Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy-két forgalmazó vehetne példát róluk. Mennyit vártál egy Suzukira tavaly? Aztán a végén egy kört sem tudtál menni. Vagy a KTM napon - telefonban azt mondta a faszi, hogy persze, lehet tesztelni, aztán amikor ott voltunk, akkor már mindjárt nem lehetett. Bullshit!
Sziasztok!

Végre ismét be tudtam lépnoi a fórumba...
Ediig az a buta yamaha intro nem engedett tovább...

Vissza olvastam és látom jól és mozgalmasan telt a hosszú hétvége...
Nekem a verseny kevésbé volt jó, a póni megbetegedett, és ezáltal gyenge volt a teljesítmény...
Jók a képek...

További szép napot nektek... és jó gurulást, ha éppen motoron faljátok a km-eket...

Üdv Kill Bill ;-***
Volt ott egy srac amikor mi mentunk (ti a z750 es Zizzerrel en a nagy Ziziken) a kanyarban sokat fenykepezett, nem tudjatok ki volt es van e vhol kep felrakva
egyetértek, sztem is nagyon penge volt. laza, lányok, free ebéd (egész jó volt) és gyors regisztráció
szivatás nélkül.
háát, ilyencukorfény nem terem a ktm-nél persze, h próbáltam nézni nem olyan jó.
4v.5 kört nyomtunk, nagyon fain váltója mint egy kis digit kapcsoló, kellemes erőtartalékos power, jó fék és iszonyatjó kezesség.

megj.: amúgy SDuke nálam is favorit
Úgy látszik Magyarországon is vannak kivételek. Ez pozitív Sajnos nem ez az általános hozzáállás
Meg kell védjem a forgalmazót ( a képaláírásod alapján ) : ilyen laza, jó hangulatú tesztnapo még nem voltam sehol, mint itt.
Max 20 perc alatt motorhoz jutottál, hostess lányok Ok, üccsi hideg, motorok rendben, annyi motorral és annyit mész amennyit akarsz és nem pályán. ( Konkrétan, a vásárlásra kinézett motort el tudod hozni 1-2 napra mielőtt döntenél. Ez nem semmi. )
Hát nem is tudom... Ahogy látom ott is a NARANCSSÁRGA Z-t támasztod. Tudat alatt KTM!
Próbáltad is?
Az nekünk is Gyerebe volt !

A GTR 1.4-gyel úgy karistoltam reggel, rendesen kitelepültek a Kawás fotósok a célrarára, fekete csíkot fényképezni !
nem tudom...lehet, nem készültem? a megbújós azmeg 'nasa-eszközök' nélkül védhetetlen...
amúgymeg a tesztnap:
kawakakucs

beleszerelmesedtünk a k8 Z-be
jójó, nekünk kicsiknek még odébb van
done
Azokba csak nem szaladunk bele ugye... Veszélyesebb a felüljárós, parkolóban fa mögül lézerezős...
Én is a Duke-ot támogatom!
az automaták nem megállítással dolgoznak, hanem felülről/oldalról. szemből meg ugye nem érdekes..
Mivel az autós részről nem igazán érkezett visszajelzés a cikkre, örülnék ha ezeket az észrevételeiteket Ott Is kommentelnétek ! Köszi !
Ugyanazért nem Ok, mint autóra. Most már nagyrészt szemből, és azonnali megállítással melóznak, és úgy nem sokat ér.
Ez akkor volt jó, amikor még vakuval, hátulról fényképeztek anno.
Hidd el, mentem mindkettővel. Nem ugyanaz a kategória

Esetleg Z1000, bár abból még a 2005-össel mentem, az sem volt ENNYIRE meggyőző futóművileg. Éa azzal is le kellene mondanom a kétszemélyes túrázásról, ami most a motorozásom nagyrészét kiteszi.
ZZR400 volt 4 évig, 2005 óta ZZr600-am van. Amit akarhat motoros azt megadja - egyetlen hátránya a köbcentiből adódó viszonylagos nyomatékszegénység 3000 alatt (de ez a több 5-600-asra is igaz), és a hátsó utas kis lábhelye. Minden van hozzá - nem is drágán.

Egyébként hibátlan gép, imádom.
támogatom
Ez fasza lett, nekem is a SDuke kéne :)
Ott a Z750 mit akarsz!
Sziasztok! Most szeretnék Kawasaki ZZR 600-at venni.Mi a véleményetek a járgányről.Alkatrész van hozzá?Mi az amit nehezen kapni hozzá?Segítséget előre is köszönöm!