Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mondom, mindenki kap CD-t és mindenki azt a képet teszi fel amelyiket csak akarja, de kérem szépen nem tudom mind az összes képet feltölteni!
Egyébkét minden megmozdulásra elviszem a gépet és csinálunk jó kis képeket mindenki örömére!
Nekem sajna nem jó a hétvége, dolgozom.
Véletlen se akarok okoskodni, de 20.án van kakucson a ktm teszt az meg vasárnap én ha minden igaz akkor megyek.
Jah, gyer te is. MA meg húzz ki a Hringre Yamahát tesztelni még kiérsz.
Megint potya?
Szombaton dzsalunk újra Kakucsra KTM-et tesztelni? A Duke meg a Supermoto érdekelne.
Meggyutt a combino taska , nagoyn jo nez ki, lehet talan vkinek kicsit nagynak tunik, de minden belefer, gps, mobil, penztarca, cigi, f.gep, ... jo anyag, eros varas, tele kis dugi zsebekkel, ossze-vissza-szet szerelheto, ovekkel, tepozarakkal. Bemutato hetvegen
Sziasztok!

KillBill-tol szeretnek kerdezni, de mostanaban nemnagyon volt a forumon...
Tudnatok segiteni, hogy hogyan tudnam elerni?
Egy tel.szamot vagy mailcimet megkoszonnek ide: v.feca(kukac)freemail(pont)hu
Udv, Feco
Nagyon pengék lettek a képek! grat! még koncepció-fotó is van KBC reklámhoz:D
kár, h nincs döntögetős kép.. vagy van csak jópénzért adod?;-))
Faszák lettek a képek VéZé!
Föleg a sorba állított ZZR-ek nagyon frankón megkomponált fotók. CSak kár hogy rólunk nincs mocizás közben, de majd máskor.
Ja, én meg felraktam a Sanyi streetfighter showját!

http://sportmotor.hu/motoros_v...
Viszont sajna meló miatt nem tudok jönni holnap a Yamaha tesztelésre
ÁÁ, ezt űberelnünk kell!
Nagy erőket kell mozgósítani, hogy összejöjjön annyi moci, hogy sikerüljön! :)
Viszont azt elhiszem hogy irigyelnek minket!
Kakucson sikerult 6 db-ot sorba raknunk, amcsiknak 10-et
Az amcsi odalra raktam fel kepeket, meg a kiallitasi kepeket is, nagyon tetszett nekik es udvozolnek mindenkit , kerdeztek milyen surun jovunk ossze igy zzr-ekkel, mondtam ugy hetvegenkent
majdnem mindig, erre azt feleltek: kapjuk be , irigykednek szegenyek. Ok jol szet vannak szorva , de irtam nekik szivesen latjuk oket barmikor .
Jok a kepek, viszont volt egy srac aki nagyban fenykepezett ott az utolso kanyarnal, az indulasi pontol balra, nem tudja valaki ki volt az es esetleg az hova rakta fel a kepeket? Lattam ahogy gyonyorkodve fenykepez engem es az 1400-ast . Kene nekem azokbol a kepekbol .
Kedvesek! Mindenki kap CD-t Kakucs Ring-es képekkel, addig is nézegessétek a Fotók/Kawasaki tesztnap Kakucs nevű fotógalériát!
Én az április 29-re megyek ha sikerül remélem találkozunk. ( Hungaroring )
KTM tesztnap Kakucsting jöttök megint?:

1. Gaben. délelőtt, mert hétvégén megint családi ebéd.
Hy Géza

Itt van spirál, (km óra )
http://www.biker-world.hu/kate...(ZX600D)&hivo_cat_id=1&h_h
ivoszint_id=3&h_cat_id=1
Szia Dani.Balog Zoli vagyok.Szombaton vihetem a ZZR-t javittatni?
mondd, mikorra várjam az újszülöttet?
Most nem pályagép lesz vazze vagy mivan?
VéZé mikor lesz a többi kép?
mikorra időzítsem a forgalomba visszaállítást