Ok. Akkor 9:00-tól gyülekezés, 9:30-kor indulás a Nyugati téri parkolóból.
Két változat lenne lehetséges szerintem:
1. Elöszőr Egerben körűlnézünk, megebédelünk (lesz rá kényelmes 2 óra), majd 14:00-ra átgurulunk a fürdőbe (700 Ft/jegy), ahol kb. 2 órát fürdünk. Várható visszaérkezés 6 óra előtt vmivel.
2. Rögtön megyünk a fürdőbe (1200 Ft/jegy), utánna eldöntjük mi legyen tovább.
Majd a Nyugatinál megdumáljuk.
Fórum tagok! GYERTEK! Csináljunk egy jó túrát, nagy csapattal.
KillBill felszedjunk utkozbe? Itt az alkalom lasd habtesteinket
Tobbiek? Mi van ? Senki mas nem jon dagonyazni?
Ven motoros csontjainkat aztatni .
Indulas honnan es hany orakkor?
Mivan emberek, mi ez az alvás?
Az utolcsó pillanatban dötsük el, mi legyen vasárnap?
Ha így marad holnap estig is, akkor Zizzer veled tartok és lehet hogy én is hozok egy benzintyúkot!
Ja! Mégvalami.
14:00-tól 700 Ft a belépő a fürdőbe. Vannak zárható kabinok, így biztonságban tudhatjuk a ruhákat.
Érdemes lenne előtte egy kicsit barangolni a környéken, majd a végére hagyni a fürdést, hogy ne 1200 Ft-t fizessünk feleslegesen.
Asszonyokat a tanktáskába, fürdőgatyát a hátsó ülésre, és gyíííííí.
Ez kb. 250 km oda-vissza, de a közelben van Eger, Miskolc és még ezernyi érdekes hely, amit a fürdőben lesz időnk megdumálni, ha esetleg többet szeretnénk menni, látni.
Természetesen nem az előző programot szeretném megtorpedózni, csak javaslat!
Várom a véleményeket és a jelentkezést!
szép napot mindenkinek
rég jártam erre
sajnálatos módon arra kényszerültem, hogy el kell adni a drágaságom, de nem akarom akárkinek csak aki meg tudja becsülni. az ár 980000ft ha valakit érdekel az hívjon.
széles utat
Nalátod, ez az utolsó módosítás jó kis túrát fog eredményezni!
A napozást pedig Fadd-on megejthetjük a holtág partján. Nagyon szép kis hely, majd meglátjátok.
Az út minőség szerintem annyira nem lehet vészes, mert azt tudom, hogy a 6-os az átol cettig felújították. A többit meg majd meglátjuk.
De pont ma akartam szólni, hogy jön a hosszú hétvége és meg kéne ejtetni valamelyik bográcsos partit. Igaz, hogy ezt nem én szervezném, de azért szólok! Zizz, Thunder, egyeztessetek, hogy kinél lehetne. Ehez mit szóltok?
Két változat lenne lehetséges szerintem:
1. Elöszőr Egerben körűlnézünk, megebédelünk (lesz rá kényelmes 2 óra), majd 14:00-ra átgurulunk a fürdőbe (700 Ft/jegy), ahol kb. 2 órát fürdünk. Várható visszaérkezés 6 óra előtt vmivel.
2. Rögtön megyünk a fürdőbe (1200 Ft/jegy), utánna eldöntjük mi legyen tovább.
Majd a Nyugatinál megdumáljuk.
Fórum tagok! GYERTEK! Csináljunk egy jó túrát, nagy csapattal.
Tobbiek? Mi van ? Senki mas nem jon dagonyazni?
Ven motoros csontjainkat aztatni .
Indulas honnan es hany orakkor?
Jól van, nekem mindegy, menjünk fürdeni! Zizzer, hozz napolajat is!
9-9:30-as indulas johet aztan furdes 2-3 orat .
Az utolcsó pillanatban dötsük el, mi legyen vasárnap?
Ha így marad holnap estig is, akkor Zizzer veled tartok és lehet hogy én is hozok egy benzintyúkot!
Még szabad is a pálya nektek fiúk.
Zsóri fürdő:
Déli túra:
14:00-tól 700 Ft a belépő a fürdőbe. Vannak zárható kabinok, így biztonságban tudhatjuk a ruhákat.
Érdemes lenne előtte egy kicsit barangolni a környéken, majd a végére hagyni a fürdést, hogy ne 1200 Ft-t fizessünk feleslegesen.
Peeter-el, tHUNder-el egyeztetve ajánlanék egy mocis, termálfürdős programot.
Legurulhatnánk a Zsóry-fürdőbe (Mezőkövesd után van).
Zsóry-fürdő
Asszonyokat a tanktáskába, fürdőgatyát a hátsó ülésre, és gyíííííí.
Ez kb. 250 km oda-vissza, de a közelben van Eger, Miskolc és még ezernyi érdekes hely, amit a fürdőben lesz időnk megdumálni, ha esetleg többet szeretnénk menni, látni.
Természetesen nem az előző programot szeretném megtorpedózni, csak javaslat!
Várom a véleményeket és a jelentkezést!
rég jártam erre
sajnálatos módon arra kényszerültem, hogy el kell adni a drágaságom, de nem akarom akárkinek csak aki meg tudja becsülni. az ár 980000ft ha valakit érdekel az hívjon.
széles utat
De akkor ezek szerint te is jönnél? GYere, mert akkor megint mehetünk a Misivel édes kettesben!
A napozást pedig Fadd-on megejthetjük a holtág partján. Nagyon szép kis hely, majd meglátjátok.
Az út minőség szerintem annyira nem lehet vészes, mert azt tudom, hogy a 6-os az átol cettig felújították. A többit meg majd meglátjuk.
De pont ma akartam szólni, hogy jön a hosszú hétvége és meg kéne ejtetni valamelyik bográcsos partit. Igaz, hogy ezt nem én szervezném, de azért szólok! Zizz, Thunder, egyeztessetek, hogy kinél lehetne. Ehez mit szóltok?