Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszike de már szakítottam ezzel az életmóddal
Oké, pedig most én is szívesen elvittelek volna!
émmá nem kurválkodom, ölég volt. már csak a saját fehér lóval
Duß, te is jössz vasárnap gurulni valaki mögött?
* -? , mer kijelentés vót
Együttérzek veled! Én csak tegnap úsztam meg szárazon. Hétfőn még a csizmámból is folyt a víz este!
jaja, csak ez az állandó kézremegés ne lenne inkább az eső, mint Te ?;-)
De milyen jó lehet mocival melóba járni. Kicsit irigykedem. Ázni, meg belülről ázzál.
Holnap megkérdem az Arpiliát, de szerintem sem tesztnap.
Látod mekkore előnnyel jár ? Holnap a Hornet tesztelése alatt remélem nem fog esni
mijen jó, hogy nincs motorom...
Annyira jó minden este szarrá ázni! A bűdös k**** anyját az időjárásnak!
szia csabi a hátsó kerék érdekelne engem mennyit kérsz érte? ha ugy jobb neked adnék egy 18ast ugy hogy ráfizetek. msn skype- mindig elérsz. mobilom 06306420248 üdv gábor
Bocsi tényleg a lényeg lemaradt.
csabamuvek@freemail.hu
06706170942
Ziz!

Most, hogy vízkőváram újra pompázik, megnéztem a SuperBikeban, és azt írják, hogy április 29. aAprilia nyílt nap a Hringen, bár ez könnyen lehet, hogy csak saját Apriliával történő ingyenes motorozást jelent.
Kawacsabi! megadnál vmi elérhetőséget, alkatrész ügyben?
köszi
Zizzer!
Ezt a tatyót a Suzuki DR-Z 400-ashoz gyárilag adják! Csere?
Oké, megnézem mi van arra fele! Én elsőre Paksra gondoltam, fényképezkedés a 3-as reaktornál , aztán lenézni Pécsre, és utána elmehetnénk a városkádba felkutatni a rokonságot! Majd meglássuk mennyi lenne km-be meg időben.

Kawa 70!
A combtáska tényleg jó, én is ugye vittem egész túrán és időnként lenyúltam, hogy meg van e még, mert annyira nem lehet érezni, hogy rajtad van.
Ha már nekem is meglenne, akkor a tanktáskát én is hanyagolhatom a naagy túrákra, ahová már ruhákat is vinne az ember. Úgy hogy már várom hogy megjöjjön!
Alapjában véve teccik, csak kicsit nagynak tünik, fel kell próbálni mennyire lehet zavaró mozgás illetve motorozás közben. Amúgy első látásra remek darab. Az meg pláne jó hogy mindennek lehet helyet találni benne.
Ja. Itt a kép a többieknek:

Ha vki tudd hasonlót könnyen le és felszerelhetőben, ne tartsa magában.
könnyen lejön, mert már kiszáradt
ja, a táska. azt nem írja, de ha van egy éles késed, pikkpakk
Hála az emésztésednek , ez tényleg jó, de vajon gyorsan le is szedhető
alkatrészként behozva. Nem lopott ,le informálható de sajna forgalomba nem helyezhető! A régi tulaj a typenscheint nem találja sehol.
a kis barna bébirépát lepöccintettem róla és egyből felcsaptam ott ahol kell
245. oldalon a jobb felső sarokban van egy 2 literes, baze, azé egy kis viszkis üveg férjen má bele hazafelémenet
Hein Gerickét hoztam , Louis-t nem.
Találtam is vmi hasonlót, csak még ez is nagy (elég lenne egy 1 literes), meg ez keményített oldalú (ami nekem felesleges).
Vmi autós hordtáskához hasonlóra gondolnék ('80-as években volt sok olyan, műbörből , most meg lehetne gortexből, hevederrel, a hevederről lecipzározható módon ).

Látom az 1 m2-es "olvasószobában" van a katalógus, hogy rögtön vágtad mi hol van.