Zizzer csak így tovább...
Husler...azt megnézném... . . .
Na nem baxogatásként, de aranyos...hol is lehet ezt élőben megtekinteni...?
Ha már itt tartunk a TV2-ős lovas lányzó, aki enyhe animál szexet mutatott be a reklámszpotban, az meg Én voltam...
szóval fel a fejjel...lesz ez még rosszabb...
A taska kb 2 heten belul jon meg olyan 3800 ft-nyi korul van az ara, allitolag van nemetbe 10 euroert, korul kellene nezni a kinaiaknal mert persze onnan jon. Vizallosagat nem tudom, szerintem enyhen vizallo, egy picit talan tul nagy, de nem veszesen szerintem. ebay-rol rendelem.
a zzr talalka lehet megerne egy megbeszelest , ossze lehetne hozni valamit ott augusztus vegen, szeptember elejen. Ujszilvasi moci talin lehetne egy proba talit osszehozni ?
Holnap este 6-7 körül kinek volna kedve Kijönni a Rómaira a szokott helyünkre?
Nem lesz ennek jó vége.
Ígérem szénné röhögtem magam... kb így...szó szerint...
ÓÓÓÓ, Te kis magányos Macsó... . .
Nagyon ott van!
Ez nagyon kemény bakki...
Zizzer csak így tovább...
Husler...azt megnézném... . . .
Na nem baxogatásként, de aranyos...hol is lehet ezt élőben megtekinteni...?
Ha már itt tartunk a TV2-ős lovas lányzó, aki enyhe animál szexet mutatott be a reklámszpotban, az meg Én voltam...
szóval fel a fejjel...lesz ez még rosszabb...
Pussz Kill Bill ;-***
a zzr talalka lehet megerne egy megbeszelest , ossze lehetne hozni valamit ott augusztus vegen, szeptember elejen. Ujszilvasi moci talin lehetne egy proba talit osszehozni ?
Ebben a ZZR-es talalkozoban en is szivesen benne lennek, tetszik ez az orszag kozepe helyszin is.
Mas: ezek a combtaskak, amiket beszereztetek, vizalloak? Meg mennyibe kerultek? Lehet, hogy engem is erdekelne...
Udv, Feco
Jó éjt!
A&Zs
Szegény Zizi! Mi lett belőled.
Egyébként nehéz is lehet fájternek.