a következő pókerpatyn levetítésre kerül Mr. Maxima alias Zizzer RTL Klubos felvétele...
jegyek korlátozott számban kaphatók....aki ma szénné röhögte magát, annak a belépés ingyenes
Várunk mindenkit!
Van aki kiváncsi a felvételre? Érdemes megnézni.....én már láttam
Azert ezt a zzr talalkat meg kene beszelni, probalni, en interneten levadasznam az oszes koeli es tavoli orszag zzr-es forumjat . Jo ket honappal elotte kene elkezdeni es a hely is jol hangzik. Holandiaba a kozponti Kawasakinak is szolok ha kel . Hmm lehet erdekes lenne megprobalni.
Akkor olyan gépnél vagy, ami kiadja az íveket, vagy ahol elkészitik a sablont, ami alapján rányomja a gép a mintát a papírra. sajna azt a részt nemnagyom vágom, mert amikor órabérben voltam, akkor kötészeten dolgoztam, ott meg ívösszehordás, kész újság vágása, meg a kötegelés, raklapozás folyik. végülis az a vége, onnan megy a raktárba
Diákként dolgozom ott, darabbéres műfajban, mellékleteket rakunk újságokba, vagy épp ragasztunk, ma feladót illetve bélyeget ragasztottunk újságra, hogy postán fel lehessen adni, meg szoktunk 2x8, ill 4x4-ezni, nemtom mennyit mond... Te micsinálsz ott?
" futo kalandok nem erdekeltek ...", " nyomulos csajok neki nem jonek be ..."
Videot youtoube-ra, kereeeeeeeeeeeeeeeeem
Misi te most fordítsd el a fejed!
jegyek korlátozott számban kaphatók....aki ma szénné röhögte magát, annak a belépés ingyenes
Várunk mindenkit!
Van aki kiváncsi a felvételre? Érdemes megnézni.....én már láttam
Üdv.: Zizz
Én üres papírra nyomom a sok szépet. Az összehordás az már a feldogozáshoz tartozik.
Joccakát!
Kiragasztuk vele a varost ejjel es Zizzerre viradna a varos
Ott a pont!
Milyen volt a nemek aranya a levelek kozt ?
marketing