Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ma hivtak a Honda Dreamtől, hogy mehetek tesztvezetni a Hornetet meg a 600RR-t. Sajna lesz felvezető emberke az elmondás szerint és kb egy 20-30 perces kört csinálunk.

Uhh vasárnap nem tudom miylen állapotban leszek, mert szombat este buliznék.
sziasztok!
a veszprémi meghívás még mindig áll!
vassárnapra jo időt mondtak, és tudok egy fasza kajáldát
mi 2 kor gyülünk a nagytesco-s kutnál
ha tudtok gyertek!
Dehogy vittem!
Most én is végigjátszottam azt a töltögetős reglapot, amit belinkeltetek, és a CBR 600f-re április 11-12-ei dátumot adott meg. Az már egy kicsit elmúlt.
Akkor a vasárnap nekem is jó lenne, a mindegy, csak menjünk alapon!
Akkor XX nem is lesz gyartva tobbe? Ezt nem tudtam, kar, meg egy szep turagepet "elaltatnak".
Marad a ZZR 1400?
Vasarnap engem a KTM nem erdekel, en gurulnek, tok mind1 hova csak forogjon a kerek.

Peeter akkor te mar vitted a 600f-et?
Hali! köszi tanácsokat! kuplungot ma beállítottuk de még mindig lefullad hidegen..megnéztem a sztendernél lévő érzékelőt de azzal sincs "elvileg" gond! már azon vagyok hogy lenegedem az olajat és szétkapom mint hülyegyerek a legót! csak sajnálnám azt a 2 liter repsol olajat ami kb 300km óta van benne ..valakinek még ötlete hogy mitöl lehet?
köszike
Azt szeretnék én is próbálni, de két ok miatt sem lehet. Az egyik, hogy már csak a raktárkészleten van XX, a gyártósoron már nincs. A másik meg, hogy a Honda rossz tapasztalatok miatt nem enged 1000 sportgépek közelébe tesztvezetésen (,ha jók az infóim). 2 vagy 3 éve két ember halt meg 1000 gépeken próba közben. Ehhez hozzá tartozik, hogy a Honda a tesztvezetéseket a forgalomban engedi, felvezetés nélkül (vidd el negyed órára alapon).
Túra elvileg jöhet, ha aktuális irjátok meg.
Én a CBR-600 F-et jelöltem be, és két héttel korábban mehetek is! Szerintem erről ennyit.
Viszont akkor vasárnap lesz a gurulás, vagy KTM tesztmotorozás, vagy ki mit akar? Nem most hétvégén terveztük a Veszprémi ZZR-es látogatást?
Szerintem simán kitöltesz egy másik reget és kész!
nem lehet xx-et probalni, de akartam kettot is bejelolni (a vfr-t es cbr600f-t) es nem enegedte csak egyet, reggelt mar vki?
alkatrészek ZZR400

Ha valakit érdekel!

Üdv
V.feca
Talán itt eléred MH
Na akkor vasárnap délelőtt találkozunk ha minden igaz, reméljük csatlakoznak még mások is aztán sorba állítunk pár zizit megint.
Nekem is csinált ilyet a vas és én is gondolgodtam már mindenen. Aztán bezsíroztam az oldalsztender érzékelőjét és már jó is volt(nem ment vissza olyan gyorsan, sőt nagyon lassan ment vissza a helyére a kis basz, és a moci meg azt hitte, hogy sztenderrel együtt akarok elindulni, ezért jól lefulladt). Persze ez nem azt jelenti, hogy nálad is megoldódik ilyen könnyen a probléma, de azért nézd meg azt a fránya érzékelőt. Hátha!
Üdv!
elég sűrűn látok egy zzr-t(pl a reggel 7kor Bőnyön) rendszám nélkül,a színét pedig nem tudom megmondani nekem csak zöld-piros-sárga-kék létezik
nem ismert magára senki?
Senki nem tud segiteni, hogy elerjem KillBill-t?
Állíts a kuplungon, nemnagy művészet
Kicsit lapozzatok vissza a foruba ott vannak kepek a szinvalasztekokkal is. De vasarnap ha jo ido volna johetne egy komolyabb tura is? Miskolc, Eger ... ?
Ja ja, egy fényképet tegyél fel róla, mert sajna nem tudok jönni szombaton sehová, hacsak nem vasárnap akarunk menni valamerre! Akarjunk vasárnap menni, hogy én is jöhessek!
Ja, mert dolgozok...
Eu engem nem annyira érdekel, és azért elég drága is.
Akko akko!
Fényképet dobjál már gel róla, lehetőleg üzemkész állapotában is. Lehet hogy érdekelne majd engem is. Köcc....
Sziasztok Zizzentek!
Van egy olyan problémám hogy ha hidegebb van (kb 25C°alatt) és berakom 1-esbe a "műszert" lefullad! szóval ahoz hogy tudjak vele menni kb 10 percet kell melegíteni és akkor se megy elsőre ha üzem meleg a motor! akkor újra kell indítanom egy kicsit rá kell túráztattnom és csak az után tudok vele menni.Nah most Hondás kereskedők meg szerelők azt mondták hogy ez teljesen normális. Valaki meg azt mondta hogy ilyet nem lenne szabad csinálnia és én az utobbira voksolok mert még a 30 éves simson se csinál ilyet.Remélem nincs nagy baj..Az igaz hogy még augusztusba volt egy kuplunk bovden szakadásom és nem a gyári bovdent kapta hanem csináltattam eggyet.De remélem hogy csak annyi a baj hogy állítani kéne a kuplungon..
Segítségeteket előre is köszönöm !
Széles Utat!
Sziasztok!
Kis szombati gurulás?
http://www.desperadomc.hu/terv...
Monostori erődben lesz találkozó