Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez nem jött be...nem sikerült belinkelni...
ebay:artikelnummer190164100848
Jah ...és pont tegnap előtt voltam a bajai bontóba...
Tök gáz hogy mindent a neten rendeltem , és itt van tőlem 38km-re a bontó ....
Ráadásul minimum hetente járok be a városba ...
A töröttet , meghegesztetheted és lefested ... és kész ...
Gondolom igyis ugyis festeni kellene ...

, más ...

ZZR 400-asnál a gyujtás jeladónál kell lenni olajnak ?
Maxra töltöttem a motorban , és a hátulját emelve szerelem , és levettem a jeladónál a deknit és pár csepp olaj kifolyt. Ez normális ?

üdv ...
széles utat ...
Fasza, el is szívtam
Átnéztem,megoldható lesz ez lényegesen olcsóbban
Hi, kb 11-12fele megyünk egyet gurulni, valaki csak egy kis kör(szt.endre-lepence-esztergom-dobogókő)
senki nm bont 1100est? qva első sár védöt nem találok már v egy éve
95 utáni kellene, egy töröttet mondtak baján, de azt meg minek?
jó az anyag?
Megkaptam
dani, ment mélben a cucc
Ilyen pólót akarok nyárra:olvasd/fordítsd
Heló érdekelne a gpx alkatrész főleg a hiányos hengerfej légyszi irj vagy hivj 20-988-0901 vagy a wagenmotor@freemail.hu ra sürgős lenne köszi.
Szelephézag kérdést örökös professzorunk már megoldotta, ,a lapkás állítás sajátja, hogy az állítás a lapkák (shim) megfelelő méretűre cserélésével történik, ahogy azt sejtetted. Az eredeti kawasaki cuccokat kettesével csomagolják, kb 5 EUR a két darab(én legalábbis ennyiért vettem)
A lassan leeső fordulat esetleg fals levegő szivás is lehet a szivócsonknál. Szerintem...
vaze, ezér nem csináltatom meg
A magas árajánlat alatt egy kicsivel...
kösz ...

csak még egy . ha tényleg nem jó, akkor ? pasztilla csere ?
beszélhetnénk róla, h Te mennyiért tudnád megcsinálni... ami árajánlat jött rá, az elég magas... msn? tel?
Első blikkre okásnak tünik, de mint minden használtmotor/autó vásárlásnál ez is rizikóval jár, senki nem tudja mi van az idomok alatt stb. Mindenesetre egy próbautat megér, és ha szépne megy akkor usgyi csapj le rá.
Meg,nem is értem miért nem csinálod meg.
szívó 0,12-0,17
kipuf 0,16-0,21
dani, elküldtem a képeket, megnézted?
hi ...
Összerektam a ZZR 400-asom, ...
A gond hogy hidegen nem indul , (melegen pöcröf ), állítólag hidegen támaszkodik a szelep , ezért...
Viszont csak zzr600-as manuálom van , és így nem tudom beállítani a szelephézagokat ...
Valaki oldott már meg ilyen problémát ?
Vagy honnan tudnék 400-ashoz szelephézag adatokat szerezni ?

Illetve ha jár a motor, akkor gázadás után nem olyan gyorsan "ejti" vissza a fordulatot , ez is adódhat a szelepproblémából ?

megköszönném a segítséget ...
széles utat...
tivy, még küzdünk a biztosítóval... moc lesz mindenképp, legfeljebb bepótolom a simsonos korszakot
Valaki nézte már ezt a mocit? Nem ismeritek, h kié?
Olyan csábító az ajánlat, és még szép is, meg a km is kevés... valami fura...
Nézzétek meg légyszi!
Köszi
Heló érdekelne a hiányos hengerfej meg lehet,hogy a többi cuc is ha megtudunk egyezni csörges meg a 20-988-0901-es számon vagy küld el a számodat és felhivlak köszi a segitséget.