Hú, hát ez iszonyat jó nap volt tényleg!
Kis kényelmes túratempóba mentünk, naggyon király volt! Nekem 5,2-es átlagfogyasztás jött ki Budaörs és Gödöllő között. Azért az se rossz Thunder!
Én már megvacsiztam, és a jól megérdemelt sörömet korgyolgatom.
Képek hamarosan Picassa-n.
Haho, jo volt. Jovo heten megint
kawa70 a combtaska ott van Peeteren, mivel en vittem KillBill-t, es zavarta, nem tudott rendesen megszoritani a combjaival . Peeter rendelt is 1et (taskabol, nem KillBill-bol ).
Kicsit talan nagy, de jo, mindnt belepakoltam, PMR, penztaca, PDA, mobil ... es nem zavarvezetes kozben (sem).
Geza sajnaljuk hogy egy kezrazas nem jott ossze, de viszont levadasztunk ket ZZR-t, egyet Szekesfehervarnal, gyonyoru szep bordot, kkerult bennunet, utolertuk es kerdezte mi ez, ZZR talalka . Egyet Szlovakiaban allitottunk le, igy atalakulunk nemzetkozi ZZR forumma .
310 km - 14 liter es nekem merje vki mondani h KillBill-nek nagya feneke , kettesbe ez qrva jo fogyasztas, nem? .
Parkanyban meglatogatuk a ket kis aranyos pincerlanyt, nyaltunk egyet-kettot .
Velencei to is "megvolt" es meg vmi emlekmuvet is megneztunk ami a kepen alul lathato
Sziasztok!
valaki megtudná mondani mi ez? elvileg benzinszintjelző, de az enyéámben nem így néz ki, meg nme is ilyen a talpformája, ami pedig tanknál jonak kell hogy legyen kül folyik a nafta....
Akkor nem fogunk egyutt menni, mert ahogy irtam ha mi tavolodunk meg pesttol toletek akkor az nekunk sok lesz, keson ernenk vissza Budapestre. Komaromban nem tudok mocis felvonulasrol. Azt ajanlottam volna, hogy Szekesfehervr felett talalkozzunk 13:00-kor es guruljunk egyutt Komaromig aztan ti balra kanyar vissza mi at szlovakiaba, Duna menten vissza Esztergom - Budapest.
Most mar meg van a mobilom szama, gondoljatok meg es meg delig tudunk egyeztetni. Mi legvalszeg 10:30-kor kiindulunk Pestrol elencei to fele aztan majd meglatjuk ti mit jelentetek es akkor mi alakitjuk a turat, de legvalszeg a lent leirtat tennenk meg.
Itt szaraxok mar fel oraja hogy a google mapsba megtervezzem az utat de nem tudom hogy mentsem ugy le akepet hogy a tura is benne legyen. Akkor leirom mit ajanlanek:
Indulas M1/7 benzinkut MCDonalds (vagy akar Peeter gyere ide hozzam es innen megyunk egyutt) aztan szepen 7-esen velencei to mellett (kave, reggeli kaja esetleg) aztan Szekesfehervar eszaki megkerulojenel vhol osszefutni a Veszpremiekkel aztan egyutt Komaromig, ott konnyes bucsu toluk aztan at szlovakia es vegig duna menten Esztergomig, bazilika klato aztan Piliscsaba iranyaba, Solymar, Budapest. Ez olyan 235 Km.
A-pont Budaors, 58 Km B pont - Szekesfehervar (mondjuk 13:00, megallassal utkozbe, innen Veszpremiekkel), 76 Km C pontig - Komaromv (14:00), 95 Km Pestig D - pont (erkezes haza olyan 17:00).
Hahhó!
Most mostam le szépen a motoromot holnapra, meg lemostam a láncot, meg befújtam meg minden! Tökre szép lett a kicsike! Annyira, hogy önelégült fejjel ülök itthon!
Holnap Misi, mi nem talizunk mondjuk a Blahán, hogy együtt menjünk ki Budaörsre? Vagy te honnan indulsz?
&rash, te melyik Tesconál akarsz 2-kor talizni?
2kor a veszpremni tesconal gyultok? Ilyen keson? Akkor nekunk lehet nem jo, mert mig odaerunk es elgurulunk veletek esetleg mas iranyba (tavolodva bp-tol) nekunk mr keso este kell visszaternunk?
Holnap megyek énis Veszprémből, feltéve hogy nem lesz nagyon magas az alkoholszintem
Akkor holnap 2kor tesco kút? Majd inkább felhívlak előtte. Viszem Zizit is
jah, még vmi,
vtam csütörtökön bontoban, de elképesztő magasak az árak!
km-spirált vettem 3000,
a hátso keréknek a távtartoja,
amivel a láncot is szabályozod annak is csak a fedele, mert enyimé eltört 2000,
ezen kívül a krom kapot már nem vettem meg az ülés alá 2000ft/db
benzinszintjelző amitől kigyullad a lámpa és elvakit a műszerfelon 6000,
kulungkar konzollal együtt (persze az pont nemkéne hozzá) 6000
baszzus azt hittem lehidaloki
ha ezt mind benyára költöttem volna....
hello mindenki!
valaki tudna esetleg segíteni, ilyen témában, hogy oldaldoboztarto konzol?
vmi kép is elég lenne, esetleg csináltatnék, de ha tudtok ilyenről az lenne a legjobb...
kösz!
Kis kényelmes túratempóba mentünk, naggyon király volt! Nekem 5,2-es átlagfogyasztás jött ki Budaörs és Gödöllő között. Azért az se rossz Thunder!
Én már megvacsiztam, és a jól megérdemelt sörömet korgyolgatom.
Képek hamarosan Picassa-n.