Ja es meg1, igy kis falucskakon atguruolni nekem nagyon tetszik, de arra is ugyelj ilyan utakon ATLAG sebesseg 60 km/h. Ha mondjuk 9-kor indulas akkor elvileg nincs baj es jo volna napozni is egy kicsit vhol a duna parton
15% vagtal le az utbol te , meg mindig mesze a 250 km-estol, de elvileg nekem mind1, mas is "szoljon" be aki esetleg erdekelt a vasarnapi "turacskara". Mert ezzel az erovel le lehet menni hozzam Vajdasagba (315km), kint a telkunkon aludni, esti sutest csinalni aztan masnap vissza .
Nah szval szolaljon meg a nep is .
Indulasnal nem rosz a 10:00 de csak ha komolyan akkor van, gyuleezes 9:30 lehet, azert az isten szerelmere megis csak vasarnap !
Oksi, akkor kicsit leredukálom a kört. A google maps-on egy csomó utat nem is jelöl
Én inkább ezt használtam: http://lazarus.elte.hu/moterke...
Akkor legyen úgy, hogy Lemegyünk Tolnáig (Fadd - ha már arra járunk, akkor tényleg el szeretnék oda is menni), onnan visszavezet egy kis út a főútig, ahonnan Kölesd, Kistormás, Varsád, Gyönk, Keszőhidegkút, Belcskán át vissza a 61-esre, onnan Simontornya, Dunaföldvár.
Ez így jó lesz?
Hy mindenkinek!
A Pécsi utat annyival fejelném meg, hogy egy pár éjszakára tudok szállást biztosítani Dombóváron. (Dombóváron van egy termálfürdő). Ezt Danival beszéltem, hogy szedjen össze titeket és gyertek le. Beszéljetek meg egy hétvégét, azt szóljatok hogy érdekel-e a lehetöség.
Több napba ugyanaz az útvonal= nem kell későn hazaérni és többet lehet időzni.
Muszaj igy kezdenem: nagyon jo , de ...
Sok, tul hosszu az ut , szerintem egyenlore az ido-idojaras miatt 250 km korulire kell ezt levagni . Pecs tul messze van . A hurkot valahol roviditsd le, hasznald a maps.google.com -ot pld, nagyon jol lehet "tologatni" az utvonalat es rogton ki is szamitja hany km .
El ne felejtsd a mult hetit is milyen kis ut es milyen keson jottunk mar vissza es joval a megbeszelt 10:00 utan indultunk.
Szerintem (is). Hidd el, okoskaval epp beszeltunk, hogy az emlitett Pecs tul sok es mi azert mar turazgatunk lassan 4-ik eve egyutt .
Kiterveltem egy útvonalat vasárnapra!
Indulás Budapestről. A 6-os úton le Tolnáig, onnan kis 5 km-es kitérő Fadd-ra, ahol egy dunai holt ág van. Oda egy régi szép nyári emlék köt, ahová szeretnék elzarándokolni. Ezután Tolnáról követve a 6-os utat el Pécsig, Szekszárdon és Bonyhádon át. Kis pécsi városnézés keretein belül megnézhetjük a pécsi Nemzeti Színházat és a Székesegyházat.
Ekkora már a Mecsek szívében leszünk. Hazafele a 66-os úton északfelé Sásdig, majd a 611-esen Dombóvár, utána a 61-esen Tamási, Simontornya, Dunaföldvár. Itt visszalukadunk a 6-os-ra és gó haza.
(Pécs és Sásd között kis hegyi szakasz várható)
Röpke számítások és becslések szerint a teljes út 400 km
Szerintem ha ezt megjárjuk, hazafele már csak az ágyra fogtok gondolni. !
Tankbra vagy kulon tank-bra.
Amcsi ebay-en probald vadaszni, ott szokott lenni, mashol ritkabb.
Tudod amcsiknal zzr = zx6e, de 2005-ig, utanna mar nalluk ez az uj zzr van.
Nincs rokonom, ott, bar akirol tudnek, biztos vannak vmi tavoliak, de csak mint piheno - megallo pontnak gondoltam .
Duna menten ott legurulni, esetleg vhol atkompozni, aztan van ott latom erdos resz?
De mehetunk delkelet - kelet fele is? Nincs vhol vmi? Tavaszi fesztival? Kolbasznap? Porkoltnap? Bogracsnap?
Igen, dél felé mennénk, Paks, Pécs irányába, és lehet hogy átugranánk a határon túlra Thunder "rokonlátogatása" miatt. De ez még csak terv, hétvégéig még pontosítunk...
Nah szval szolaljon meg a nep is .
Indulasnal nem rosz a 10:00 de csak ha komolyan akkor van, gyuleezes 9:30 lehet, azert az isten szerelmere megis csak vasarnap !
Én inkább ezt használtam: http://lazarus.elte.hu/moterke...
Akkor legyen úgy, hogy Lemegyünk Tolnáig (Fadd - ha már arra járunk, akkor tényleg el szeretnék oda is menni), onnan visszavezet egy kis út a főútig, ahonnan Kölesd, Kistormás, Varsád, Gyönk, Keszőhidegkút, Belcskán át vissza a 61-esre, onnan Simontornya, Dunaföldvár.
Ez így jó lesz?
A Pécsi utat annyival fejelném meg, hogy egy pár éjszakára tudok szállást biztosítani Dombóváron. (Dombóváron van egy termálfürdő). Ezt Danival beszéltem, hogy szedjen össze titeket és gyertek le. Beszéljetek meg egy hétvégét, azt szóljatok hogy érdekel-e a lehetöség.
Több napba ugyanaz az útvonal= nem kell későn hazaérni és többet lehet időzni.
Sok, tul hosszu az ut , szerintem egyenlore az ido-idojaras miatt 250 km korulire kell ezt levagni . Pecs tul messze van . A hurkot valahol roviditsd le, hasznald a maps.google.com -ot pld, nagyon jol lehet "tologatni" az utvonalat es rogton ki is szamitja hany km .
El ne felejtsd a mult hetit is milyen kis ut es milyen keson jottunk mar vissza es joval a megbeszelt 10:00 utan indultunk.
Szerintem (is). Hidd el, okoskaval epp beszeltunk, hogy az emlitett Pecs tul sok es mi azert mar turazgatunk lassan 4-ik eve egyutt .
Kiterveltem egy útvonalat vasárnapra!
Indulás Budapestről. A 6-os úton le Tolnáig, onnan kis 5 km-es kitérő Fadd-ra, ahol egy dunai holt ág van. Oda egy régi szép nyári emlék köt, ahová szeretnék elzarándokolni. Ezután Tolnáról követve a 6-os utat el Pécsig, Szekszárdon és Bonyhádon át. Kis pécsi városnézés keretein belül megnézhetjük a pécsi Nemzeti Színházat és a Székesegyházat.
Ekkora már a Mecsek szívében leszünk. Hazafele a 66-os úton északfelé Sásdig, majd a 611-esen Dombóvár, utána a 61-esen Tamási, Simontornya, Dunaföldvár. Itt visszalukadunk a 6-os-ra és gó haza.
(Pécs és Sásd között kis hegyi szakasz várható)
Röpke számítások és becslések szerint a teljes út 400 km
Szerintem ha ezt megjárjuk, hazafele már csak az ágyra fogtok gondolni. !
Amcsi ebay-en probald vadaszni, ott szokott lenni, mashol ritkabb.
Tudod amcsiknal zzr = zx6e, de 2005-ig, utanna mar nalluk ez az uj zzr van.
Mi a neve a tank melltertódnak?
Nézek hátha van valahol, csak nem tom a nevét.
Köszi
Széles utat
Duna menten ott legurulni, esetleg vhol atkompozni, aztan van ott latom erdos resz?
De mehetunk delkelet - kelet fele is? Nincs vhol vmi? Tavaszi fesztival? Kolbasznap? Porkoltnap? Bogracsnap?
Ápr. 29 esti motorozás Hringen. Jön valaki, vagy csak enyém lesz a ring