hát néztem, hogy hol csában vagyok de ilyen egy fasztarisznya taxist, mondtam, hogy gyarmat, erre
megáll valahol az amerikai meg a bácskai sarkán, hogy itt vagyunk? hát akkor itt
Sziasztok.
Sajnos megkell vállnom időhiány miatt a zizimtől. Ha tudtok valakit akit érdekelne írjatok mailben , vagy telefonon elérhető vagyok. A motor 400as, 1994/03. , 51000 kmrel, olajszűrő, olaj, gyertya csere után van. Láncszett 6000 kmert ment eddig. Kék-fekete színű. Képet kérésre küldök.Kaposváron megtekinthető a motor, vagy egy megbeszélt helyszínen. Ára : 450e Ft irányár.
Gyógyulj,meg a fejben gyengélkedők is.
Remélem látsz valami reményt az ügyben.
Keweseki
És beengedett?
megáll valahol az amerikai meg a bácskai sarkán, hogy itt vagyunk? hát akkor itt
Akkor aki jön citára,tali a parkoló bal felső sarkában.16.30 kb
Mail : zsoltyhouse@hotmail.com
Tel: 06-20/392-2643 v 06-70/263-1610
És még 2 kép a motorról.
Sajnos megkell vállnom időhiány miatt a zizimtől. Ha tudtok valakit akit érdekelne írjatok mailben , vagy telefonon elérhető vagyok. A motor 400as, 1994/03. , 51000 kmrel, olajszűrő, olaj, gyertya csere után van. Láncszett 6000 kmert ment eddig. Kék-fekete színű. Képet kérésre küldök.Kaposváron megtekinthető a motor, vagy egy megbeszélt helyszínen. Ára : 450e Ft irányár.
Zizz!
Este hányra menjünk?
Szombaton Citadellás tali délután,nem elfelejteni.
Poker Challenge X. & 'How to get drunk fast' szeminárium Pénteken.
Résztvevő harcosok (a kedves Házigazdákon és a kukacokon kívül):
1. Zizz
2. Jaku
3. duB
4. Peeter
5. Dani haverom (a pálinka bajnok, ha ő is okés?)
Jertek, jertek.
dani..., Peeter még nem látom a neveteket . dani...! Szólj Tamásnak is. THX
Az újabb csapattagoknak is szól a meghívás.