim lesz. De ha más nem, akkor a túrán cserélünk, már ha lejöhetek! De pedig én már abba akarok pakolni az útra!
Az tetszik hogy sok mindent "ad" hozza, uj gumik, taskak, ... Az ules erdekes, regen raktam be a forumba linket egy amcsi cegrol aki csinal szep uleseket. Dani... -nak az o gsxf-jere csinaltak nagyon szepet es jo minosegben itt Bp-en. Peeter emlegette hogy athuzatna az uleset, kehet majd ott csinaltatja es akor berak kepeket
Indulás: ?
Táv (Sz.fehérvártól oda-vissza) : 185 km
Ebből autópálya : 0 km
- Kutya. & Betty (ZZR600)
- tHUNder (ZZR600)
- &rash (ZZR400)