Hali!
Kicsit köröztem még , most értem haza.
Nagyon jó volt a mai túra:
mátrai szerpentin, félelmetes kilátó , fürdés, napsütés, km-ek, kaja, pia, fagyi, jó csapat és még lehetne sorolni.
Minden ami kell egy jó túrához (spontanitás az útvonalban; kitűzött cél; ökörködésre is szánt, "motormentes" idő).
Peeter! Elfeljtettem kérdezni: sötétedés után mennyit láttál a füstüveg plexivel
Én már itthon vagyok! Iszonyat jó volt ez a nap is, talán még a múlthetinél is jobb! Tök jó együtt gurulni! Képek hamarosan a szokásos helyen, a linket majd küldöm!
Jó pihenést mindenkinek!
Sziasztok, ma is egy kituno turank volt, mociztunk, furodtunk, kaveztunk, fagyiztunk, ettunk, ittunk
Nagyon jo nap volt, sajnalhatja (mindenki) aki nem volt
Üdv még az vagyok. Megvan a fejidom a plexi és az indexek. Amennyiben érdekel Akkor :06706170942 és az emil címem .Amúgy teljesen gyári a fejidom nem sérült, nem javított.
Annyira Jól esett, hogy reggel eljöttetek hozzám, nagyon ...úúúúú elmondhatatlan...
Köszönöm...
Jól esik, hogy gondoltok rám... Köszönöm.
Sajnálom, hogy most nem tudtam veletek menni, majd legközelebb...
Puszi, remélem mineden oké volt és jól éreztétek magatokat...
Puszi mégegyszer Kill Bill ;-***
Polarizált lencse a tükröződő felüleletekről visszaverődő vakitó fényt szűr ki, mert nem engedi hogy a vizszintes fényhullámok áthaladjanak a lencsén :) elég tudományos voltam?
Sziasztok! Ha valakinek szüksége van ZZR-400/600 idomokra, lámpákra, indexekre, tükrökre, ülésre, segédvázra, kipufogóra vagy egyébre, hívjon a 70/401-83-77 számon, vagy írjon a duki996@gmail.com-ra ! Andris
Kicsit köröztem még , most értem haza.
Nagyon jó volt a mai túra:
mátrai szerpentin, félelmetes kilátó , fürdés, napsütés, km-ek, kaja, pia, fagyi, jó csapat és még lehetne sorolni.
Minden ami kell egy jó túrához (spontanitás az útvonalban; kitűzött cél; ökörködésre is szánt, "motormentes" idő).
Peeter! Elfeljtettem kérdezni: sötétedés után mennyit láttál a füstüveg plexivel