Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Jó az 5 nekem is árpádhid után az első kút budán?
A fene itt keszin feltámadt a tornádo erejü szél
Khöcsögök!
Dani...
Megkérdeztem az emelőt, amit szeretnél, 22-24 e forint, attól függ, hogy mennyiért kapja kint meg a srác németbe. 2 hét mire meghozza.
Oké, legyen 5! De hol? Odamenjek a Danihoz 5-re? Akkor beszállok én is a fociba!
Hali
Kicsit előrrébb találsz egy linket ahol le van írva pontosan, de lényegét tekintve minden hónapban ki van jelölve egy nap amikor 18-20 óráig lehet mocizni a hringen kawásoknak díjtalanul, én se voltam még a hringen úgyhogy most 29.-én van az első lehetőség és szeretném kipróbálni, remélem még sokan eljönnek a társaságól és jó sok zizi fog keringeni a pályán.
tHUNder vok

keso a 6, inkabb 5. most daninal vok, valami feher tankot rugdosunk az udvaron
6-kor az Árpád hídnál, vagy valahol a városba?
Hol tali? Már éhes vagyok
gondolom ja.
Ma?
Oksi, köszi, akkor maradok a 120/60-nál! Veszek oda is egy road attack-ot, hogy ne felemás gumedlik legyenek rajta.

Thunder, délután benne vagyok a hagymakarikázásban!
Nekem is volt fent 110/70-es. Az vmivel magasabb. Jobban segít a döntögetésben, vmivel könnyebben lehet mozgatni, viszont az egyenesfutása stabilabb a mocimnak 120/60-al. Nagyobb a felület is, ahol érintkezik az aszfaltal, ezért úgy érzem, hogy a tapadás is jobb. Igaz, ehhez hozzá tartozik ,hogy a 110/70-es öreg gumi volt.
Szerintem a 120/60 sokkal jobb. A 70 esnél nem is tudod kihasználni az első gumi oldalát, mert a hátsó kerékkel nincs teljesen szinkronban (160/60).
Ja es keso delutan 5-6 kozott romai part, hagymakarikazas
szevasztok
délbe indulunk 1 kis "lájtos" dobogoköi gurulásra. havkinek van kedve jönni hívjon fel :
06-30-2-748-858
60 as a gyári. nekem is 70 es van elől, de 110.
Az első gumi nálam 120/70, nem az a gyári ?
bocsi még egy kérdés csabi, a zizinek meg van az eleje? kompletten lámpa nem kell de az indexek igen mennyi lenne ha megvan. üdv gábor.
A gyári méreteken gurulok:

első: 120/60 R17
hátsó: 160/60 R17
Jajj, Zizz!
Egy kérdés! Neked hanyas méretű Road Attack van fenn elöl?
Legalább szokom a sújt hátul!
Na, megyek csaptelepet venni. Billit fel kéne hívni, hogy jön e, mert nem biztos hogy olvassa a fórum ot...
Hálás utas. Rárántott szinte minden pirosnál.
Mögém felférne, én mondtam is neki, hogy elhozom.
Naa, Duß, gyere máán! Úgy is itt laksz tőlem egy köpésnyire, el tudok érted menni!
üdv, hát nem vagy olcsó, téged semmilyen bontott alkatrész nem érdekel zx10 zzr1100, valami cserebere jobban érintene, szinte mindenem megvan még. üdv széles utakat napsütést, száraz utfelületeket mindenkinek.
Jó ötlet!

Az indulás: Örs vezér tere P+R parkoló (9:00-tól találkozó, 9:30 indulás), nem a Nyugatinál
A francot.
Gyere, kiben fogok gyönyörködni a fürdőben?
Ha nem lenne utasom, most azt mondanám, hogy 9 előtt ott vagyok érted.
Nem férsz fel vki mögé