Ez nekem hatalmas, de köszi!
Csak a pénztárcát, telefont szeretném belerakni. A többire ott van a tanktáska, nyeregtáskák. Valami olyasmi méretre gondoltam, mint a combtáskád, aminél a pillanat alatti fel- és leszerhetőség lenne a lényeg.
Van ez elvileg: http://www.louis.de/_109a24277...
de enyhen fogalmazva ronda. Meg kellene valamit tervezni ami a hatso fogohoz es oldalkampokhoz rogzito. Muanyag kapcsolo szij hatul oldalt meg 4 vagy 2 db eros muanyag gyuru szijjal-szoritoval?
Vmi ilyesmire gondolok én is, már mint a hátsó ülésre rögzítető motoros kistáskára. Nem tud vki valami ilyesmit Nem jó a pénztárcát, mobilt, cigit, nyalókát a bőrszerelésben hordozgatni, mert kinyújtja.
Jó lenne, ha a hátsóülést körbefogva lenne egy alkalmatosság (pl.: heveder), amihez gyorsan, könnyen, stabilan rögzíteni lehet egy kézben is vihető, kisebb hordtáskát.
Van ilyen , vagy álmodozzak tovább
Ahogy Zizzer leirta , ezert is hagytam abba a tanktaska hasznalatat, inkabb a hatso ulesre rogzitett hatizsakot kezdtem hasznalni. A gumipok akasztoit leszedtem es a Zizik ulese alatti kapcsokra akasztom. Amikor az elso poszem belekarcolt akkor hajitottam el nagyon messzire a tanktaskat.
Sokaig derektaskaztam de most ezzel a combtaskaval probalkozom . A hetvegen akartam kiprobalni, de KillBill volt a combomnal, Peeter "vitte" a taskat.
Szval en nagyon kiabrandultam a tanktaskabol, amilyen hasznos lenne annyira teszi tonkre a tankot.
Hi v.feca!
Sokat használok tanktáskát (is), ezért gondoltam leírom a tapasztalataimat. Remélem lesz benne új, nem közhelyek.
Az első szíjat felesleges rögzíteni (persze ,ha jó erősek a mágnesek).
Csak szenvednél vele, mert megérkezésnél egy mozdulattal lekapható a cucc nélküle, ennyivel vissza is rakható.
Az első szíjat csak arra szoktam használni, hogy felakasszam a vállamra, ha séta van.
Arra viszont nagyon figyelj (!), hogy mielőtt a mocira felrakod, ne legyen koszos se a tank, se a tanktáska alja. Egy kis por, netán egy kisebb kavics, és nézheted a karcokat.
Ugyan így járhatsz, ha a felhelyezésnél-levételnél nem emeled el az egészet a tanktól, csak meghúzod egy kicsit, ha igazítani szeretnél rajta. A mágnes(ek) végig szánthatják a festést.
Esőben sem érdemes használni, mert jobban dörzsöli a lakkot, amit csak idővel (nem rögtön) fogsz észrevenni.
Több táskához szoktak adni vmi féle fóliát: "esőben húzd rá" és teljesen vízálló lesz. Na ezt a fóliát
(ha estleg kaptál) nagyon gyorsan elfelejteni (!). Garantáltan pár kilóméter alatt szétdörzsöli a festést.
Nem tudok beleugrani a gumikba egyenlore, muszaj varnom ugylatszik junius vegeig, lassam gazdasagi helyzetem (befektetesek, rezsvenyek, tozsde, arfolyam .. ). kicsit sok mindent szeretnek (ki nem?).
meg el kene dontenem h gumik vagy buko .
Most mentem a Mester utcan es mondom megallok megnezni menyiert adjak a Nolan N103-at es nincs nyitva a motex! Bezartak vagy elkoltoztek ? Ki is kene probalni hanyas meret kell nekem belolle , mert Schubert-bol 54/55-os, de Nola az asszem s, m, l, xl-es jelzest hasznal.
Hivtalak a mult heten egy sisakcserevel kapcsolatban, ha meg emlekszel.
Azota szerencsere megoldodott a dolog, de ettol fuggetlenul koszonom szepen a segitseget!
Mindenki,
Vettem (kaptam) egy tanktaskat, de elsore nem nagyon talalok megfelelo helyet, ahova az elso szijat oda lehetne rogziteni. Hova lehet rakni, ahol nem lesz utban semminek?
Gumi ügyben annyit tudtam intézni, hogy ha van még a Michlennél akciós gumesz akkor akár még olcsóbban is be tudnánk neked szerezni, kb 70 ezer Ft-ért, de ha már nincs nekik, akkor passz...
Illetve rendelésre 78 500,- Ft (Bruttó) úgy, hogy ebben már benne van a te kedvezményed 15 %.
Viszont itt, ha kell, időben szólj, mert az első gumesz kétséges... ne hogy sokat keljen várnod rá...
Contiból meg 55 000-ért tudnám Én is intézni...ezt bár mikor.
Nah, basszus, nekem is anno azt mondtak van, megkeresik, visszahívnak.
Most meg azt mondta hogy van, jöhetünk.
Peeter vasárnapra ha van valami jo deli-irányúú túra ötleted szerkeszd meg és dobd fel ide.
Nézegettem, de nem ismerem annyira azt a reszt. Esetleg Géderlakra mennék, mert onnan származik a családom édesanyám oldaláról. Dédnagyapám ott volt mozdonyvezető . De mehetünk kelet-délkelet felé is.
Táskád megrendeltem.
SZiasztok skacok ... látom megint kimaradtam a tutiból:-( sajna mostanában sok a meló és ritkán vagyok szabad a hétvégeken, de remélem hogy nemsokára gurulhatok veletek...:-)
Ma voltam a Naked Motors-nál, kulcstartó ügyben, de sajna nem jártam szerencsével, mert nem találták meg! Pedig aszondták, hogy volt nekik egy zacskóval... Jövőhéten felhívom őket újra, mert addigra megkeresik.
KillBill: Michelin Pilot Road 2 kellene, meretek: 120/70 zr17 meg 160/60 zr17.
En olyan 80 eFt bruttoert lattam a kettot. Durva draga a fene aki megette.
A Continental Road Attack olyen 55 eFt korul van a ketto ha jol emlekszem.
Meg nem surgos a csere, de szivesen a Michelin-t probalnam ki.
Csak a pénztárcát, telefont szeretném belerakni. A többire ott van a tanktáska, nyeregtáskák. Valami olyasmi méretre gondoltam, mint a combtáskád, aminél a pillanat alatti fel- és leszerhetőség lenne a lényeg.