Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyenlőre semmilyen..Csak az alapjárati csavart állítanám gyári értékre, mert 3000 ig nagyon nem jó a gép..3000 től teljesen jól megy.Sajnos a kipuffogó dob nem gyári..
Szinkront állítasz a karbikon?
Szinkron tesztered milyen van, mert nekem is kellene egy jó
Köszönöm a válaszodat ! A szinkron csavarra gondoltam. Tegnap levettem a tankot. Őrület hogy akkora hely van a karbi alatt és mögötte hogy egy sima fázisceruza is befér !
Háznál = váznál csk kijavította a gép (váz és a blokk közőtt a karbi alatt)

?
Ha az alapjárat beállító csavar = levegő benzin keverék beállító csavar?
Akkor nem kell semmit levenni be lehet nyúlni a háznál.
Ha a "gáz" végállást állító csavarra gondoltál ( amibe tudod emelni csőkkenteni az alapjárati fordulatszámot) akkor sem kell levenni a tankot be lehet nyúlni a háznál.
Ha a karburátor szinkron állító csavarra gondoltál igen le kell venni a tankot.
Vigyázz első két esetben ha járatva állítasz valamit a karbon forró lehet a blokk, váz is. Elég szűkös a hely de csak igy tudsz állitani a karbon.
A fennt leírtak csak erre az esetre vonatkoznak. A fent leírtak saját tapasztalaton alapulnak. Nem írányadó semmilyen szerelésre, állításra. A fenti tapasztalatból adódó kárért nem válalok felelőséget. Ha esetleg valaki megszólna a hozzá szólásomért. Mert vannak itt ilyenek.
Sziasztok !
Egy technikai kérdésem lenne . ZZ-R 600 karburátorainak alapjárati csavarjaihoz hozzá lehet úgy férni hogy nem szerelem le a karburátor sort , csak a tankot veszem le ?
NGK CR9EK gyújtógyertyák motorkerékpárhoz pl. ZZR400 Kawasakihoz
7db, 200Ft/db
Használt, de JÓ, kipróbálható.
Igény esetén kevesebb darabszám is eladó.
Sziasztok! Ha esetleg valakit érdekelne van egy ZZR E modellre való víztiszta gyári méretű plexim, zsír új még a fólia is rajta, teljesen karcmentes. Megnéztem ebay-en és a legolcsóbb amit találtam 5500Ft körül mozog így én 5000Ft-ot kérnék érte. BP vagy hosszabb időtavú egyeztetés alapján több helyen személyes átvehető, de természetesen postázom is a vevő terhére. (Nem akarok belőle meggazdagodni, ha jól fizető állásom lenne akár ingyen is oda adnám, de egyetemista ként minden forint jól jön benzinre :D )
Hali!
Nincs ebben semmi titok csak szerencse....
Februárban feltörték a garázst, amit bérelek, elvitték a 3 db bukót, kézi gépeket, + a szerszámkészleteket (Holex racsnis kulcskészlet stb stb.) Gyalog voltak, mert csak annyit vittek, ami a kezükben elfért, egy tisztítókészletet az ajtón kívül le is raktak, ezért nem nyúltak a motorhoz sem, + éppen szét volt bombázva, lehet ez is elriasztotta őket....
Kihívtam a rendőrséget, egyből azt kérdezték a helyszínen, mennyi is az annyi... (ilyenkor minimum 100.000-t kell mondani...) persze nekem is meghaladta, így hívták a helyszínelőket, feljelentés, papírmunka, mit vittek el, hogyan néztek ki, ismertetőjelek stb stb. Sok reményt nem fűztem hozzá, hogy meglesz bármi is, de a remény hal meg utoljára... A tulajjal megbeszélve csináltam új ajtót fémből, betonbiztosra, + GSM riasztó beszerelve.
Kaptam ismerőstől egy kölcsön bukót, meg csinálgattam a motort, mert ment műszakira.
Aztán április környékén hívtak a rendőrségtől, hogy elfogtak Nagykanizsán egy bandát, akiknél megtaláltak pár dolgot, amire ráillett a leírás amit az ellopott cuccokról adtam, így bementem, azonosítottam 2 szerszámot, (ezek voltak a legkisebb értékkel bírók, de legalább megvolt valami) mondták, hogy 2 cigány volt az elkövető, és az enyémen kívül még feltörtek pár garázst a telepen, a holmikat a Nagykanizsai piacon adták el, és az azonosított gépeket majd értékbecslés után átvehetem. Ezzel lezárult a rendőrség munkája.
Májusban egy hétvégén Szfehérvárra kellett mennem, és gondoltam akkor megnézem a sisakkínálatot ott is, aztán valahogy a jófogáson kötöttem ki, és elkezdtem nézegetni az LS2 márkájú sisakokat (2 db szinte új volt amit elloptak) és rábukkantam egy olyanra mint az enyém volt. (zöld fehér, nekem is úgy kellett rendeltetnem, mert nem volt az országban, tehát nem egy gyakori darabról van szó). A hirdetést megnézve Nagykanizsa volt a cím, a hirdetőnek meg volt még pár ránézésre piacon vett "régebbiség" amit árult. A sisaknál minden stimmelt, méret, állapot, sisakzsák stb. Hívtam a nyomozót, pünkösd előtt pénteken, hogy megvan a sisakom, válasz: kedden menjek be, vallomást tenni.... Pünkösdi hosszú hétvége, szar idő, mindenki a netet bújja, olcsó pénzért tette fel a hirdető, mondom ezt addig elviszik, válasz: jójó, kitalálunk valamit. Ebből lett az, hogy én hívtam fel a hirdetőt, hogy tegye már el keddig a kobakot."hát hát na jó..." így eltette. Kedden be a rendőrségre, vallomás, azt mondja a nyomozó, hogy nekik(?) kell menniük lefoglalni valamelyik nap. Nem igazán értettem, hogy Nagykanizsán nincs rendőr, vagy miért, de mit tudok csinálni.... Csütörtökön hívtak, hogy lefoglalták a sisakot, a hirdető elmondta hogy a piacon vette, és nyereség reményében árulta....

Ezt követően 1,5 hónap múlva hívtak, hogy mehetek a cuccaimért, így ahhoz képest ahogy kinézett "részleges Happy End" lett.
ez szuper hír! esetleg, ha nyilvános, megoszthatnád, hogyan sikerült ráakadni, visszaszerezni, gondolom másnak is érdekes lehet, ha beüt a krach.
teloszám helyesen 06704275150
Sziasztok!

Örömmel jelenthetem, hogy a rendőrség, és némi jófogás böngészés után hazakerült a tavaszi garázsfeltörésből elvitt cuccaim egy része, többek között a sisakom
Így újra együtt róhatjuk az utakat
kawasaki zzr 400/500/600 E D alkatrészei eladók
van hozzá ha kell hivj 0670475150
Ismereteim szerint a hengersor és a dugattyúk lettek az osztrák szabályok miatt visszavéve 484 ccm-re az 599 ccm helyett, egyébként megegyezik.
sziasztok zzr400 ashoz keresek vizpumpát tudna valaki segiteni?
Biztos? Nem csak a hengereken változtattak? Nem tudom csak kérdezem
Bocs, nem csak a hengerfej, hanem a teljes hengerblokk...
Sziasztok! Van egy 91-es 500-as Zizim, ami az ismereteim szerint a hengerfej kivételével megegyezik a 600-assal. A hűtőrendszer alsó (blokkba menő) összekötő csövéhez keresem az O-gyűrű méretét. A service manual-ban nem találtam meg. Tud valaki segíteni?
Előre is köszi!
Dolomitok 2015
Szia,
Nekem van pdf-ben. Hétfőn dobj egy emailt, szívesen átküldöm neked.
Zzr 250-bontot alkatrészek eladók

érdeklődni csak telefonon:06034053450
Sziasztok !
A hétvégém vásároltam egy 94-es 600-as ZZ-R-t. Remélem jó választás volt a részemről.
Ami egy kicsit zavaró hogy 4-1-be Remus rendszer van rajta. Az lenne a kérdésem hogy erre az évjáratra felszerelhető ,átalakítás nélkül az újabb modell rozsdamentes gyári kipufogó rendszere ?
A manualedereparatie pont info-n nézz szét...
Szia
Keresek 2006-os zzr 1400-eshez sevicemanualt,partlistát tudod honnan tölthető le?