Sztem mindanyian nagyon kivancsiak vagyunk mar . Majd jobrol balrol korulfogjuk a feketekkel .
Kuriozum lesz es mivel sok idom van o kell mutasson majd. A dzsekid feher sarkanyaival, csizmadon a feher felirat .
Ja es dubszi, tessek menni es lemosni, letakaritani a mocidat, felkesziteni az osszerakasra. Felniket letakaritani lancot es befujni. A sebesseg mero koruli szivacsos szigetelo teljesen elrohadt, lesurolni es szep ujat felragasztani es a ponyvaval letakarni azt a szegeny motort. Egyedi alkalmad van igy most jo letakaritani amig az idomok nincsenek fent.
Szegyeld magad .
Na? Holnap? Peteer, Zizzer es en? Talan meg: okoska70 meg lacigsxf (meg nem sokaig gsxf) :)
Sziasztok! segítséget szeretnék kérni igaz nem zzr ha nem zxr kérés lenne.Olajszűrőt keressük amotoron de nem találjuk.91s évjáratról lenne szó.SSokan mondták hogy a leömlők mögött a blokkban van...de ott nincs.Valami ötlet valakitől vagy nagyon pontos le írás?
Nagyon szépen megköszönném!
S.O.S! HELP PLS!
Szeva nos csak idomok kellenének indexekkel asszem a zx10-é nem jó bele futomü nem kell ha plexi sincs az se baj csak az a lényeg ne rabló árat mondjál. üdv. ( tényleg zsaru voltál) ugy hallottam. szép napos idönk van kér hogy melozom.
Ha jól értem akkor a fejidom érdekelne az indexekkel ? Még meg van. Ha rosszul értettelek és az első futómű kell akkor rosszhírem van.
csabamuvek @freemail.hu
Kuriozum lesz es mivel sok idom van o kell mutasson majd. A dzsekid feher sarkanyaival, csizmadon a feher felirat .