Sziasztok!
Kawasaki ZZR 500 tulajként merészkedem ide a fórumotokra.
Szeretném felhívni a figyelmeteket egy mai hirdetésre. link
Ajándékba vettem a Kedvesemnek egy Spidi gerincprotektort. Hosszú ideje szerettem volna meglepni ezzel védőfelszereléssel. Nem akartam egy ócska, kényelmetlen verziót (gyenge védelem, beleizzad a hátad, béna a formája, kényelmetlen stb.). Évek óta ugyanilyen Spidit használok én is, és szuper igényesnek vélem. Karácsonykor megvettem Talma könyvét, és a védőfelszerelésekről írt részében visszaigazolta megérzésemet, hogy nagyon fontos a gerincprotektor!
Sajnos a méretet nem néztük meg jól (kicsi lett a hossza - kb. 160 cm magasságig jó). A derékrésze az jó lenne, de felcsúszik ahogyan az "utaspozícióban" előre hajolsz. Bárcsak jó lenne valakinek az ismerőseitek között! Egy alacsonyabb hölgyre gondolok. Ha sikerül elednunk, rohanunk a boltba megvenni a már felpróbált 170 cm-es méretűt!
Dani, láttad a grafikákat? ez ilyen hirtelen rögtönzés volt.
a kawasaki felirat a tankon jónak néz ki.
aa többi... sztem ahhoz látni kéne élőben az egészet
Sziasztok!
Aki ott volt vasárnap az remélem jól érezte magát a szép időben
Aki nem,irigykedjen és a következőre porolja le a mociját.
Ja megjöttek a zzr-re a dekli védők akit érdekel.
Pista elmegy egy barátjához vendégségbe. Belép az ajtón, és egyből belerúg egy nagyot a vendéglátója kutyájába. A barátja elámul:
- Magadnál vagy?
- Nem. Nálatok.
Kawasaki ZZR 500 tulajként merészkedem ide a fórumotokra.
Szeretném felhívni a figyelmeteket egy mai hirdetésre. link
Ajándékba vettem a Kedvesemnek egy Spidi gerincprotektort. Hosszú ideje szerettem volna meglepni ezzel védőfelszereléssel. Nem akartam egy ócska, kényelmetlen verziót (gyenge védelem, beleizzad a hátad, béna a formája, kényelmetlen stb.). Évek óta ugyanilyen Spidit használok én is, és szuper igényesnek vélem. Karácsonykor megvettem Talma könyvét, és a védőfelszerelésekről írt részében visszaigazolta megérzésemet, hogy nagyon fontos a gerincprotektor!
Sajnos a méretet nem néztük meg jól (kicsi lett a hossza - kb. 160 cm magasságig jó). A derékrésze az jó lenne, de felcsúszik ahogyan az "utaspozícióban" előre hajolsz. Bárcsak jó lenne valakinek az ismerőseitek között! Egy alacsonyabb hölgyre gondolok. Ha sikerül elednunk, rohanunk a boltba megvenni a már felpróbált 170 cm-es méretűt!
-2 pecsét ,két tanú aláírom 100000
azokat a matricákat ne a lakk alá tegyük, hanem a kész fényezésre, nem?
Nekem az 1400-es tetszik a lángokkal .
A fényezőnek annyira nem
a kawasaki felirat a tankon jónak néz ki.
aa többi... sztem ahhoz látni kéne élőben az egészet
mert különben ilyen leszek. Vagy már vagyok
Aki ott volt vasárnap az remélem jól érezte magát a szép időben
Aki nem,irigykedjen és a következőre porolja le a mociját.
Ja megjöttek a zzr-re a dekli védők akit érdekel.
- Magadnál vagy?
- Nem. Nálatok.