Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sztem mindanyian nagyon kivancsiak vagyunk mar . Majd jobrol balrol korulfogjuk a feketekkel .
Kuriozum lesz es mivel sok idom van o kell mutasson majd. A dzsekid feher sarkanyaival, csizmadon a feher felirat .
Én ott leszek reggel! Fürdőgatyát, vagy fürdőtangát kell hozni ilyen helyre?

Nem lessz az olyan ronda, ha elkészül! Mármint Duß motorja!
ma voltam kinn. értettem főnök! amúgy eddig bent állt
sorban fogtok állni, hogy fényképészkedjetek Vele
dani... sajnos vmit szarakodott a fgep es nem mentette le mindent amit csinaltam
Ja es dubszi, tessek menni es lemosni, letakaritani a mocidat, felkesziteni az osszerakasra. Felniket letakaritani lancot es befujni. A sebesseg mero koruli szivacsos szigetelo teljesen elrohadt, lesurolni es szep ujat felragasztani es a ponyvaval letakarni azt a szegeny motort. Egyedi alkalmad van igy most jo letakaritani amig az idomok nincsenek fent.
Szegyeld magad .

Na? Holnap? Peteer, Zizzer es en? Talan meg: okoska70 meg lacigsxf (meg nem sokaig gsxf) :)
Itt egy kis izelito dubsz hokefélkéjéről :
http://picasaweb.google.hu/var...
ööö... úgy értettem, hogy utánad
Nem én
nekem jessica alba de télleg g.ci széles és a formára, méretre is olyan
Ugyanez volt amúgy az első gondolatom nekem is :)
Hali,

Apám, ezek nem az ülés mögé való dobozok? Nagyon úgy néz ki. Az oldaldoboz nem ilyen. Keskenyebb.
28L darabja, sorok, áhh, nem a városban mászkálok
Hát ezekkel se mész el a sorok között
Nem túl nagyok ezek?
Ezen azé nem csodálkozok
csa!
meglettek a dobozok, költségek: csak a 2 doboz 22e összesen...
tartokkat egy jo ismerős csinálta, faszák lettek...
Köszi szépen.Reméljük meg lesz :)
Alul az olajteknő hátsó részén papírbetétes szűrő ha jól emléxem
Sziasztok! segítséget szeretnék kérni igaz nem zzr ha nem zxr kérés lenne.Olajszűrőt keressük amotoron de nem találjuk.91s évjáratról lenne szó.SSokan mondták hogy a leömlők mögött a blokkban van...de ott nincs.Valami ötlet valakitől vagy nagyon pontos le írás?
Nagyon szépen megköszönném!
S.O.S! HELP PLS!

Előre is nagyon szépen köszönöm!
zuglóban napsütés és a hajam még mindig tart
Kösz hogy ideküldtétek nekem ezt a fos vihart
Szeva nos csak idomok kellenének indexekkel asszem a zx10-é nem jó bele futomü nem kell ha plexi sincs az se baj csak az a lényeg ne rabló árat mondjál. üdv. ( tényleg zsaru voltál) ugy hallottam. szép napos idönk van kér hogy melozom.
Legyen má 6!
Ha jól értem akkor a fejidom érdekelne az indexekkel ? Még meg van. Ha rosszul értettelek és az első futómű kell akkor rosszhírem van.
csabamuvek @freemail.hu
Palotán is...