Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem kell ide méjl, büszke vagyo ka sok nyolcasra: 20/8088889
Gödöllőtől már szart se láttam, ha lehajtottam, akkor csak a lámpátokat követtem, ha meg fel volt hajtva, akkor meg kifolyt a szemem, úgy hogy valamit valamiért! De amikor hazáig mentem lassan, akkor nem volt gáz! Azért is várom már hogy behozzák kis hazánkba a HJC sisakomat kékbe!

Látod Krisz, jobban jártál volna velünk!
Sziasztok,

Szeretném a tegnapi túra résztvevőinek megköszönni a tartalmas programot és a jó társaságot.
Nem voltatok "nagyon gázosak" :)
Rég láttam ennyi kemény, motoros pasit együtt fagyizni :)))) Élmény volt.

Anita
Szia Jaku!
Elküldenéd mailban a számod? jokoska@c2.hu
Szükségem volna kis segitségre.
Műszerfaltömítésed van Thundi?
De kis aranyos csipet csapat voltatok.

Ma én beszoptam egy szeget a hátsóbaq, úgyhogy mehettem gumit dugni.
PAppa, kész főnyeremény vagy nagyon baba, valszeg akkor holnap megyek a csomagért
jut eszembe, szivacsos ize kene legyen nekem is otthon, a szivacsosbol tuuuti de asszem van meg abbol a suru-tomeny fekete gumibol is, megnezem estere es azt is elkeszitem a tankmeltarto-kavetermosz duo melle .
utolsó infók, hogy danimester a héten nekiveselkedik. az idomok 99%-a kész de 2 féltenyérnyi területen
még fújni kell rajta. szóval reménykedem és megyek rendbeszedem a masinát. WD-40 jó a felnire, oldja. nem a felnit Lánchoz van láncmosóm. szvacsos g.cit meg obiban kapok?
Mikorra lesz kész a géped? (jó, jó, tudom, mást és könnyebbet )
De akkor is, mik az utolsó infók?
Képet teszel fel ha megvan a gép?
Odatolod a pofád, hogy lássuk a gépet!
Már qrvára kiváncsi vagyok(unk) a mocira, harom szett aksi feltoltve a fgepnek !
Brigeciolt (hmmm, amilyen szar ez az uj eu-komfortos inkabb petroleummal) venni es nyomas a felniket, lancot lemosni! Szivacsos ontapados szalagot venni utkozbe es azt is lecserelni!
bizony, nagyon jó lehet sablonnak...
dejóóó, ha megvan a gép, teszek fel róla képet hogy áll...a melltaró
hűűű ok,beugrom érte a héten
Mágnes, már majd egy éve itt van a fémszekrény oldalán hogy szépen kiegyenesedjen.
Miattad szedtem le most
Én még ki sem próbáltam hogyan "fekszik" a tankon, most jut is eszembe, ha jól áll
akkor sablonnak is használható, átlátszó fólia kivágására! (juj de okos vagyok ).
Kis sárkányokat (a kedvenceidet) rá is ragaszgathatod, meg esetleg befestheted vagy átragaszthatod vmilyen más szinre (fekete?).
Oks. De milyen anyag ez? és mágneses? olyan mintha kartonpapír lenne...

ok. dani kezében vagyok...
Jaaaaaaaaaaa, igen, bocs, természetesen, kölcsönbe, határozatlan időre, térítésmentesen a tied!
Át nem átruházható és használat után visszaadandó!
Bármikor jöhetsz érte, itt van az irodában.
Pill le is fényképezem és beszúrom ide.

És a kávés termoszt is! Szólj majd rám következő túrán ha majd egyszer leszel te is ,
hogy szíveskedjek visszaadni!
nem az teee! amiről beszéltünk... adod, kérjem szépen, vagy be vagy sértve
ezt úgy híjják te!
Tankbra !
Én csak forditottam!
guglizzal ra es meglatod
Papa, melltartóügyben vérig vagy még sértve?
Majd képet is szurjál be hogyan áll a te melltartód .
Sziasztok!

Tgyugyu: féktárcsa ügyben, a legegyszerűbb ha ebay-en rendelsz, sokkal olcsóbb mint nálunk(már ha újban gondolkozol).Én most rendeltem nemrég és 4 munkanapon belül ideért.Ha gondolod hívj fel.

Evribodry:Nagyon jó kis kirándulásokat csináltok, irigykedem is rendesen.Talán egyszer én is veletek tudok menni.
Thunder: találtam melltartót 34.50$ + szállítás.Köszi a segítséget.

Széles utat!
üdv mindenkinek Kawa alkatrészek 89-94 ig zx10 zzr 1100 oracsoport, oldalidom, lábtartók, elsölámpán kivül minden megvan. Hivjatok megegyezünk 06306420248, msn:hsskft@freemail.hu , skype is. jó motorozást mindenkinek. Cserébe engem érdekel" uj láncszett", ZZR1100 elsöidom csak gyári
Na latod mar "kotelezetsegnek" hivod
Mondtam nem lesz jo vege, de hat ....
Húúúúúú, döbbenet...

Gyönyörű helyeken voltatok
Nagyon tetszik...
Úgy látom a hangulat is remek volt...
Bakki...miből maradtam ki...de hát...a kötelezettségek... .

Pussz Billi ;-***