Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kötsögőők! Ez nem ér!
Ja-ja . Itt van hogy esett duB:
óriásplakátra vele
De nagy a szád vizkőlovag! a perem alatt is megharcoltál?
te csak igyad a zérót
szegény Ziz, nem tudta mér pakolódnak bele km-ek
Nem hiszem, mert az még egyben van!
Akkor mindhárman Ziz motorjával keztdük?
és én is
Én is vele
Szia Judit ! Üdv. a zizzentek között.
Kezdő motor terén (szerintem) nagy okosságot nem tudd senki mondani Neked . Van aki egy robogóval eldől , van aki egyenesen egy ZZR 1400-el szemezget . Fizikai adotságok kérdése is, hogy milyen mocit választ az ember, a vérmérsékletről már nem is beszélve. Esetleg azt tudják megmondani, hogy melyik kétkerék felett van kezelhető masina.
Kicsit azért hadd húzzon haza a szívem: én a Zizimmel kezdtem , nem bántam meg.
Ez is jó ötlet!
Mo. közepe mértanilag Pusztavacs! Ott van is egy hatalmas rét az emlékmű körül, ott akár tábort is lehetne verni ingyé ráadásul, mert közterület. Én már voltam ott, és tényleg nagy hely!
Szia Judit!
Köszi, hogy elnéztél ide is!
Szerintem kezdő motor téren megoszlanak a vélemények, én személy szerint ETZ 250-essel kezdtem, és az tök jó volt!
amúgy ti milyen motort ajánlotok kezdőmotornak?
mert már egy csomó mindent hallottam, és igazából már nem tudok dönteni...
Hatlamas ötlet. Szerintem össze is hozható, csak tűzzük ki az időpontot jó pár héttel előre, és folyamatosan ismételjük a hozzászólások között. Nagyjából az ország közepén lenne a tali, hogy mindenki oda tudjon jönni, vagy lehet, hogy egy kétnapos motoros találkozóra kellene szervezni, hogy mindenkinek érdemes legyen jönnie? Ne keljen a túra végeztével este még Miskolcra, Pécsre, Győrbe, stb. eltekernie (első nap túra, este ismerkedés a sátorban , másnap rövidebb túrából haza).
sziasztok
Oké, nem baj, akkor elmegyünk helyette túrázni valahova!
Egy pár embert beizzítottam iwiw-re, úgy hogy lehet hogy beregelnek hozzánk! Össze kéne hozni egy ZZR találkozót a nyáron, de akkor mozgósítani MINDENKIT! Az iwiw-ről, inenn, meg még ki tudja, honnan. Ezzel űberelnénk az amcsikat, meg nekünk is nagy élmény lenne szerintem!
tank melltarto: ebay 160236544352, ha meg kell vkinek
Megvan a tankpadom! Egy munkanap alatt megcsinálták!
Lehet a heten vmikor, hivtam a becsi louist de meg nincs nekik az a buko set amit en akarok, erdeklodnom kell penteken. Ha nincs akkor nekem nem erdemes mennem es hianyzik meg 3 utasunk is ! Itt senki nem mozgatja a fulet ugy hogy masfele kell keresnunk es akkor ha mennek vmi kis schonbrunt vagy becsbe bemenni.
Oksi, köszi!
A héten 6-ig vagyok, utána neked jó talizni, vagy inkább a hétvége? Végülis szombaton úgy is megyünk elvileg bécsbe.
akkor Te olvasod a level, tedd az egerre a kezedet ess kattints most!az iwiw a tied!
Az okozna egy-két álmatlan éjszakát!
hát ja, itt aztán elég lazaság volt és egyben szervezve is volt, pedig aztán nem volt egy bonyolult dolog.
kawanap is lesz kakucs 2 óra ingyenes guriga, remélem kész lesz a masinéria. írjál iwiw-re vagy üveggyapotot töltök a kispárnádba