Épp ezért irtam, hogy nemtom mennyit szalad. Szerintem egy picit kevesebbet fog mint a túrák, de egyetértek Veled (tapad-kopik, csúszós-tarós). A Roadattack a tapad-kopik kategória. Érintésre is puhább. Inkább fogja az utat és hamarabb keljen cserélni, mint egy kicsúszás miatt rendbe szedetni a mocit . (Egyébként talán emlékszel rá, a Szlovák túráról.)
Ha már Conti, akkor Roadattack (sport-túra). Dunlop-ot cseréltem le rá. Hamar üzemmeleg, jól elvezeti a vizet, jól reagál, biztonsággal mélyre dönthető a gép. Igaz, még nem tom, hogy mennyit fog szaladni, de meg vagyok vele elégedve.
(Nem reklám! Bármilyen névegyezés csak véletlen egybeesés )
Na, aszongya hogy, kawa kis zizihez itt találsz letölthető manualt:motorosok.hu
meg még egy csomó motorhoz, szóval mindenki aki használt motor vásárol még a hátralévő életében, vésse fel magának ezt a címet.
Belépéshez szükséges felhasználónév: guest
belépőkód: queph9Ve (igen, a 9 utáni V NAGY V, nem kis v! )
chamical
Én michelin pilot powert vettem és nem bántam meg.
A pirellivel ellentétben sokkal hamarabb bemelegszik.
Na és jól tapad. Nyirkos úton sem csúsztam meg.(még)
1-es csattanhat, de sztem 2 -ben már nem kéne nagyot szólnia, magas fordulatnál ne ugorjon ki 2-ből.
telószár láthatóan ne legyen olajos, érdemes benézni az alsóidomon belülre, ésszerű mértékben ebben a korban jöhet egy kis olaj. féktárcsa kopás-árkosodás stb...
Hát igy első blikkre nekem rendben van (megvan a ramair és a két kipuf). Ugyanazt nézzétek meg mint más motoron. Fel-leváltások (ha nagyot szól 1-2ben az nem gáz), lánc, fékek, motordeklin van-e sérülésnyom (ez mindig sérül ha dől vagy csúszik). Természtesen aztán a hivatalos cuccok (motor-alvázszám). stb.
Kössz Jaku, Imádlak tudod...
Itt vagyok ám figyelek, csak ezekhez a teszem össze a motoromat, szelepet állítok szövegrészhez nem tudok hozzászólni..., nem az Én asztalom...
Amúgy mi újság a kis társasággal?
Okoskáról rég hallottam...
Péter, ha megnézted azt az 50-60 filmet, amit múltkor kölcsön adtam, még karácsony elött, akkor lassan szívesen újra látnám őket. . .
Én tavaly Dunlop Qualifier-t vettem a "kis ZIZI-"re.
Szerintem nagyon jó vétel volt meg vagyok vele elégedve,állítólag ez is kevesebbet bír.
A két széle puhább míg a közepe kicsit keményebb anyagú.
Én is csak túrázgatni használom!
képviselted a csapatot, nem kis mennyiséget kellett visszahidratálni
bakelit mind, a guminál szerintem nincs kompromisszum
tapad-kopik
csúszós-tartós
(Nem reklám! Bármilyen névegyezés csak véletlen egybeesés )
Tavaly ugyanennyiért vettem a zf-9emet. mi lenne az akció lényege?
meg még egy csomó motorhoz, szóval mindenki aki használt motor vásárol még a hátralévő életében, vésse fel magának ezt a címet.
Belépéshez szükséges felhasználónév: guest
belépőkód: queph9Ve (igen, a 9 utáni V NAGY V, nem kis v! )
Ez a Continental sportattack is tetszik meg az ára is de nem tudok róla semmit.
Gyere hozzámk HJC-ért...
Az FG-14-et ajánlanám inkább!
Na pusszka...
Én michelin pilot powert vettem és nem bántam meg.
A pirellivel ellentétben sokkal hamarabb bemelegszik.
Na és jól tapad. Nyirkos úton sem csúsztam meg.(még)
Vettem már eztaszt...
Azért kösz
Udv, Feco
telószár láthatóan ne legyen olajos, érdemes benézni az alsóidomon belülre, ésszerű mértékben ebben a korban jöhet egy kis olaj. féktárcsa kopás-árkosodás stb...
Szerintem mindekinek viszket már a segge, hogy újra motoron ülhessen. Én ma megyek Danihoz hogy perkáljak neki lóvét.
Csóközön Billi
Kössz Jaku, Imádlak tudod...
Itt vagyok ám figyelek, csak ezekhez a teszem össze a motoromat, szelepet állítok szövegrészhez nem tudok hozzászólni..., nem az Én asztalom...
Amúgy mi újság a kis társasággal?
Okoskáról rég hallottam...
Péter, ha megnézted azt az 50-60 filmet, amit múltkor kölcsön adtam, még karácsony elött, akkor lassan szívesen újra látnám őket. . .
Na pussz Nektek...
Az alábbi zzr-ről mi a vélemyényed?
Mit kell ezeken nézni?
http://www.hasznaltauto.hu/ker...
Egyik haverral lessük meg ma, és én leszek a "szakértő"...
ZZR-el monnyuk nincs tapasztalatom.
Típushibák, ilyesmi?
Eleje volt csukva, azt már a képen is látom...
:-D
http://www.hasznaltauto.hu/ker...
Én tavaly Dunlop Qualifier-t vettem a "kis ZIZI-"re.
Szerintem nagyon jó vétel volt meg vagyok vele elégedve,állítólag ez is kevesebbet bír.
A két széle puhább míg a közepe kicsit keményebb anyagú.
Én is csak túrázgatni használom!
Széles utat!