Eladóvá vált (egészségi ok miatt) szeretett ZZR 600E motorom. 2004-es évjárat, 49000km, nappali led, szivargyujtó csatlakozó, állítható első és hátsó teleszkóp, hibátlan újszerű állapot. Ára: 690000 Ft.
A 190/55-höz képest nem sok különbséget érzek bár nem feszegettem a határokat ilyen időben. Anno a 180-ról 190-re váltás egy álom volt. Egy másik motort kaptam ajándékba akkor olyan stabil lett a tempósabb kanyarokban pedig előtte is jó gumikkal mentem (D208GP,D209GP) Atán jött a D211GP 190-es. Közben próbáltam Pirelli Diablo Rosso-t (én hülye vettem új gumit egyszer az életben) (120/70-190/55 párban) de az egy fos ráadásul olyan kicsi és lapos ívű volt, mint Dunlopból a 180-as.
Sziasztok! 94-es èvjaratu zzr600-am alkatrèszenkènt is elado a generator ami nem jó. Ja az idomjai sem a megszokott format mutatjak. A hirdetèst az olx en is megtudjatok nèz. De rakok ide is ki. Okmanyok nèlküli de törzs kartya van hozza.0630-722-3120 el èrtek ....
Valaki esetleg tud jó motorszerelőt pest környékén aki megbízható és ügyes mert unom a szerelgetést. Valószínüleg le kell venni a hengerfejemet mert szutykosak a szelepszárak,lehet hogy vezérműlánc is kakás mert valami csörög benne tehát valami hozzáértőt keresek aki nem horror áron és tisztességesen dolgozik ha esetleg tud valaki ilyet akkor kérem jelezze. A segítségeket előre is köszönöm.
Poénból csináltuk :D A múltkor körömlakkot vett és megláttam ezt a zöld körömlakkot 125Ft-ért és mindjárt elkapott az ihlet :D Kawa zöld körmöt kell csinálni :D
Új gumit meg nem veszek, súlyos pénzkidobás.
Ja, én maradtam a gyári méreteknél.
Hogy viselkedik vele a gep?
Jó állapotú zzr eladó
Ès gratula a baratnőhöz, hogy elviseli!