Hali
Kicsit előrrébb találsz egy linket ahol le van írva pontosan, de lényegét tekintve minden hónapban ki van jelölve egy nap amikor 18-20 óráig lehet mocizni a hringen kawásoknak díjtalanul, én se voltam még a hringen úgyhogy most 29.-én van az első lehetőség és szeretném kipróbálni, remélem még sokan eljönnek a társaságól és jó sok zizi fog keringeni a pályán.
Nekem is volt fent 110/70-es. Az vmivel magasabb. Jobban segít a döntögetésben, vmivel könnyebben lehet mozgatni, viszont az egyenesfutása stabilabb a mocimnak 120/60-al. Nagyobb a felület is, ahol érintkezik az aszfaltal, ezért úgy érzem, hogy a tapadás is jobb. Igaz, ehhez hozzá tartozik ,hogy a 110/70-es öreg gumi volt.
Szerintem a 120/60 sokkal jobb. A 70 esnél nem is tudod kihasználni az első gumi oldalát, mert a hátsó kerékkel nincs teljesen szinkronban (160/60).
üdv, hát nem vagy olcsó, téged semmilyen bontott alkatrész nem érdekel zx10 zzr1100, valami cserebere jobban érintene, szinte mindenem megvan még. üdv széles utakat napsütést, száraz utfelületeket mindenkinek.
Jó az 5 nekem is árpádhid után az első kút budán?
A fene itt keszin feltámadt a tornádo erejü szél