Mondom, mindenki kap CD-t és mindenki azt a képet teszi fel amelyiket csak akarja, de kérem szépen nem tudom mind az összes képet feltölteni!
Egyébkét minden megmozdulásra elviszem a gépet és csinálunk jó kis képeket mindenki örömére!
Nekem sajna nem jó a hétvége, dolgozom.
Meggyutt a combino taska , nagoyn jo nez ki, lehet talan vkinek kicsit nagynak tunik, de minden belefer, gps, mobil, penztarca, cigi, f.gep, ... jo anyag, eros varas, tele kis dugi zsebekkel, ossze-vissza-szet szerelheto, ovekkel, tepozarakkal. Bemutato hetvegen
KillBill-tol szeretnek kerdezni, de mostanaban nemnagyon volt a forumon...
Tudnatok segiteni, hogy hogyan tudnam elerni?
Egy tel.szamot vagy mailcimet megkoszonnek ide: v.feca(kukac)freemail(pont)hu
Udv, Feco
Faszák lettek a képek VéZé!
Föleg a sorba állított ZZR-ek nagyon frankón megkomponált fotók. CSak kár hogy rólunk nincs mocizás közben, de majd máskor.
Az amcsi odalra raktam fel kepeket, meg a kiallitasi kepeket is, nagyon tetszett nekik es udvozolnek mindenkit , kerdeztek milyen surun jovunk ossze igy zzr-ekkel, mondtam ugy hetvegenkent
majdnem mindig, erre azt feleltek: kapjuk be , irigykednek szegenyek. Ok jol szet vannak szorva , de irtam nekik szivesen latjuk oket barmikor .
Jok a kepek, viszont volt egy srac aki nagyban fenykepezett ott az utolso kanyarnal, az indulasi pontol balra, nem tudja valaki ki volt az es esetleg az hova rakta fel a kepeket? Lattam ahogy gyonyorkodve fenykepez engem es az 1400-ast . Kene nekem azokbol a kepekbol .
Egyébkét minden megmozdulásra elviszem a gépet és csinálunk jó kis képeket mindenki örömére!
Nekem sajna nem jó a hétvége, dolgozom.