Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mondom ,hogy 37
Lett GPZ/GPX 600, GPX750 manualom 81,5 Mb. Átküldöm az emailedre. Használd egészséggel, virágot az öltözőbe kérem ZŐD AZ ISTEN
Nem lehet, hanem biztos Volt GPX750-em, tudom miről beszélek. Az első szériás H-s ZXR-ben (1989) volt GPX alapú módosított blokk. A ZXR egyik ismertetőjel az alumíniumváz ez meg olyan acél, hogy csak na. A GPX gyári elnevezése ZX750F így a vázszám is ezzel kezdődik, de attól még messze nem ZXR. Nem beszélve a 16 (2.5)-18(3.50)-as felnikről, az ikerdugós 270-es első fékről, a 38-as villán virító ESCS felirat meg ezer más dologról. Sajnos csak német nyelvű kezelési könyvem van hozzá, szervizes nincs. Így ebben nem tudok segíteni.
Hali! Bocsi! Szerintem egy kicsit átbasztak! Miért nem hozzáértővel mentél motort venni! A blokkot bobhatod a szinesfémkereskedőnek!Hengerfejet szinte lehetetlen találni hozzá! Én most raktam össze egy GPX 750 est de augusztus óta vártam 2 azaz kettő darab szívószelepre! Az is bontott! Új már nincs hozzá! Szóval beletenyereltél a szarba! Dugót ,hengert meg hiányos hengerfejet tudok ha kell! 2 db szívószelep hiányzik belőle! A blokk is megvan még! Meg néhány idom Meg lábtartó konzol! Sok sikert ! Üdv!
Ez nagyon jó!

Az első sort kérem... . .

Üdv Kill Bill.
megtaláltam az utánpotlást! mindenki válasszon kedvére
Gartula Cézé és Tivy! Nászmenetnél számíthattok rám is , jó ötlet
dub: protektoros öltöny
Helló köszönöm a segitséget küld el a wagenmotor@freemail.hu-ra
köszi
nem hiszem gogy kellene a protektor oda
mi van veled rég hallottam felőled
mi lessz mikor bejön a jóidő, hol a mocid? én már azon gondolkodom ha ilyen lessz az idő előveszem mert nagy a kísértés
széles utat
Helló lehet,hogy igazad van nem gyári a vas de a forgalmi szerint is zxr-ként szerepel és a vázszám is paszol amotorszám nem de a motorkód igen
tavaly elött nyáron volt...,hogy csináltam ilyet,de 37-re emlékszem
Ezt azért pontosan meg kéne tudni, mert elég nagy a szórás(gpz:43.-44. , zizi:34.-35. csap közé)
1-es ,4-es henger felső holtpontra. Szívó oldal IN tengely ,kipufogó oldal EX tengely. A fogaskerekeknél található jel közel síkban van a szelepdekni síkjával külső oldalon. Azt meg kellene néznem mennyi láncszem van a 2 jel között de emlékeim szerint 32 körül de ezt most ne vedd 100%-ra. Egyébként ha elrakod a vezérlést akkor nem tudod átforgatni.
gyujtás 1.2.3.4 balról nézve
Ha ez itt gyári, akkor én magam alá sz@rok...
Ja. Én is épp most néztem rá a neten a 88-as már aluvázas.
Vidd vissza, és vigyél magaddal egy testápolót szines bőrre, az használ.
Ha arra gondolsz ami ott lafog a műszerfal maradványai körül, akkor az nem biztos hogy sérülésmentes.
elérhetőséget küldöm priviben, mégse az én címem...
Nem akarlak elkeseríteni, de ebben a mociban nem csak GPX blokk van, hanem az egész moci GPX és nem ZXR. Maximum gányoltak rá egy ZXR idomot és jó magyar szokás szerint eladták ZXR-nek. Ha a többi dolog is ilyen frankón stimmel akkor asszem belenyúltál a lecsóba
tivy, cézé, gratula! aztán nem leadni a (bőr)nadrágot a szertárban
protektoros öltönyt vajon hol lehet kapni?
Hali tudsz közelebbi infót erről a kicsit sérültről. Adják darabokba is? Nekem az oldalidom és a váz közötti takaró kellen ami felmegy a műszerfalig, természetesen ha sérülés mentes. Hol tudom a tulajjal felvenni a kapcsolatot. Köszi előre is.
Itt tudsz venni komplett szerelési útmutatót, ebben benn van minden szükséges adat, talán nem túl nagy befektetés.
Ha ez nem jó, akkor a gugli segít, csak sok türelem kell, ilyesmire keress rá :Kawasaki gpx 750 manual.
Hm...
Hát figyi! 4+2 kerék megvan, 4 szoba is, mi kell még édes?
Miért?

Petikém elvennél feleségül?

Szóljál, elgondolkozom ;o)

Pusszka...
Krisz, már azt hittem, hogy te is férjhez mész!
Hozzád is mentünk volna simán!
Hali!
Nálunk leginkább ZZR 600-as szervízkönyv van, de az szinte mindenkinél! Ha gondolod elküldöm mail-ben, hát ha az segítségedre lesz.
sziasztok!
grat a házasodoknak... :) sok boldogságot kivánok hozzá! felvonulásban benne lennék én is :)