Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mivel a 3-as úton kell menni, ezért javaslom a Örs Vezér terét, az új buszvégállomás mögötti P+R parkolót (ahonnan a 85-ös busz indul) fél 10-kor.
Ok. Akkor 9:00-tól gyülekezés, 9:30-kor indulás a Nyugati téri parkolóból.

Két változat lenne lehetséges szerintem:

1. Elöszőr Egerben körűlnézünk, megebédelünk (lesz rá kényelmes 2 óra), majd 14:00-ra átgurulunk a fürdőbe (700 Ft/jegy), ahol kb. 2 órát fürdünk. Várható visszaérkezés 6 óra előtt vmivel.

2. Rögtön megyünk a fürdőbe (1200 Ft/jegy), utánna eldöntjük mi legyen tovább.

Majd a Nyugatinál megdumáljuk.

Fórum tagok! GYERTEK! Csináljunk egy jó túrát, nagy csapattal.
KillBill felszedjunk utkozbe? Itt az alkalom lasd habtesteinket
Tobbiek? Mi van ? Senki mas nem jon dagonyazni?
Ven motoros csontjainkat aztatni .
Indulas honnan es hany orakkor?
ÁRULÓÓ!
Jól van, nekem mindegy, menjünk fürdeni! Zizzer, hozz napolajat is!
En a furdozesre szavazok .
9-9:30-as indulas johet aztan furdes 2-3 orat .
na, ne áruld a testem émmácsak saját lóval
Hali Gabens mi is ez a 29 esti mocizás a ringen? én még nem voltam és ez jól hangzik..
Ez azért övön aluli volt!
Anyudat nem ér!
Mivan emberek, mi ez az alvás?
Az utolcsó pillanatban dötsük el, mi legyen vasárnap?
Ha így marad holnap estig is, akkor Zizzer veled tartok és lehet hogy én is hozok egy benzintyúkot!
Bocs, de most nem tudlak hátra felkapni, mert egy régi leányzó ismerősöm fog jönni.
Még szabad is a pálya nektek fiúk.
Én ,mint Déli túra "szervező" voksolok utoljára, hogy a nép szava nyerjen esetleg! :)
Zizzer ötletére, akkor játszuk azt, hogy ki hova szeretne menni a jelentkező résztvevőkből!

Zsóri fürdő:
Déli túra:
Ez k. jól hangzik, ha lenne gépem mennék, de már leszoktam a kurvulásról
üdv. kb 30.000 ft a használt. ennyi kint az ára a gumi 3000ft -tól indul.
Ja! Mégvalami.
14:00-tól 700 Ft a belépő a fürdőbe. Vannak zárható kabinok, így biztonságban tudhatjuk a ruhákat.
Érdemes lenne előtte egy kicsit barangolni a környéken, majd a végére hagyni a fürdést, hogy ne 1200 Ft-t fizessünk feleslegesen.
Hi All!

Peeter-el, tHUNder-el egyeztetve ajánlanék egy mocis, termálfürdős programot.
Legurulhatnánk a Zsóry-fürdőbe (Mezőkövesd után van).

Zsóry-fürdő

Asszonyokat a tanktáskába, fürdőgatyát a hátsó ülésre, és gyíííííí.

Ez kb. 250 km oda-vissza, de a közelben van Eger, Miskolc és még ezernyi érdekes hely, amit a fürdőben lesz időnk megdumálni, ha esetleg többet szeretnénk menni, látni.

Természetesen nem az előző programot szeretném megtorpedózni, csak javaslat!
Várom a véleményeket és a jelentkezést!
szép napot mindenkinek
rég jártam erre
sajnálatos módon arra kényszerültem, hogy el kell adni a drágaságom, de nem akarom akárkinek csak aki meg tudja becsülni. az ár 980000ft ha valakit érdekel az hívjon.
széles utat
Jó az a vasárnap, legalább kevesebben vannak az utakon.
Ha megyek akkor hármas, bár én a vasárnapot továbbra se preferálom.
Az már túl közeli lenne!
De akkor ezek szerint te is jönnél? GYere, mert akkor megint mehetünk a Misivel édes kettesben!
Szerintem menjünk Szentendrére és vissza :)
Nalátod, ez az utolsó módosítás jó kis túrát fog eredményezni!
A napozást pedig Fadd-on megejthetjük a holtág partján. Nagyon szép kis hely, majd meglátjátok.
Az út minőség szerintem annyira nem lehet vészes, mert azt tudom, hogy a 6-os az átol cettig felújították. A többit meg majd meglátjuk.

De pont ma akartam szólni, hogy jön a hosszú hétvége és meg kéne ejtetni valamelyik bográcsos partit. Igaz, hogy ezt nem én szervezném, de azért szólok! Zizz, Thunder, egyeztessetek, hogy kinél lehetne. Ehez mit szóltok?
Akinek nincs üzemkepés motorja az ne szóljon bele
szerintem kerüljetek Linz fele