Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi Szentendren nyaltunk 1et , esobol 3-4csepp volt (most az 1x nem tulzok, komolyan ennyi volt ).
Szlovak rendoroket megdumaltuk igy csak figyelmeztetessel megusztuk .
Szentendren a Duna melletti ut egyiranyu lett , Bp-est felol.

Jovo hetvegen, szombaton volna erdeklodo Louis shopping turara (kocsival), meg volna 3 hely!?
Ha dolgoznak szombaton es van nekik Nolan n103+basic set (nekem ) meg ha a Gericke-be van HJC (Peeternek) es meg esetleg az a 200 euros bor kombi
Sziasztok!
A mai nap is jol sikerült.A végén még az esöből is csak mutatóban kaptunk.
Sziasztok. Volna egy problémám,nem tudja valaki véletlenül hogy létezik e hogy zzr400-ban van valami tiltás?Mármint ugy értem hogy valami sebeséggátlo elktronika? létezikés ha igen hol található?
Akkor ebből behajtás lesz!
bajban vagyok, mert Neki is jövök még a pizzával...
Oké, de vigyázz, mert van egy jó ügyvédem!
11 előtt ne gyere, mobil kinyomva, csengő szar, és nem is ott lakom már
Tuti, hogy van, hát láttam mind két végét amikor elszakadt!
Viszont holnap megyek korán reggel behajtani a taxi árát!
Fogd be és vezess, vagy beperellek!
rendes dög ez, meg a nyanya is jól főz
te Peete, gondlkoztam, lehet, hogy alul is van bütyök a bowdenen...
azé majd menj el, nézesd meg, vagy Tunci megszakérti holnap.

Jó gurulást holnapra! Üdv a csajoknak!
dubnak teccik
Akkor neked szerencséd volt!

Tunder, ezt találtam bowden javítót!
http://www.bikerstore.hu/index...
Enyim kusban volt, bár látta az állapotomon, hogy nem kivánok vele komoly diszkurzusba keveredni :)
Oksi, reggel jövök, meg lehet hogy jön még egy CBR-es srác, de ő majd reggel szól, hogy jön e.
Szerintem Duß-ból majdnem kutyakaja lett! De az a taxis nagyon nyomi volt tényleg. Valami hasonló jött értünk az Örsre második kanyarban, azmeg folyton pofázott. Jaku neked milyen sofőröd volt? Valami cukimuki? Lehet hogy a hosszú hétvégén csak a gyökerek dolgoztak!
Akkor holnap tali... Én még megiszom a söröm és megyek aludni!

Lehet kéne vinni egy-egy szál virágot a párkányi lányoknak!

Nincs szebb mint "levadászni" egy eltévedt Zizit és becsalni a forumra

De! Holnapi túrára ! Órákat felhúzni (a lusták miatt későbbi indulás is)
Nemtudom amúgy hogy tHUNder hogyan vadássza le az áldozatokat, de én mentem a szép nyugis kis tempómban hazafele, erre jött szembe egy motor intettünk, nézem, ennek olyan az eleje mint az enyémnek, hátrafordulok, bazzeg, ez ZZR volt . Első adandó helyen megfordultam, aztán elkezdtem rohanni visszafelé, egy domb tetején megláttam hogy ott megy elől, uh kocsisor mellett el, és utolértem egy körforgalomnál. Itt még nemvolt meg, mert elkezdett menekülni , énmeg üldözőbe vettem Kergettem egy darabig, aztán egy kereszteződésnél megállni kényszerűlt, és végre utolértem Remélem megtalálta a sportmotort...
De legalább van kutyája
Dub haza se találta vazze
Csináltam pár apróságot a pacival, Dubnak lehet tetszeni fog a sárhányó
Ne pöntyögj Jakuci mert neked lassan el lesz véve a Zizid és a jogosítványod
Döntened kéne lassan iszik-vagy viszik ? Ivás nem megy, mert megárt, vezetni meg nem vezetsz
akkor meg minek neked moci , kár dani...-nak nem lett mondva előbb Dubszét csinálta volna meg, tied ráért.

Mi is ma levadásztunk a Citán még egy Zizist (asszem 600-as volt és ha jól láttam a fiával). Remélem bekukkant és nem riasztja el ez az alkoholista-lusta frakció .

Peeter bovden szakadásából tanulva nagyon gyorsan be kéne szereznünk egy ilyen javító készletet.
KillBill van nálatok? Jöhetünk érte?

Holnapi túra program:
10:45 indulás a Fradi pálya főbejáratánál .
Biatorbágy érintésével, még egy csapat csatlakozása után Tatabányai turul madár előtti fényképezkedés , azután Duna mellett Esztergom - Párkány, régi jó kis étterem a két aranyos pincérlánnyal , egy jó nyalás a fagyizóba aztán Lepcsésnél vissza.
A kakasdi bontóban régebben gyakran, és jó áron voltak ZiZi600 blokkok. Anno 180 körül hoztunk komplett motort onnan.

Motorbontó Kakasd. 7122 Kakasd, Ifjúság u. 538. Nyitva H-Szo: 8-18 Tel: 74/431-269

esetleg Laki még:

Lakihegy Motorbontó 2310 Lakihegy, Rádió u 51/ b 06/24/475-383 ( www.racsidepo.com )
Sziasztok!
A segitségeteket kérném. Ma beszart a zizim!
De nagyon, eltörött az egyik hajtókar és gatyára tett mindent.
Szóval ha valaki tud eladó zx 600d-s blokkot, kérem értesitsen!
ÓÓÓ te kis Thunditanonc!
Halló!

Ma levadászram egy 1100as ZZR-t balatonparton , jó ZZR-eshez híven, hogy minél többen legyünk.
Remélem idetalál
köszi, egy pizza jó orvosság lesz