Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pontosan mire is gondolsz?
Hogy van-e valami olyan szer, amivel mind ezt eltűntetheted, vagy polirozhatod?
Valami ilyesmire gondolsz?

Utánna nézhetek, ah érdekel...

Pussz Kill Bill.
mennyi a sok? nem lenne baj ha "csak" a dugattyúk, henger, hengerfejet, meg ami benne van, + karbikat kellene cserélni
bár lehet egyszerübb lenne másikat venni
Biztos megoldható. én úgy emlékszem csak a furat más a löket u.a.
csak ha már vann benne bőven km. akkor a nagyobb nyomatéktól félő,hogy hamar csapágyas lesz
Szerintem igen ld.:http://www.hasznaltauto.hu/160...
Amugy a feleségem zizije is 500-as a forgalmi meg a motorszám szerint, de a hengeren 599cm van.
Gondolom a hengerfej ,meg egy két apróság cserélendő.
Dani, mentod rálehet-e tolni egy 600-as hengersort a 400as helyére?
régebben ment itt a téma róla, de nem találtam meg
igazából gondolom függ sokmindentől, de maga a motor az a 600as kicsinyitett változata, csak nemtom hogy a váltó meg más apróságok ugyanakkorák-e vagy nem
Sóval

&rash
Szia itt a tükrös.
Berakom neked a 600as blokkot cserébe
Mennyit ér+ neked?
Szia!

elvben passzol

szar 400-as blokkot mennyiért adod?

sok!

fele?
Sziasztok,

Jol emlekszem, ugye, hogy vki innen a forumrol szemelyesen is megnezte azt a Szekesfehervaron hirdetett bordo 400-as ZZR-t, aminek van egy horpadas a tankjan?
Ha igen (es nem vettetek meg... ), akkor kerlek irjatok mar le par szoban, hogy milyennek lattatok!
Nekem kicsit messze lenne csak igy elugrani megnezni...
Koszi!

Feco
Szerintem is befér! De ennél egy kicsit többre gondoltam!
Szerintem befér.
Hello!Tud nekem vki segiteni?zzr 400asom blokkja behalt .Lenne 1 600as blokk 120000ért,cserélt vki már ilyet?
na mindjárt más! plusz egy óra
oke akceptálva!
hi! a nagyon f.sza! ok, szólj ha megvan a dobozos és egyeztetek emberünkkel! danke
Akartam venni amúgy is egy kocsit amivel tudok motort szállítani és meglesz a héten, egy dobozos nissant, azzal el tudom hozni a motorod.
upsz bocs elirtam, indulas 07:00. indoklas: mig osszeszedelodzkodtok lusta banda, kell ido es en szeretnek ott lenni 9:00-kor nyitasra hogy legyen meg idonk esetleg utanna elmenni mashova is.
( Mediamarkt, Pollo, Hein Gericke ....).
kérek ésszerű indokot
06:00, jaku majd elesztget .
legyen 08:00 ! meg fogok halni!
Kell a francnak Jaku ha jegezett mar veled

Negyedik utas jelentkezo nincs? ezek szerint akkor most szombat jo mind a negyunknek?
Tobbiek tessek megnezni mi kell a louis-bol es szivesen hozunk!
mert akkor kezdek bele a maradék 4 órás alvási ciklusomba
komolyan, mé kell olyan korán startolni?
Jakut meg má elvetted tőlem a demo-n!
Miert baj a 6:00 reggel , ti ketten Jakuzaval meg a szerencses harmadik osszebujtok aztan alvas, mi Danival meg kavezunk becsig . Visszafele meg lezavartok meg egy menetet.
ez jól hangzik! de komolyan 6-kor akartok indulni SZOMBAT REGGEL?!
néztem szerintem lesz jó közte köszi
csak itthon lopott Wifi-m van és annyira nem akarok töltögetni lefelé