Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dani... lookold amit szerváltam neked. Hátha hasznosítható
OK, szerintem lesz gázolaj is.
Dub szerintem tHUNder vezet, mimeg eszünk iszunk és közben póker

"póker vazze póker MARADONAAAAAAAAA!"
Na szval becsi-louis osztalykirandulas , szombaton lenne (ha nem a jovo szombat?), nyitvatartas szombaton: 9:00-18:00. Indulas 6:00-kor, becsi louis gigastore aztan meg ahova akarunk meg. egyenlore utasok:
1. Dani
2. Jakuza
3. Dub
4. tHUNder
es talan meg egy sovany 5-ik is befer .
Feltetelezem olyan 3-4 eFt volna a koltseg fejenkent (dajzel es ket autopalya matrica, ha tud vki ocso dajzelt szerezni az utra ....).

Rendelni lehet rajtunk keresztul, money elore , zeuroba .
Sztem jovo szombatot meg is celozhatnank ? Kerem az utasok visszajelzeset !
Szevasztok!

Thunder, bécsi kiruccanásban én is benne vagyok vmelyik 7végén...

Rendezhetnénk egy videózós kajálós-ivós estét is!
+ Érik a következő Poker Challenge, asszem sorban a 4.
Akkor ezek szerint nem sürgős hogy megvegyem?
Mert most nincs annyira zsé így hó végén, de márciusig, ha addig nem adod el, akkor beszélhetünk még róla?
egyébként a mocit a télre kivonattam a forgalomból, tehát április 1.-ig egyébként sem nagyon szándékozom a rendőrbácsik kezére futni, addig meg csak kerítek egy Conti sporttot valahonnan.
Ja, mondhatjuk hogy pesti vagyok, legalább is a közelében, de sűrűn járok bent a városban.
Ha esetleg le kell szedni, és amíg nem találok a helyére sport attack-tot, addig ott a régi metzellerem, amit leépítettem róla.
Nem lenne rossz.
De hogy ha megvennem, akkor addig neked nem lesz első gumid?
Gondolom a mérete az jó az enyémre is, mert így hirtelen nem tudom hogy hanyas van nekem elöl.
Te is pesti vagy?
Szia Peeter!

Fent van sajna már a mocin, tehát ha valakinek kell le kell szedetnem, az rögtön egy ezres.
Ha eladnám én olyan 12-13 magyar forintra gondoltam. (viszont mint mondottam álapota kifogástalan.)
Nekem hátul a sport attack van, tehát ha tudsz olyat szerezni helyette, csere is érdekel. (persze állapota rosszabb nem lehet, az enyémen a feliratok még naon jól láthatók.)
Jah és ez is még jól jöhet HaynesAutomotiveDiagnosticFaultCodes.pdf
Meg itt nézz körül, úgy látom rengeteg freeware, shareware van.
Dani ezt neked találtam. Vmi Audi diagnosztikai program (de ahogy elnéztem más VW modulokat is bele lehet rakni) Talán vmire jó lesz.
LOL. majd egyszer dizájnolok vmi jókis számlapot :) fehér hátterüt
kipróbálom szívesen
O.K. ez komoly?
csak a világítás legyen piros?
vagy a számlap is legyen más?
Hali kaffer1!

Nekem Road Attack-om van hátul, de elöl nem. Mennyiért szándékozod eladni az elsődet?
Dani...! Még ezt elfelejtettem! Ilyet kérek pirosban
Télleg nem próbáltam:) Fosok mindig valamitől. De 260-at már többször mentem vele bő fél gázzal és ha odahúztam csutkára úgy emelte az orrát mintha csak 150-nél rántanám oda. Fékpadon 295-öt mértek vele, ott viszont nem dolgozik a ram-air, bár nincs légellenállás sem az igaz. Rettenetesen stabil még nagy sebesség mellett is, ha szélcsendes az idő szépen siklik mintha zsinóron húznák, nem szitál, csapkod. Mentem már néhány gépel, de pl. a nagyfészeren már 200-nál halálfélelmem volt ugy cibált a szél motorostól. Az enyém ehhezképest olyan mintha vizen úszna.
Gyerekek ez borzaszto, ez valami boszangyero (boszniai), ez kb bunyos pityu keverve pakoval es csipetnyi gyozikevel.
Ezt "turbo-folk"-nak hivjak lent . na ezzel lehet kinozni igazan .

chamical: atlatszot lehet venni ket felet ledest es hagyomanyosat, nekem hagyomanyos-egos van,
az arra nem emlekszem, volt vhol cim a forumba akitol lehet rendelni itt Mo-n.

kaffer1: ha veszek akkor parban es ujjonan vennek, egyenlore megerdemli a Zizi es en is a zsir ujat, habar varom meg Dani visszajelzeset arrol a ketkomponensesrol, habar O is kawa70 es tobbiekre hivatkozva nekem a road attackot ajanlana. Korulnezek milyen aron tudok(unk) szerezni aztan megvarom meg a FEHOV-at hatha ott jobb aron tudok venni.
Grat ennek a szerb énekesnek nagyon ott van
Thunder ha jol tudom te vedtél átlátszó indexburát,hol tudok én olyat beszerezn, lehet kapni hátulra is átlátszo burát? árban miben fájj ez
Bazze, ez lesz az indulónk! Dani kell mélynyomó a motorra :)
Hát ez nagyon kemény
http://automenedzser.hu/motor/...

A Kawasaki vezetői helyében azonnal kirúgnánk a jelenlegi reklámcégüket és addig csapnánk le a szerb énekesre, amíg valamelyik konkurense meg nem teszi!

nem semmi