mennyi a sok? nem lenne baj ha "csak" a dugattyúk, henger, hengerfejet, meg ami benne van, + karbikat kellene cserélni
bár lehet egyszerübb lenne másikat venni
Biztos megoldható. én úgy emlékszem csak a furat más a löket u.a.
csak ha már vann benne bőven km. akkor a nagyobb nyomatéktól félő,hogy hamar csapágyas lesz
Szerintem igen ld.:http://www.hasznaltauto.hu/160...
Amugy a feleségem zizije is 500-as a forgalmi meg a motorszám szerint, de a hengeren 599cm van.
Gondolom a hengerfej ,meg egy két apróság cserélendő.
Dani, mentod rálehet-e tolni egy 600-as hengersort a 400as helyére?
régebben ment itt a téma róla, de nem találtam meg
igazából gondolom függ sokmindentől, de maga a motor az a 600as kicsinyitett változata, csak nemtom hogy a váltó meg más apróságok ugyanakkorák-e vagy nem
Sóval
Jol emlekszem, ugye, hogy vki innen a forumrol szemelyesen is megnezte azt a Szekesfehervaron hirdetett bordo 400-as ZZR-t, aminek van egy horpadas a tankjan?
Ha igen (es nem vettetek meg... ), akkor kerlek irjatok mar le par szoban, hogy milyennek lattatok!
Nekem kicsit messze lenne csak igy elugrani megnezni...
Koszi!
upsz bocs elirtam, indulas 07:00. indoklas: mig osszeszedelodzkodtok lusta banda, kell ido es en szeretnek ott lenni 9:00-kor nyitasra hogy legyen meg idonk esetleg utanna elmenni mashova is.
( Mediamarkt, Pollo, Hein Gericke ....).
Miert baj a 6:00 reggel , ti ketten Jakuzaval meg a szerencses harmadik osszebujtok aztan alvas, mi Danival meg kavezunk becsig . Visszafele meg lezavartok meg egy menetet.
Hogy van-e valami olyan szer, amivel mind ezt eltűntetheted, vagy polirozhatod?
Valami ilyesmire gondolsz?
Utánna nézhetek, ah érdekel...
Pussz Kill Bill.