Hali! Én autósboltban vettem 1700 Ft ért egy Barkas tükröt abból 2 db-ot tudott vágni az üveges!Megfelelő a domborulata a tükörnek! A forróvizes megoldás a legjobb! Próbáltam már hőlégfúvóval is de nem jött igazán be!
én a télen vettem egy road attack-gumit (120/60-as) feltetem ugyan a mocira, mert mostmár azért startra készen kell lenni, lassan jön a jó idő, de nekem rossz választás volt, mert az idei évet én első sorban a ringen akarom tölteni.
használ guma ugyan, de nagyon jó állapotban van, hiszen én is azért vettem, csak mikor még vásároltam, fin..om se volt róla, hogy ez inkább utcára való. Hátul is az van. csak az a sport attack, és ugyan olyan tipust akartam venni, csak a fenes figyelte a gumi szélén a mintát, én csak azt néztem hogy ez is conti, meg az is.
Ha valakit érdekel, eladó.
Sajnos nem bp.-i vagyok, de a cím érdekelne. Ráadásul ma pont jártam pesten kezemben a tükörrel, hátha találok megoldást. Gondoltam én is melegvizes trükkre, meg persze hogy több méretben vágassak. Csak a megfelelő alapanyag legyen meg először.
Hétfőn adok neked címet, te nem bp.-i vagy ugye?
Pedig csak az lesz
Én úgy szoktam berakni,hogy Forró víz alá teszem a műanyag lágyúl,így könnyebb berakni
de azért vágass egy árat
Tükör ügyben tud valaki segíteni? Festő mühelyben volt, és valahogy (gondolom szárító kemencében) meleg hatására a lefelé fordított tükrömből kiesett az üveg, ami természetesen darabokra tört. Hogy lehet pótolni vajon? Kawasaki nem tud szerezni csak üveget, azt javallották vágassak bele. Na ez még lehet megoldható is lenne, csak kérdés hol találok a gyárihoz hasonló torzítású és görbületű tükröt.
Aztán meg ha ez sikerül, hogyan lehet úgy bepattintani a helyére hogy az üveg se törjön, meg a friss fényezés se sérüljön a berakáskor a belső peremen.
Mult heten szombaton gurultam eloszor az iden
A most hetvegi hidegeb nem akarom kinozni a Zizi-t.
Louis-ba, becsbe nem "ulunk ossze 4-5-en egy soppingra, szetosztva igy az uti koltseg nem volna
veszes? Nekem nyari mocis cipo kellen csak, krul szeretnek nezni, semmi mas
Lassan nekem is aktualis lesz a kerekgumi csere, latom sokan a road attackot emlegetitek es
a turas tipusok dicserik is, mivel nem a dongetos vagyok jo lesz ez nekem. Lehet ha osszefogunk akkor "ocsoban" kapjuk?
Dani ez az a ket komponensu amirol meseltel (kozepe kemeny anyagbol szelek pedig puhabb)?
Holnap (szombaton) melozol ? Megneznem alurol a 4kereku kipufogojat, kicsit kopacsol meg a radionak a 12v kene bekotni ne vesszenek allandoan el a beallitott allomasok. ha benn vagy, mikortol es be lehet terni ?
Beszeretnék mutatkozni, Tvarosek György vagyok.
Én vettem meg gmc Ő tarkaságát.
Jó ideje olvasgatom a forumotokat ,ugyanis van zizo már a háznál!
A nejem ilyet hajt már egy éve. Jó kis paripa!
Megpróbálok épületes tagja lenni a közösségeteknek.
Bittos béé űtt a nyeregbé, ozt a mágásbó vakerált, oszt közbe papir tanyeszlibő ötte a töpörtyűt. Ottan meg nuku drótos csörgő, aztat a drótot meg má le is adta, jó forinté.
Dani, te hol néztél nekem féktárcsát? Tudnál küldeni linket?
Hol érdemes ilyet venni? Írtam pár bontónak is, de eddig csak 2 választ kaptam:
1. nincs
2. hétfőre megnézi
Sajna el vannak kopva az első tárcsák, és mondjuk 2 hónap múlva lesz pénzem venni. Az átlag motoros boltokban, amiket nézegetek neten egyáltalán nincs féktárcsa... Tudom, hogy ez lassan kopó alkatrész, de hol lehet ilyet beszerezni?
felénk ez úgy működik , hogy elvileg bárhová mehetsz ...
Max elhajtanak a picsába ...
Multkor egy kocsit voltam kivonatni a forgalomból , 8-12-ig volt nyitva...8-kor beálltam a sorba,és néztem ahogy a protekciósok jönnek mennek, amíg Mi vártunk becsülettel...11-kor kijött a csoka , s közli hogy még 4 ügyfelet fogadnak aznap...3-an voltak előttem ...mögöttem vagy 40-en, akik közül a legutolsó is beállt a sorba még 9 előtt ...mikor beértem kaptam egy csekket , és mondták hogy ezt fizessem be a 2km-re lévő postán ....szerintetek visszaértem ?Így a következő alkalommal ujra elmentem a hivatalba stb ...stb...
Na ezeknek a hivatalnokoknak élnek a szülei nagyon nagyon sokáig ...
sztem lakhelyhez, ott kell bejelenteni az adásvételt...
nálunk nem köcsögök és időpont sincs, csak sorszámoznak.
Te meg mennyé aludni mert ma nem tucc beperelni senkit!
én a télen vettem egy road attack-gumit (120/60-as) feltetem ugyan a mocira, mert mostmár azért startra készen kell lenni, lassan jön a jó idő, de nekem rossz választás volt, mert az idei évet én első sorban a ringen akarom tölteni.
használ guma ugyan, de nagyon jó állapotban van, hiszen én is azért vettem, csak mikor még vásároltam, fin..om se volt róla, hogy ez inkább utcára való. Hátul is az van. csak az a sport attack, és ugyan olyan tipust akartam venni, csak a fenes figyelte a gumi szélén a mintát, én csak azt néztem hogy ez is conti, meg az is.
Ha valakit érdekel, eladó.
de nem hiszitek el,hogy van !1,8milláért "91-es
Lehet,hogy egy ilyet kéne vegyek
láttam most olasz papírost 340 körül
Csak kérlek azt ne írd,hogy még nem próbáltad
Pedig csak az lesz
Én úgy szoktam berakni,hogy Forró víz alá teszem a műanyag lágyúl,így könnyebb berakni
de azért vágass egy árat
Aztán meg ha ez sikerül, hogyan lehet úgy bepattintani a helyére hogy az üveg se törjön, meg a friss fényezés se sérüljön a berakáskor a belső peremen.
Ismerős ez a vigyor!Én is mindig így szálltam le róla.
Üdv mindenkinek!
Jovo hettol felmelegedes, kawa70 altal emlitett szezon nyito turat kezdhetnenk tervezni
Mult heten szombaton gurultam eloszor az iden
A most hetvegi hidegeb nem akarom kinozni a Zizi-t.
Louis-ba, becsbe nem "ulunk ossze 4-5-en egy soppingra, szetosztva igy az uti koltseg nem volna
veszes? Nekem nyari mocis cipo kellen csak, krul szeretnek nezni, semmi mas
Lassan nekem is aktualis lesz a kerekgumi csere, latom sokan a road attackot emlegetitek es
a turas tipusok dicserik is, mivel nem a dongetos vagyok jo lesz ez nekem. Lehet ha osszefogunk akkor "ocsoban" kapjuk?
Dani ez az a ket komponensu amirol meseltel (kozepe kemeny anyagbol szelek pedig puhabb)?
Holnap (szombaton) melozol ? Megneznem alurol a 4kereku kipufogojat, kicsit kopacsol meg a radionak a 12v kene bekotni ne vesszenek allandoan el a beallitott allomasok. ha benn vagy, mikortol es be lehet terni ?
Beszeretnék mutatkozni, Tvarosek György vagyok.
Én vettem meg gmc Ő tarkaságát.
Jó ideje olvasgatom a forumotokat ,ugyanis van zizo már a háznál!
A nejem ilyet hajt már egy éve. Jó kis paripa!
Megpróbálok épületes tagja lenni a közösségeteknek.
Üdv
Hol érdemes ilyet venni? Írtam pár bontónak is, de eddig csak 2 választ kaptam:
1. nincs
2. hétfőre megnézi
Sajna el vannak kopva az első tárcsák, és mondjuk 2 hónap múlva lesz pénzem venni. Az átlag motoros boltokban, amiket nézegetek neten egyáltalán nincs féktárcsa... Tudom, hogy ez lassan kopó alkatrész, de hol lehet ilyet beszerezni?
Jaku k..d be!
Max elhajtanak a picsába ...
Multkor egy kocsit voltam kivonatni a forgalomból , 8-12-ig volt nyitva...8-kor beálltam a sorba,és néztem ahogy a protekciósok jönnek mennek, amíg Mi vártunk becsülettel...11-kor kijött a csoka , s közli hogy még 4 ügyfelet fogadnak aznap...3-an voltak előttem ...mögöttem vagy 40-en, akik közül a legutolsó is beállt a sorba még 9 előtt ...mikor beértem kaptam egy csekket , és mondták hogy ezt fizessem be a 2km-re lévő postán ....szerintetek visszaértem ?Így a következő alkalommal ujra elmentem a hivatalba stb ...stb...
Na ezeknek a hivatalnokoknak élnek a szülei nagyon nagyon sokáig ...
nálunk nem köcsögök és időpont sincs, csak sorszámoznak.
Te meg mennyé aludni mert ma nem tucc beperelni senkit!
az okmányirodát én megválaszthatom vagy a lakóhelyemhez tartozóhoz kell menni?
igen... megérdemeltem