Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Milyen méretű és számú kerékcsapágyak kellenek a Zzr 1100 "c" modellhez . Első és hátsó is kellene ha tudja valaki . Köszi
Van valaki pesten aki csinált már karbi szinkront és tud benne segíteni? Mindent megcsináltam eddig magam de ennek nem biztos hogy nekifognék egyedül elsőre :)
Koszonom a felajanlast, de sajnos nem tudtal volna segiteni.

Egy masik nagyon korrekt kollega azota mar kisegitett. :)

Azert koszonom meg egyszer.
Lennék egy 600as zizivel ha még aktuális ;)
21119-1370
Denso
Sziasztok!

Keresek ZZR 1100 D fejidomot
szín és a fényezés állapota mindegy csak ne legyen repedt, törött vagy műanyagos "szakember" által taknyolt.
ZZR 600 Alkatrészek. Katt ide!

A feltöltötteken kívül megvan még a 2 kerék, illetve az első telók.
Nagyon jol nez ki a geped, majd tolthetnel rola meg kepet. :)
Allgäui részen motoroztam Németországban. Konkrétan Füssen környékén. Kicsit zsúfolt volt. Nagyon sok túrista volt. Plussz egy autos oldtimer rally. Ennyi régi Ferrarit soha nem láttam még..
Merre jartal? Regi nagy almom, ha rendbeteszem a gepet, most mar en is kimegyek.:)
Szia!

Nekem a hőfokmérő kitér 90° környékére a mutató szerint mindig, viszont eddig még csak egyszer tudtam tovább vinni a mutatót rajta, egy nagyon meleg kánikulai napon városi araszolgatás és lámpák között. De akkor beindult a ventillátor, és rendezte a termikus egyensúlyt. A hátsó lábtartó nekem is gyári, és én is jártam már úgy, hogy odakozmált az asszony lábbelije.
A kormányt megemeltem 4 cm-el, de nekem így is elzsibbad a csuklóm rajtra, ez valószínűleg az én gyári hibám, bár egy egyenes kormány biztos kényelmesebb lenne. A kiemelőről tettem is fel képet pár éve ide a fórumba.
Amúgy gratulálok hozzá, balesetmentes kilométereket kívánok hozzá!
Csak úgy..Ma végre voltam az Alpokban.
Sziasztok !
Zzr 1100 első és hátsó kerékcsapágy . Megegyezik a "C" és a "D" sorozat ? Valamint termosztát betétet nem tudjátok hol lehet venni hozzá ?
Üdv!

Vettem egy ZZR 1200-ast ,egyelőre nagyon frankó minden,viszont a hátsó lábtartó az katasztrófa... Van erre valami jó megoldás?
Gondolok itt valami szélesebb lábtartóra,mert a gyáriról könnyen ráér a cipőtalpa a kipufogóra.
A vízhőfokmutatót is alig mozdul ki menet közben,de ahogy néztem a videókat,azok is ugyanilyenek,úgyhogy nagyjából ez talán rendben is van.
A kormány magasítva van,remélhetőleg túra során nem fog nagyon zsibbadni a kezem.
Nagyon tetszik a gép,nagyon meggyőző az ereje és a nyomaték.
Írd meg a számod mailben, felhívlak.
Tényleg nincs senki Budapestről nagy Zizivel?

Egy ingyenes fékpados teljesítmény-mérést szeretnénk felajánlani az Ago Motors-nál.
Sziasztok,

van itt a forumon ZZR 1100D-s budapesti forumtars?
Sziasztok!

Pár év után én is visszatérnék ide, családi okok miatt kimaradt egy pár szezon, viszont szerertném az öreget rendbevágni, ezért kérdezném, hogy tudtok-e abban segíteni, hogy hol lenne érdemes 1200-hez alkatrészeket, ill. kopócuccokat beszerezni? Valami bevált bolt vagy webáruház?
Előre is köszi a segítséget!
Sziasztok!
4 év után ismét visszatérnék a zzr-es csapathoz most motort keresek 600-as E modell érdekel, kérlek benneteket aki esetleg tud megvételre érdemes gépet az jelezzen nekem. 3-400 e körül.
Köszi mindenkinek aki infót tud adni!
Sziasztok!

Szeptember 18-19-20-án lesz a a Kawasaki Fest elnevezésű motoros rendezvény...

Gyertek el minél többen!

http://fest.kawasaki.hu/

https://www.facebook.com/event...

Jó móka lesz...
Sziasztok,

a ZZR 1100D tipustarsak segitseget szeretnem kerni: megtennetek, hogy megirjatok a cdi-tek szamat? (az ules alatt talalhato dobozon van feltuntetve)

Elore is koszonom a segitseget.
Szia! Ment a mail.
szia,
nekem van egy PLX tartókonzolszettem, hozzá illeszkedő Givi V35 oldaldoboz párral. jobbára szólóban utazom, ezért egyre kevesebbet használom őket (egy személyre a hengertáskám is elég), így, ha meg tudunk egyezni, megválnék a szettől.
illetve akad egy Bagster tankbőröm is (kép), amit mostanában szintén nem hordok, ugyanezen okokból. címem az adatlapon, ott elérsz, ha bármelyik megtetszene.
Sziasztok,

ZZR D modellhez (1990-1993) alkatrészek eladók olcsón.

Vízhűtő kompletten
Tükör jobbos
Gyújtás kapcsoló villahíddal
Kerék első
Fék pedál
Kormány súly-1 db
Oldal támasz kompletten
Lámpa hátsó kompletten
Gyújtó pipa 3 db
Kábel köteg
Indító-relé
Index-relé
Segédváz
Fék munka henger keréknél első 2 db
Főfékhenger hátsó
Fékcső első
Sárvédő hátsó
stb.érdeklődj.

Főtengely +4 hajtókar nyugvó=32 mm,hajtókar=30 mm
Váltó komplett
Önindító
Kuplung ház
Vezérmű lánc + a feszítői
Generátor forgórész-mágneses kerék
stb.érdeklődj.postán is tudom küldeni vagy futárral de személyesen is átvehető.
egyedi árak megbeszélés alapján.

06-20-589-19-81
kawagucci@citromail.hu
Szia!
Gondolom túl vagy rajta de azért leírom, 173cm/75kg két éve vettem 92` es 1100 zzr-em. első motorom. kell egy pár km hogy érezd. már most mondom nem fogsz vele menni 120 al nem szereti csak a 220 at! ha nem hajtod ki a lelkét örök élet +1nap 6000 fordulat fölött kapaszkodni kell, de nagyon! nehéz kicsit kanyarodni vele mert nagy a forduló kör! ha volt egy 600 körüli géped fél szezon alatt simán megszokod! vigyázni kell a széria hibára de ezt úgysem fogod látni rajta, ugyanis a hajtókar olajozásával van gond. habosodásra hajlamos a 2 es nél!