Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!
Kicsit köröztem még , most értem haza.
Nagyon jó volt a mai túra:
mátrai szerpentin, félelmetes kilátó , fürdés, napsütés, km-ek, kaja, pia, fagyi, jó csapat és még lehetne sorolni.
Minden ami kell egy jó túrához (spontanitás az útvonalban; kitűzött cél; ökörködésre is szánt, "motormentes" idő).

Peeter! Elfeljtettem kérdezni: sötétedés után mennyit láttál a füstüveg plexivel
Itt vannak a képek máról!

http://picasaweb.google.com/ha...
Szevvasztok!

Én már itthon vagyok! Iszonyat jó volt ez a nap is, talán még a múlthetinél is jobb! Tök jó együtt gurulni! Képek hamarosan a szokásos helyen, a linket majd küldöm!
Jó pihenést mindenkinek!
Sziasztok!
Jó kis napunk volt.
Sziasztok, ma is egy kituno turank volt, mociztunk, furodtunk, kaveztunk, fagyiztunk, ettunk, ittunk
Nagyon jo nap volt, sajnalhatja (mindenki) aki nem volt

Aki meg volt, annak koszonom a szep napot .
kicsit ferdén tartod a fejed, akkor honnan tudja hogy melyik a vízszintes?
Üdv még az vagyok. Megvan a fejidom a plexi és az indexek. Amennyiben érdekel Akkor :06706170942 és az emil címem .Amúgy teljesen gyári a fejidom nem sérült, nem javított.
NEm vagyok fizikus bazzee
a lényeg hogy bevált
asszem sejtem, de mér pont vízszintes?
ajjó. az enyém nem az, de azt mondják csúcsminőségű
Sziasztok srácok! .

Annyira Jól esett, hogy reggel eljöttetek hozzám, nagyon ...úúúúú elmondhatatlan...
Köszönöm...
Jól esik, hogy gondoltok rám... Köszönöm.
Sajnálom, hogy most nem tudtam veletek menni, majd legközelebb...

Puszi, remélem mineden oké volt és jól éreztétek magatokat...
Puszi mégegyszer Kill Bill ;-***

Tamás üdvözöl benneteket...
És van!

Polarizált lencse a tükröződő felüleletekről visszaverődő vakitó fényt szűr ki, mert nem engedi hogy a vizszintes fényhullámok áthaladjanak a lencsén :) elég tudományos voltam?

amugy ez tetszik.

A régi is az volt és nagyon bejött. Élesebben kontúrosabban látsz benne nagy fényben.
mijaza polarizált
Csinál polarizáltat is? Én nekem is kéne vmi jókis napszemcsi.
Srácok!
Nem tud valaki zzr600-hoz első féktárcsát?
Az asszony gépsárkányára kéne!
a márka a Bertoni. az oldal címét fejből nem vágtam, de ez az :

bertoni

van webbolt és személyes átvétel az üzletben.
Későn keltem :) és szeretek aludni :)
Dub légyszi dobd át nekem hogy hol tudom megnézni neten a szemüveget amit beszéltünk me
rt mire haza értem elfelejtettem az oldal címét!
Te se mentél ma gurulni?
Oda lehet én is megyek.
Oksi megbeszéltük :-)
Na én másfelől megyek, de remélem ott találkozunk, estleg csörgess meg ha jössz. 06-30-221-37-63.
Hali gabens
valószinű hogy csepel vagy soroksár írányából, csak ez a 18 órás kezdés nem tudom hogy mennyire lessz jó nekem .
Sziasztok! Ha valakinek szüksége van ZZR-400/600 idomokra, lámpákra, indexekre, tükrökre, ülésre, segédvázra, kipufogóra vagy egyébre, hívjon a 70/401-83-77 számon, vagy írjon a duki996@gmail.com-ra ! Andris
Hali Királyfi! Te merről jönnél, mert ha van kedved mehetnénk együtt.
köszi maistro megyek tisztítani, nyalogatni jövő7en oké, akkor velem is fényképezkedhettek