Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mennyiért sikerúlt megvenni mennyi idős és mennyi km-el
képet tudsz feltenni?
honosítottad ? mennyi volt az átírás meg a többi sallang?
üdv
Nagyon szép ez a motor , ami a hirdetésben szerepel !
Én tavasszal kifejezetten egy olcsó 600 ast kerestem magamnak. Olyat amire lehetőleg nem kell sokat költenem ( a szükséges karbantartásokat leszámítva ) Sikerült is vennem , Németországban német tulajdonostól . Csak a takarítás volt nagy meló mert egy asztalos műhelynek használt garázsban állt. Kb. 1 évig hozzá sem nyúltak és nem volt letakarva sem
Tudja esetleg valaki pontosan mennyi teleszkóp olaj kell a ZZR 1100 D1 hátsó rugóstagba ? Anleitung csak az elsőt írja , a neten meg csak azt találtam hogy 150Psi / 10bar / a nyomása a szelepen keresztül . Gyárilag nitrogén van benne , én 0.75 dl fekete büdös szirupot öntöttem ki belőle , aminek 3 bar volt a nyomása a szelep kivétele előtt .
köszi majd jelzek!
Szia!
Ha mégis a 600-as mellett döntesz akkor ajánlom Tóth Gyulát innen a fórumról, lesz neki egy hasonlóan szép és megkímélt 600-as-a eladó olyasmi mint az enyém csak más színben és az ára is elfogadható.
Sziasztok. Kis segítség kellene .
Van egy zzr400 E motorom 98as , és nem megy a digitális órám .
Esetleg valakinek valami ötlet? Kiszedtem és direktbe adtam neki 12V-ot de semmi .
kösz
A leharcoltat mire érted ? Motorikusan nem gond kb 100-150e-ért van bontott blokk , csak be kell rakni és megy . Ha balesetesre gondolsz , az egy kicsit nagyobb lutri , mert ha elment a geometria , váz , teló esetleg hátsó lengő macerásabb és drágább is lehet . 92-ben már volt 1100-am most több mint egy évig keresgéltem . A blokkot jól és könnyen javíthatónak tartom , sok hasznos ötlettel tervezték a japcsik . Most van téli nagyszervízen az enyém , rakom fel a képeket és a videókat
a zzr 1100 melett döntöttem a vásárlás terén konkrétan január február amikor is venni akarok . Sokat rágodtam hogy zzr 600 vagy gsx 750f? vagy amit régóta szeretnék 1 nagy vas 1100 zzr
nézelődtem és még most is igen megvan az áruk
Azon agyaltam ha veszek egy leharcolt 1100 -ast 800euróért mennyiből tudnám rendberakni?!
http://ww3.autoscout24.de/clas...|as
most ezzel szemezgetek ez a tipus már nem az a nagy hátsó lámpás
üdv
nekem van ha kell hivj fel tel 06704275150
Sziasztok, azzal a kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy ismerősömnek keresek 96-os zzr 400-hoz fejidomot, esetleg tudna segíteni nekem valaki hogy hol találok? Köszi előre is! Péter
Kompleten pont ezt a típust még nem , részlegesen most is azt csinálom . Mi lenne a kérdés ?
hello
Valaki újítatott már fel komplett blokkot 1100-st
Köszi szépen,,,némileg járatos vagyok,,mivel egy szép 9-em van,,a tipikus hibákra értettem,de jó hogy mindent leírtál,,lehet így részletesen át se néztem volna,valami tuti kimarad természetesen én fogom kipróbálni..
Köszi!
Régen is ZZR volt csak 400 és D modell. Amikor megváltam tőle már akkor megvolt az elhatározás, hogy csakis ZZR E modell és 600 a következő !
Pappírok és adatok után : Jobb , bal-oldali kormányütközők teljesen épek legyenek , első telók alja nincs-e megkopva , vázon , blokkon horzsolások , lábtartók alja , kipuffogók is árulkodhatnak némi "dölésszög "-ről . Műszakilag : Egyenletesen tiszta zörgésmentes alapjárat , ami gázadás után azonnal vissza is esik , hidegen , melegen is könnyű indíthatóság , kormánnyak villaszárak holtjáték nélküliek , első hátsó rugóstagok csillapítanak -e , megfelelő olajszintek blokkban fék kuplungtartályokban és lehetőleg ne sárszínű legyen a fékfolyadék , tárcsák vastagsága , állapotuk / vállas-e / Menettulajdonság : füstmentes melegmotor , hatásos fékek , sebességváltó hibátlanul műkszik és bent is tartja a sebességi fokozatokat , Nem a hölgynek kéne kipróbálni : kuplung nemcsúszik meg fullgáznál sem váltások után , 100 felet lenyúlva a kormányról , rezzenéstelen kigurulás ! / kormány nem kezd el szitállni / Kb hirtelen ennyi , de majad a többiek kiegészítik ! Sok sikert a vásárláshoz , várjuk az eredményt !
Ez a beszéd ! Szép a vas ! Naná hogy ZZR ! Gratulálok , jó választás !
Sziasztok! ZZR 400 tapasztalatokat kérnék ha valaki kisegítene.Hölgy ismerős ilyen után érdeklődik és 1-2 tanács hogy mit nézzünk meg jobban,mire figyeljünk vételnél.Köszi!
Sziasztok!
A nemzetközi férfinap alkalmából (nov.19.) megérkezett a gépem :-) a szép időben még gurulni is tudtam vele. Remélem így 7-8 év után visszatérhetek közétek és befogadtok újra!
szia,
nála próbálkozz: http://www.sportmotor.hu/tagok...
Szia! Nálam adatlapomon elérsz!
Jónapot sziasztok :)
Egy olyan kérdéssel fordulnák hozzátok hogy hol találok vagy honnan tudok venni zzr400 omhoz blokk alkatrészeket? Még pontosan nem tudom mi kell mert olajos a hengerem szoval vagy gyűrű vagy szelepszimering meg akkor már hemgerfejtömités is. Csak még nem szedtem szét nem tudom pomtosan
Köszi szépen azért !
Mindenki király aki Kawával jár ! Már ezért megérte hozzád benézni !
újban tudok segiteni. adatlap!
A pirossal jelzett szervíz deknit keresem ZZR 1100 D fejidom aljára !