Peeter Miskolc lefujva! Neked , 3 honapja kuldtem le egy 22 eves srachoz ket kollegat rovid megbeszelesre, hogy egy 16 eves lany korul ne legyeskedjen, szeretnel te is veluk egy uzleti megbeszelest . Nekem egy frissen nyomtatott konyvel nem lopod be magad a csaladba . Combtaskaert beugorhatsz holnap is.
Nezzetek meg ezt a popec Zizit az ebayen: 200222631717 , majdnem olyan szep mint az en Zizkom :D
Naná, hogy megyünk! Azóta 2 évvel idősebb lett az ismerős lánykád!
Misi, én tudtam hogy nem most van a névnapod, ezért nem írtam, nehogy szó érje a házam táját!
Megvan a könyved! Ha vasárnap megyünk, akkor szombaton kéne taliznunk lerendezni a táskát, meg akkor odaadom a könyvedet.
Nem tudtok Dani... -ról valamit?
Egész héten próbáltam elérni, emailben és mobilon is, de nem sikerült...
De látom, ide a fórumba se írt... mi lehet vele?
Utoljára április 30-án adott hírt magáról, hogy ezen a héten tudunk találkozni, de azóta nem tudtam beszélni vele...
Nem nekem,az egyesületünknek honvéd.
Jancsi büfé a neve a rómain
Ha a vasuti hidtol jössz akkor jobbra az első utca a duna felé le végig.Ott pedig balra fordulsz és jössz kb 300 métert és meglátod a büfét jobbra az az első.Nagy terasza van.
Nezzetek meg ezt a popec Zizit az ebayen: 200222631717 , majdnem olyan szep mint az en Zizkom :D