Ha már Aggtelek, akkor inkább Józsvafő helyett az összekötő "zseblámpás" túra - nekem az nagyobb élmény volt, igaz nem rövid de nagy élmény.
Vagy ha már odaáig elmegyünk, és két napos a buli akkor Dobsinai jégbarlang, második nap egy kis Tátrázással összekötve!
( Amennyivel messzebb van, annyival olcsóbb a szállás kint - most kb 1400/fő, fantasztikus szép helyen, panzióban. És már a hó is elolvadt a garázs elől: Két éve ilyenkor, úgy lapátolták el a havat amotorok elől ! )
Na jó! Ha már Tesóm kikotyogta. Köszi!
Úgy is baszogatnátok vele, ha nem mutatnám meg.
Hálátlan vendégek!
Csak erős rekeszizmúaknak! Asszem én most megyek is aludni.
köszi, szokásos...rosszak mint a bűn...
jah meg éhesek...
az a ZZR-es 2 napos tali borzasztó nagy szervezést igényel, de ha belevágtok, akkor veletek vagyunk és segítünk amiben 4 keréken tudunk lehet hogy még szponzorszerzésben is közre tudnánk működni a melónkból kifolyólag
üdv, a hálátlan tesód
ez jól hangzik, köszönjük a felajánlást. majd alakul a dolog és kiderül lesz-e valami.
Vagy ha már odaáig elmegyünk, és két napos a buli akkor Dobsinai jégbarlang, második nap egy kis Tátrázással összekötve!
( Amennyivel messzebb van, annyival olcsóbb a szállás kint - most kb 1400/fő, fantasztikus szép helyen, panzióban. És már a hó is elolvadt a garázs elől: Két éve ilyenkor, úgy lapátolták el a havat amotorok elől ! )
Dub, az a kép nem az FHM-ben van? mintha abban láttam volna, de nem ismertelek fel
kinyomtatom és adol rá autogramot!
Volna kedvetek 3-4 hét mulva Jósvafőre elmenni a baradla barlangot meglátogatni?Ott alvással.
Úgy is baszogatnátok vele, ha nem mutatnám meg.
Hálátlan vendégek!
Csak erős rekeszizmúaknak! Asszem én most megyek is aludni.
jah meg éhesek...
az a ZZR-es 2 napos tali borzasztó nagy szervezést igényel, de ha belevágtok, akkor veletek vagyunk és segítünk amiben 4 keréken tudunk lehet hogy még szponzorszerzésben is közre tudnánk működni a melónkból kifolyólag
nincs meg valakinek a MAXIMA legújabb száma?