Oksi, köszi, legközelebb így lesz, de remélem nem fog velem hetente előfordulni!
Szerintetek ezzel az elsősegély bowdennel le merjek menni holnap Ceglédre meg vissze?
Jó látni hogy vannak még rendes, segítőkész motorosok!
( Egyébként nem kellett volna betolnod a gépet: anno a GPz-n nekem is elszakadt a bowden. Üresben elindítod, meglököd/tolod a motort, ha olyan 10-zel tudsz gurulni akkor már be lehet rugni 2-be aztán azzal haza tucc csorogni.)
Szevasztok!
Képzeljétek hogy jártam ma! Elmentem ma megnézni egy motoros boltba, hogy megjött e a bukóm. Az út 3/4-ed részén, ami hazától kb 7 km, elszakadt a kuplung-bowdenem. Emlékszel Zizz, hogy pattogott már a vasárnapi túrán is? Na, eddig bírta. Szerencsémre nem messze volt egy nagy motorszervíz, de ott nem tudtak segíteni, mert negyed órájuk volt zárásig, és még bowdenük sem volt. Na, gondoltam fasza, itt ragadok. Visszasétáltam a motoromhoz, mert azt egy benzinkúton hagytam, oda sikerült még becsurognom. Erre, hogy sétálok a bringaúton, egy Yamahás krosszmocis futár srác megáll mellettem, hogy mit csinálok itt bukóval a kezembe, meg motoros cuccban. Felvázoltam neki a helyzetet, erre közli, hogy mákom van, mert van nála bowden javító készlet. Elvitt a motoromhoz és kicseréltük a szakadt bowdent! Úgy hogy sikerült hazaérnem! Úgy hogy hála a futársrácnak!
Ráadásul olyan szar helyen volt a benzinkút, hogy mindkét irányba emelkedő volt, úgy hogy nehéz lett volna betolni a motort és sebességben hazajönnöm. Úgy hogy ezt szerencsésen megúsztam!
Még élek...
Látom a tréfákat... Tamáska kifigurázva...;o))) Ej-Ej... kapoltok...ZiZZer .
Jó hétvégét nektek...
Én versenyen leszek a hugommal Sóskúton...
Pussz nektek, kellemes pihenést...
Ja és remélem legközelebb többen leszünk zzr-esek. Most sajnos nem volt lassú és gyors futam, úgyhogy nézni kelett rendesen a tükröt is, mert volt pl 3 zx kupás srác és amikor a célegyenes első harmadában kb 140-et mentem úgy mentek el melettem kétoldalról, hogy azt hittem megáltam, még jó hogy nem száltam le
Mi ketten (Zizim es en) ma eltununk 4 napra, jok legyetek es vigyazzatok egymasra .
Rosszat ne haljak rolatok .
Vasarnapi turara, ha lesz jovok .
Szombat estere pedig, ha valamit teveztek majd elolvasom ha megjottem szombat delutan.
En lemaradok, de megprobaltam volna a licitiet, csak hulye idopontban van, akit esetleg erdekelne
teljes borbol, uj tankvedo:
ebay item number: 320242729476
Így vettem. De szerintem a BárdiAutóban kapható Motip lámpabúra festékkel készült. ( Nekem meg a topik-társ fehér lámpái teccenek - épp tegnap irigykedtem a hétvégi képeiteket elnézve... :-)))
A 4 napban nem jön valaki Mátrázni ? Én Répáshuta környékére gondoltam szállást, és onnan csillagtúra 1-1 napra Szilvásvárad - Parád - Lillafüred - SK stb.
Eladó ZZR 400/600 gyári helyre rögzíthető MRA túra-plexi.
Kiválóan megszünteti a 120-140 tempó feletti túlnyomást, 180 magassággal kényelmesen, felegyenesedve lehet utazni egész 180-as tempóig túlzott szembeszél nélkül.
(Eladás oka: ha az utas is 180 körüli/feletti, akkor hosszú utakon ez a plexi is kevés kicsit -csak a hátul ülőnek- ezért még egyel magasabb, GIVI -re cserélem )
Új ára 110 EUR volt, kb. 5000 km-t volt fenn. Ár.: 20.000.-
Minden esetre kapni akarok.
Van egy női ötleted, hogy mit?