Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

asszem az. na, remélem ezután állandó rovatom lesz
A hosszú túrát már 3x végig jártam.Nagy buli,de most már elég drága.A szállás itt is hasonló.Dobsinán még nem voltam,de lehet az is,csak menjünk.
Itt még milyen édes-kis kölyök arcod volt!
üdv, a hálátlan tesód
jól van, látom már kell a nevelés a ropival

ez jól hangzik, köszönjük a felajánlást. majd alakul a dolog és kiderül lesz-e valami.
Dobsinát én is megjártam mocival. Iszonyatosan szép, csak ajánlani tudom. (Nem beszélve az oda vezető szerpentinről).
na fiúk "Ő az igazi?".....ő magányos motoros maradt...
akkor borolválhatom le?
Ha már Aggtelek, akkor inkább Józsvafő helyett az összekötő "zseblámpás" túra - nekem az nagyobb élmény volt, igaz nem rövid de nagy élmény.
Vagy ha már odaáig elmegyünk, és két napos a buli akkor Dobsinai jégbarlang, második nap egy kis Tátrázással összekötve!
( Amennyivel messzebb van, annyival olcsóbb a szállás kint - most kb 1400/fő, fantasztikus szép helyen, panzióban. És már a hó is elolvadt a garázs elől: Két éve ilyenkor, úgy lapátolták el a havat amotorok elől ! )
Énis ZZR-el kezdtem
Dub, az a kép nem az FHM-ben van? mintha abban láttam volna, de nem ismertelek fel
Neked Drága csak a melleidre.
az nem lehet, hogy az a jéghideg piátol folyik össze? Pítör hozta a jeget...
megaLOL! ! ! !
kinyomtatom és adol rá autogramot!
Sziasztok!
Volna kedvetek 3-4 hét mulva Jósvafőre elmenni a baradla barlangot meglátogatni?Ott alvással.
Na jó! Ha már Tesóm kikotyogta. Köszi!
Úgy is baszogatnátok vele, ha nem mutatnám meg.
Hálátlan vendégek!
Csak erős rekeszizmúaknak! Asszem én most megyek is aludni.
köszi, szokásos...rosszak mint a bűn...
jah meg éhesek...

az a ZZR-es 2 napos tali borzasztó nagy szervezést igényel, de ha belevágtok, akkor veletek vagyunk és segítünk amiben 4 keréken tudunk lehet hogy még szponzorszerzésben is közre tudnánk működni a melónkból kifolyólag
QQACok! Trixi nem lett náthás a smaci után? Mert nekem taknyom nyálam egybefolyik.
Tényleg Ziz hol az a szám? Irunk neked levelet!
hogy vannak a qqcok qqcék?
még csak most voltam fotózáson
sziasztok!

nincs meg valakinek a MAXIMA legújabb száma?
Seljtem, hogy az ikertesódra vagy kiváncsi. Mit is tetovál a képen a terminátor kezű?
zéró fogkő
Mit Peeter-nek zöldalma?! Ettől lesznek csak igazán fehérek a fogai.
tedd mán fel vhova mind