Gyere viber, whatsapp, vagy facebook, vagy skype-ra. Ne untassuk a tobbieket.
Már nagyon sokan kértek szerelő videokat. Sajnos nehéz kivitelezni mert zaj is van és többnyire több motort javítók egy idoben. Plusz sokan jönnek mennek itt.
Facebook: joseph ember
Az én vasam most pihen , téli nagy szervízt élvezi . Néha kamerázom is a magam szórakoztatására , de felrakom majd a videók közé az oldalra . A te műhelyedről is sokan néznének videót , én legalábbis biztosan !
Szia RC51 ! Kár hogy olyan ki....ott messze laksz ! Ha ezen a kontinensen lennél szívesen meglátogatnálak műhelynap alkalmával . Na persze nem ingyen , mondjuk törölgetném a szerszámokat leskelődés közben ! Irigyellek mocskosul !
Az a karburátorok alapjáratát állítja , amit szinkronizálni illik , hogy ne olyan legyen az alapjárat mint egy dragster-en ! Jól teszed valóban ne nyúlj hozzá egyik állítócsavarhoz sem ! Ami rád tartozik az a lógantyú végén az a fekete bojt , azt tekerheted ide-oda azzal nem lesz nagy galiba , legfeljebb a szomszéd hiszi hogy felszállás elötti hajtómű próbát tartasz !
Az un. junction box-ban van a lampa rele. Mar nem egyszer javitottam mar ilyen problemaval de most hirtelen nem ugrik be mik voltak azok. Tudtommal a generator felol jovo 3 fazis kozul az egyik egy diodan keresztul huzza meg a vilagitas relet majd az ontart. Holnap ha kered utananezek de addig te is akorul keresgelj. Ha jol emlekszem a szegecseket a dobozon le lehet furni majd ugyanugy csavarokkal osszerakni. Egyebkent a meghajto dioda szokott elszallni. Ezt nezd meg dioda vizsgaloval.
Már nagyon sokan kértek szerelő videokat. Sajnos nehéz kivitelezni mert zaj is van és többnyire több motort javítók egy idoben. Plusz sokan jönnek mennek itt.
Facebook: joseph ember
Az idojaras miatt lehet is. 30 fok van sut a nap 1000-rel.
Viszont nem lehet jot motorozni, nincsenek kanyarok.
A karburátor közepén van egy állító rudazat az mit állít? Gondoltam megkérdezem nehogy eltekergessem
Átnéztem a diódákat azok jók
A Remus rendszer érdekelne. Árat és képeket kérnék a bsai2(kukac)citromail.hu-ra.
Köszi