hi all. most hogy jön a jo idö nem terveztek valami kis közös gurulást? jo lenne látni ahogy sok gyönyörü zzr-es együtt gurlna Széles utat és szép napot mindenkinek.
köszi a gratokat
és neked is jóés szépnapot a kítűzött időre rám számíthatsz cézé
bár amilyen napra teted az pont a szülinapom nagyon jó napot találtál ezért külön grat
széles utat
Hali,
köszi, hogy utánanéztél! Ez az ár a tükrösre vonatkozik, vagy a középsötétre?
Ha a tükrösre, akkor nagyon jó és erősen érdekel, ha a középsötétre, akkor reális. (260Ft EUR árfolyam mellett)
Helló Feri vagyok szeretnék egy kis segitséget kérni vettem egy zxr750-est szeleptörötten gpx blok van benne én autószerelő vagyok de ennek a motornak nem tudom hogy hogy kell álni a vezérműtengejnek és a trafó gyujtási sorrendnek ha tudnál valami képet vagy szakirodalmat azt megköszönném tel:20-988-0901 csörges meg és visszahivlak köszönöm ja kűldök pár képet
Nekem egy százasért kinálták, és abban van valami kipuff is. Ha kell elküldöm az arc emil címét aztán egyezkedj vele, de már most mondom ahogy a túloldal is le van zúzva.
Gratulálok! Ezek szerint a te fejedet is elcsavarták...
Na, én is hasonló cipőben járok, szóval egy kellemes felvonulással tudnátok emelni a hangulatot nálunk is. Aug 30, Esztergom.
hi mindenki
rég jártam erre de látom társaság megvan és jó a kedv
közeledik a jóóó időő
meg is őrültem a tavasz szelétől mert eskövőre készülök és nem máséra hanem a sajátomra
de adíg még van egy pár hónap juli 12-ig
és arra gondoltam milyen jól nézne ki egy kis motoros felvonulás a nászmenetbe
ha valakinek van kedve egy ilyen összejövetelre azt szívessen várom.
mindenkinek széles utat
Holnap jön ilyen bukónk...
HJC FS-10 SOLID-fényes fekete 52 500 Ft-ról 47 300,- ;o) ha megfelel...
RUBBERTONE BLACK-Matt fekete 54 300,- ról 48 900,- ;o)
Egyenlőre ennyit tudok, de persze még begbeszélés kérdése... ;o)))) ugye érted...
Szerintünk jó kis bukó, de Én mindenképpen ajánlanám, hogy gyere be nézzd meg, próbáld fel, nézz meg többfélét is...
Aztán itt megbeszéljük, hogy melyiknek mi az előnye, hátránya...
Ezt nem szeretném annyira fórumon...
Nektek semmi fantáziátok
Gondoltam csinálnék valami "sz.....t" magamnak streetfighternek bohóckodni,vagy pályára amit nem sajnál az ember. Amúgy ma pont a tiedet csinálom.
Van kép a másikoldalról is, a generátorfedél az állórésszel együtt ment a levesbe.
Én azt javasoltam a srácnak hogy kapja szét bontásra, úgy még talán megéri, de nekem ingyen se kéne.
Több az alkatrész meg a meló, mint amennyit utána érne.
Rám is számíthattok! De persze csak mint felvonuló motorosra...
Na pussz Neketek!
és neked is jóés szépnapot a kítűzött időre rám számíthatsz cézé
bár amilyen napra teted az pont a szülinapom nagyon jó napot találtál ezért külön grat
széles utat
köszi, hogy utánanéztél! Ez az ár a tükrösre vonatkozik, vagy a középsötétre?
Ha a tükrösre, akkor nagyon jó és erősen érdekel, ha a középsötétre, akkor reális. (260Ft EUR árfolyam mellett)
Gratulálok Cézé és Tivy!
A felvonulásban rám is számíthattok!Szerintem tök jó 5-let.
Szép napot
Az esküvői motoros felvonulásba természetesen benne vagyok! Tényleg, milyen buli lenne! Várjuk a nagy napokat!
Gratulálok tivy, cézé! vagy (Döntsétek el. )
Győr csak 1/2 óra mocival, ha addig sikerül kerékre állítanom magam, én bőgetek szivesen a násznépnek!
(Csendben megjegyzem: Válópereket vállalok )
Na, én is hasonló cipőben járok, szóval egy kellemes felvonulással tudnátok emelni a hangulatot nálunk is. Aug 30, Esztergom.
cézé
rég jártam erre de látom társaság megvan és jó a kedv
közeledik a jóóó időő
meg is őrültem a tavasz szelétől mert eskövőre készülök és nem máséra hanem a sajátomra
de adíg még van egy pár hónap juli 12-ig
és arra gondoltam milyen jól nézne ki egy kis motoros felvonulás a nászmenetbe
ha valakinek van kedve egy ilyen összejövetelre azt szívessen várom.
mindenkinek széles utat
Holnap jön ilyen bukónk...
HJC FS-10 SOLID-fényes fekete 52 500 Ft-ról 47 300,- ;o) ha megfelel...
RUBBERTONE BLACK-Matt fekete 54 300,- ról 48 900,- ;o)
Egyenlőre ennyit tudok, de persze még begbeszélés kérdése... ;o)))) ugye érted...
Szerintünk jó kis bukó, de Én mindenképpen ajánlanám, hogy gyere be nézzd meg, próbáld fel, nézz meg többfélét is...
Aztán itt megbeszéljük, hogy melyiknek mi az előnye, hátránya...
Ezt nem szeretném annyira fórumon...
Üdv Kill Bill.
Kinéztem a bukót :
HJC FS-10 SOLID RUBBERTONE BLACK
Vélemény?
Olvastam ilyet is olyat is.......
Most akkor mi is az igaz?
Szóval 13 000,- Ért tudnék szerezni, de meg kell rendelni, ha kell...
Ha érdekel szólj.
(Shoei XR-1000 -re néztem CX1V-t...)
Üdv Kill Bill.
Válaszolok Neked, csak meg kell találnom a kiskerárakat...
délutánra megálmodom...
Üdv Kill Bill
Gondoltam csinálnék valami "sz.....t" magamnak streetfighternek bohóckodni,vagy pályára amit nem sajnál az ember. Amúgy ma pont a tiedet csinálom.
Én azt javasoltam a srácnak hogy kapja szét bontásra, úgy még talán megéri, de nekem ingyen se kéne.
Több az alkatrész meg a meló, mint amennyit utána érne.