Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dubsz ! Meg gondolatban sem merjed !
tyűhű! émmeg baszaxom itt az idomokkal
Mr Maxima alias Zizzer alias Lonely biker

" futo kalandok nem erdekeltek ...", " nyomulos csajok neki nem jonek be ..."

Videot youtoube-ra, kereeeeeeeeeeeeeeeeem
Nézd Dub mit ki lehet hozni egy ZZR-ből!

Misi te most fordítsd el a fejed!
ne hisztizz! az első sorban foglalnék egy helyet
Mr.Maxima-t (alias Zizzer-t) Youtubera
Na azt már nem!
ehhez a nagy gyűléshez már sztem a yard engedélye is kell..
a következő pókerpatyn levetítésre kerül Mr. Maxima alias Zizzer RTL Klubos felvétele...
jegyek korlátozott számban kaphatók....aki ma szénné röhögte magát, annak a belépés ingyenes

Várunk mindenkit!

Van aki kiváncsi a felvételre? Érdemes megnézni.....én már láttam
Kész!
Tulajdonkeppen senki nem "bucsuzott" el a zzr-tol, egy ujsag sem emlitette, csendben tunne el, ha csak mi nem ...
Azert ezt a zzr talalkat meg kene beszelni, probalni, en interneten levadasznam az oszes koeli es tavoli orszag zzr-es forumjat . Jo ket honappal elotte kene elkezdeni es a hely is jol hangzik. Holandiaba a kozponti Kawasakinak is szolok ha kel . Hmm lehet erdekes lenne megprobalni.
adatlapot, köcsög!
Hívójelet váltosztattam.
Üdv.: Zizz

Én üres papírra nyomom a sok szépet. Az összehordás az már a feldogozáshoz tartozik.
Na, most hogy kellőképpen jól sikerült az estém, én elmentem aludni!
Joccakát!
Akkor olyan gépnél vagy, ami kiadja az íveket, vagy ahol elkészitik a sablont, ami alapján rányomja a gép a mintát a papírra. sajna azt a részt nemnagyom vágom, mert amikor órabérben voltam, akkor kötészeten dolgoztam, ott meg ívösszehordás, kész újság vágása, meg a kötegelés, raklapozás folyik. végülis az a vége, onnan megy a raktárba
Nem tudtok osszedobni egy mr.maxima reprintet

Kiragasztuk vele a varost ejjel es Zizzerre viradna a varos
Nemek A csajok csak igeneket küldtek.
Én nyomdaipari technikus vagyok és ofszet gépmesterkénk dolgozok egy 2 színes íves gépen
ilyen profi mód nincs dokumentálva majd gondolkodom...hogy elmondjam-e
Diákként dolgozom ott, darabbéres műfajban, mellékleteket rakunk újságokba, vagy épp ragasztunk, ma feladót illetve bélyeget ragasztottunk újságra, hogy postán fel lehessen adni, meg szoktunk 2x8, ill 4x4-ezni, nemtom mennyit mond... Te micsinálsz ott?
HAHAHAHHAHAHAH
Ott a pont!
Rengeteg level erkezett ? ?

Milyen volt a nemek aranya a levelek kozt ?

marketing