Max 5:30-ig. Csak a mageneses cucc van, tobbit elfelejtettem .
Mondtam csorogj ram, emlekeztess , ja, vagy azt is elfelejtettem mondani
Oregszem, sajnos, ez van, rozi, rozi, szklerózi
Szeva skacok
látom jó volt a vasárnapi gurulás:-) csak irigykedni tudok :-) de mint tudni illik az idő kirlyfit terem:-) nemsoká leszek én is :-) Addig is jó mocizást
Szokott nektek nem bejonni a forum? A kedvencek-ben levo linkre rakattintva csak egy ures feher lap jott be most majd egy oraja amin az volt hogy "Tovabb a sportmotorra".
Még szép!
Vettem estére egy nagyszatyor édességet. Hosszú lesz az éjszaka.
Borso a gyorsdöntésű lejányka.
Meg kellene hívni egy túrára (persze azt is egy fürdőbe időzíteni, hogy zsákbamacskát ne vegyünk ). (Kicsit provokálom. Ha beleolvas a fórumba, tuti válaszol . Már kicsit félek is! )
Csak azért is, mert jól bánik a kiflivel . Ahogy hozzányúl, fehér lesz a külseje. JA! Egyszer már tényleg megkóstolhattuk (duB-al) a finom hókiflijét, amit sütött .
Anta:) : örülök, hogy (amennyire-annyira) élvezted . Az a szerencséd(énk) hogy a csapat
elitjével lehettél, vannak még páran ilyenek de vannak még amolyanok is .
Azok még nyalni sem tudnak mint mi, nemhogy kemények is .
Jó, hogy most már lassan viszünk magunkkal hölgyeket is .
Zizzer, volt itt anno valami kis pattogós csajszi? Nem emlékszem a nevére, aki 1 óra leforgása alatt
euforikus Bécsi utazásból kijózanodva lemondta az utat. Még fenyegetőzött is utána, hogy majd még gurulunk is együtt. Még meséltétek is hogy állítólag csinos is .
nem baj, jó lesz, elmenek érte ha itt időben végzek