Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Épp ezért irtam, hogy nemtom mennyit szalad. Szerintem egy picit kevesebbet fog mint a túrák, de egyetértek Veled (tapad-kopik, csúszós-tarós). A Roadattack a tapad-kopik kategória. Érintésre is puhább. Inkább fogja az utat és hamarabb keljen cserélni, mint egy kicsúszás miatt rendbe szedetni a mocit . (Egyébként talán emlékszel rá, a Szlovák túráról.)
nem mert ügyvédnek öltözni?
képviselted a csapatot, nem kis mennyiséget kellett visszahidratálni
Jaku sajna nem jött, de én voltam. Jól állt a kondenzcsik jelmezem, ne meg hajnalban az ásványvizezes palack is.
Aminek a nevében road-tour ... szerepel az nem kell
bakelit mind, a guminál szerintem nincs kompromisszum
tapad-kopik
csúszós-tartós
élsz? jóvan:) voltatok farsangolni Jakuval?
Ha már Conti, akkor Roadattack (sport-túra). Dunlop-ot cseréltem le rá. Hamar üzemmeleg, jól elvezeti a vizet, jól reagál, biztonsággal mélyre dönthető a gép. Igaz, még nem tom, hogy mennyit fog szaladni, de meg vagyok vele elégedve.
(Nem reklám! Bármilyen névegyezés csak véletlen egybeesés )
Szia ChillBill!

Tavaly ugyanennyiért vettem a zf-9emet. mi lenne az akció lényege?
Na, aszongya hogy, kawa kis zizihez itt találsz letölthető manualt:motorosok.hu
meg még egy csomó motorhoz, szóval mindenki aki használt motor vásárol még a hátralévő életében, vésse fel magának ezt a címet.
Belépéshez szükséges felhasználónév: guest
belépőkód: queph9Ve (igen, a 9 utáni V NAGY V, nem kis v! )
Pilot power meg a Power race az bejött nekem is nagyon
Ez a Continental sportattack is tetszik meg az ára is de nem tudok róla semmit.
Drága Dáb

Gyere hozzámk HJC-ért...
Az FG-14-et ajánlanám inkább!

Na pusszka...
akkor nincs más hátra, mint előre
chamical
Én michelin pilot powert vettem és nem bántam meg.
A pirellivel ellentétben sokkal hamarabb bemelegszik.
Na és jól tapad. Nyirkos úton sem csúsztam meg.(még)
Na ezeket én is néztem volna alapból...

Vettem már eztaszt...

Azért kösz
Elméletileg a D gyűrűs biztonságosabb és pályára (verseny) csak ilyennel endednek fel
Sisakokrol jut eszembe, mi az elonye/hatranya a gyorskioldos/dupla D-gyurus/stb... csatoknak?
Udv, Feco
áááá 20-ért akcióban volt a hjc-zf9 a kelonál...későn vettem észre, a sok versenyző elvitte
1-es csattanhat, de sztem 2 -ben már nem kéne nagyot szólnia, magas fordulatnál ne ugorjon ki 2-ből.
telószár láthatóan ne legyen olajos, érdemes benézni az alsóidomon belülre, ésszerű mértékben ebben a korban jöhet egy kis olaj. féktárcsa kopás-árkosodás stb...
Home videók? Remélem jó pikáns! Akkor Peeter add már ide mielött visszaadnád.

Szerintem mindekinek viszket már a segge, hogy újra motoron ülhessen. Én ma megyek Danihoz hogy perkáljak neki lóvét.

Csóközön Billi
Hát igy első blikkre nekem rendben van (megvan a ramair és a két kipuf). Ugyanazt nézzétek meg mint más motoron. Fel-leváltások (ha nagyot szól 1-2ben az nem gáz), lánc, fékek, motordeklin van-e sérülésnyom (ez mindig sérül ha dől vagy csúszik). Természtesen aztán a hivatalos cuccok (motor-alvázszám). stb.
Sziasztok!

Kössz Jaku, Imádlak tudod...
Itt vagyok ám figyelek, csak ezekhez a teszem össze a motoromat, szelepet állítok szövegrészhez nem tudok hozzászólni..., nem az Én asztalom...
Amúgy mi újság a kis társasággal?
Okoskáról rég hallottam...

Péter, ha megnézted azt az 50-60 filmet, amit múltkor kölcsön adtam, még karácsony elött, akkor lassan szívesen újra látnám őket. . .

Na pussz Nektek...
"Szép az ami, érdek nélkül tetszik" Immanuel Kant

Az alábbi zzr-ről mi a vélemyényed?

Mit kell ezeken nézni?

http://www.hasznaltauto.hu/ker...

Egyik haverral lessük meg ma, és én leszek a "szakértő"...

ZZR-el monnyuk nincs tapasztalatom.

Típushibák, ilyesmi?

Eleje volt csukva, azt már a képen is látom...

:-D
Huhu Billibaby újabb hódoló. Lesz itt boksz Peeterrel.
Ilyen combok nincsenek a világon se...

Üdv!

Én tavaly Dunlop Qualifier-t vettem a "kis ZIZI-"re.
Szerintem nagyon jó vétel volt meg vagyok vele elégedve,állítólag ez is kevesebbet bír.
A két széle puhább míg a közepe kicsit keményebb anyagú.
Én is csak túrázgatni használom!

Széles utat!