Átnyálaztam, köszi!
A feketéké tényleg gyárilag fekete, és még a fényezés/feliratok is eredetinek tünnek.
Már kértem egy kis +infót az eladótol, csak nekem elég messze van megnézni.
Legfeljebb majd megkérem a pesti kollégákat egy pofavizitre, meg egy hallgatózásra élőben mielőtt rászánnék egy egész napot az utazásra.
A kissé sérült 600-as elég felejtős...
Én is úgy gondolom, csak ha valakinek van ilyen akkor az talán tud valami különbségről.
Mondjuk a feketére fényezett váz dögös, csak nem tom gyári-e, vagy csak valami javítást takar el.
Engem esetleg érdekelne, főleg ha a hűtő sem sérült.
De komolyan, sérülés PONTOS leírása, hol hogyan sérült, és mindenféleképpen sok fénykép NAGY felbontásban a motor minden részéről. + elérhetőség, cím stb.
Köszi a képeket és az infót.
Azt hiszem táskákat fogok venni. Ja és a téli por ellenére is nagyon szép a mocid, én még ki se csomagoltam az enyémet. Várok még kicsit melegebb legyen az idő nem szeretném év elején rögtön földhöz verni.
Szia van bukónk, sőt akciós is, illetve elég sok egyéb fajtát be tududnk szerezni, ha szeretnél...
Kedvezményt természetesen a két szép szemedért...
Jelenleg: HJC bukóink vannak, minden kategóriában és méterben...
nézd meg a www.bikers13.hu
Probiker, Icon, Shoei, Schuberth, Nolan, Shark, Caberg stb...
gyere be és megdumcsizzuk...
Akciók mindig vannak, nézzél ki valami konkrétumot és akkor mondok árat...
látom Shoeivel is foglalkoztok. Mennyibe fáj egy light smoke vagy spectra silver CX-1V plexi?
Köszi!
A feketéké tényleg gyárilag fekete, és még a fényezés/feliratok is eredetinek tünnek.
Már kértem egy kis +infót az eladótol, csak nekem elég messze van megnézni.
Legfeljebb majd megkérem a pesti kollégákat egy pofavizitre, meg egy hallgatózásra élőben mielőtt rászánnék egy egész napot az utazásra.
A kissé sérült 600-as elég felejtős...
Ahogy elnézem a legtöbbnek alapból fekete a váza.
Mondjuk a feketére fényezett váz dögös, csak nem tom gyári-e, vagy csak valami javítást takar el.
Mennyire egyezik ez meg az európei kivitellel, esetleg okozhat alkatrész gondot az amcsi kivitel?
Mennyi a legvége? De valami nagyon protekciósat mondj, elvégre ismerősnek lesz!
De komolyan, sérülés PONTOS leírása, hol hogyan sérült, és mindenféleképpen sok fénykép NAGY felbontásban a motor minden részéről. + elérhetőség, cím stb.
Azt hiszem táskákat fogok venni. Ja és a téli por ellenére is nagyon szép a mocid, én még ki se csomagoltam az enyémet. Várok még kicsit melegebb legyen az idő nem szeretném év elején rögtön földhöz verni.
Megnézem és akkor mondok konkrétumokat.
Mégegyszer köszi.
Egy igazi tündér vagy
zsoo
Kedvezményt természetesen a két szép szemedért...
Jelenleg: HJC bukóink vannak, minden kategóriában és méterben...
nézd meg a www.bikers13.hu
Probiker, Icon, Shoei, Schuberth, Nolan, Shark, Caberg stb...
gyere be és megdumcsizzuk...
Akciók mindig vannak, nézzél ki valami konkrétumot és akkor mondok árat...
Üdv Kill Bill.
Engem bukósisak érdekelne esetleg ebben is tudnál akciót biztosítani?
Mondjuk pl a két szép szememért?
Milyen buksikat forgalmaztok?
Köszi
zsoo
Olajszűrő:
-Zizzer 1
-Jakuza 1
-Peeter 2
Actevo 10w40
Zizzer 4l
Jakuza 4l
Peeter 4l
Repsol standard 2t mineral - 1200ft
Peter 5l
Gyertya CR9EK:
ZizZeR 4
Jakuza 4
Ezek után már rendezhetünk egy közös oljacserét valakinél!