Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Neked nem világosabb volt a mocid dani?
A ma reggel kemény volt, visszaüök a fityóba még egy kicsit
Már nem sokáig cucukák! Jövő héten kész lesz a kis mocsok :)
Peeter!

Ne itt vigyorogjál hanem hozd a deklimet
Jaaj, szia Jaku!
Most jutott eszembe, hogy láttam a motorod!
Nagyon szép idomok nélkül is, de tényleg! Mihamarabbi gyógyulást neki!
Hajrá bővitsd csak a kis táborunkat!
Helló Mindenki!
Pár hónapja kicsit elhanyagoltam a fórumozást, összetörték a kocsim, azonnal kellett 1 másik a munka miatt, ezzel töltöttem a szabadidőm, + a sok veszekedés a biztosítóval. Most kezd rendeződni a dolog, mire a Zizit is eladtam . Szóval tiszteletbeli tag lettem. Egyébként jó helyre került a méregzsák, mert a srác nejének! is 600-as zizije van.(Rossz emberek nem lehetnek.) Meg is invitáltam őket ide a fórumra.
Ha megjavították, és eladtam a régi kocsit, majd lehet, hogy keresek v.mi 2 kerekűt megint.
A jó a rosszban, hogy mielőtt elvitték, legalább gurultam 1-2 jót a napokban.

Na széles utat mindenkinek, meg vigyázni a testi és zizi épségre!
Hali Mindenkinek!

Motorvasarlas elott allok (mondjuk mar jo ideje... ), es valszeg ZZR lesz belole.
Az elmult par napban vegigolvastam az osszes hozzaszolast, ugyhogy most egyelore nincs semmi kerdesem...
Viszont grat a forumhoz, sok hasznos infot talaltam benne, koszonom, es csak igy tovabb!
Ha eszembe jut vmi, akkor majd meg zaklatlak benneteket.
Udv,

Feco
hi . Most februárban Kárpátia koncert elöszáláson
Szevasztok!
Kihasználtam a jó időt!
Virulok, mint állat, hogy sikerült beindítani a gépet. 2 hónap állás után egy kis tolás és Danik segítségével sikerült beindítani! Annyira jó volt újra 130-al végighúzni az Árpád-hídon!
Legyen már tavasz!
Miből állapitottad meg? Elvileg ez a két dolog miatt lehet kicsi a töltés, de gyekorlatilag lehet egy kontaktos kötés is a hibás. Feszültség méréssel könnyen kiderithető hol keresd a hibát.
szeva tudok adni 1 teló számot jó szervíz ahol a frankot mondják. ha érdekel
sziasztok nagyon jó a fórumotok .Egy kis segítségre lenne szükségem.Van egy 400-as zzr-em nagyon pici a töltése.Tanácsot szeretnék kérni,hogy feszszabályzó vagy generátor lehet a hiba?Ha esetleg valaki találkozott ilyennel megköszönném,ha segítene.
Sziasztok!

Gyári kipufogódobok érdekelnének! Amennyiben vki tud eladót légyszi írjon. Köszi!

Krisz
sziasztok!szeretném megkérdezni hogy kava zzr-25o nek a váltóolaj nivó hol van és ? liter megy bele?ugyanis most vettem bal oldalt ki scavar.tam oldalra dontöttem nem folyt semmi és egy litert simán bele öntöttem felüről.a motor olajat is kicseréltem nem sok jött de 1.9 ír bele is öntöttem miután leengedtem de amikor inditózom sziszeg mint ha túlnyomás lenne ez a szimeringeknek nem jó és az a utós haverommal le engettük az olajat de sokkal kevesebb olaj jött ki. hová tünt annyi jött ki mint a régi olaj kb 1liter kérlek irj egy jó utasítást köszi
Például mer óccsóé meg lehet javittatni. Feltéve hogy meg van minden darabja.
hi mindenki
ma igen jóóó idő volt egy kis guruláshoz
széles utat
aham ...
csak nem ismerem , ezt a gericke izét, de gondolom 36eur.+ posta, s így már bőven 10 fölött vagy , itt meg 7 volt a 4 ...(igaz nem új csak újszerű 99%-os )
Köszi!
Különben az új betét a Gerrickében 36 EUR/4db.
Bontott GPX 750! Tel: 06 20 438 7981 ! Csonti! Csetényben! Sok sikert!
jah megvan hol láttad ...:-))

AZ AZ A MOTOR ...

Rá lehet ismerni a raktárára a srácnak , nem beszélve a nevéről meg a telefonszámáról

Ha megyek arra megnézem Neked...
hi ...
Hol láttad a hirdetést ?
Volt bent 2 db piros kék 600-as , az egyikre 600000 volt írva , de nem néztem meg jobban....(szorosan egymás mellé volt téve kb 10-15db "egésznek mondható" motor)
asszem 93-as volt , de a franc se tudja , hogy tényleg mennyi , mert nem tart neki semeddig rátenni egy ram air-es fejidomot , stb ...

Bár elnézve a csókát a fő profilja a bontás és nem az összerakok 5-ből 1et és eladomnagyhaszonnal:-)

Nekem komplett első fékbetéteket (4db 99%-os) sikerült szereznem 7000.-ért..

mindenesetre megnézem Neked , s megkérdezem a tagot a motorról ...
Esetleg ha kell onnan valakinek cucc , akkor szivesen megnézem...
Aya!
Néztem egy eladó zizit a neten, de ismerős volt a szám, szerintem a bajai bontósé.
Nem láttál egy kék-piros 600 zizit a bontóban? Nekem kicsit messze van(sopron).
Ha arra jársz esetleg ránézhetnél milyen a vas, bár kissé tartok tőle hogy a bontós csóka dobta össze 3 rosszból...
zizi
jó kawaződ vót!
zsír, rádcsörgök ma?
sőt,ez még lehet,hogy szinre is jó...ebay:250207793999