Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha csak át nem festi!
hát, ha tőlem kérdezed nem igazán
Csak nem egy fekete?
Szia mindenki!
Egy kis problémám lenne az üzemanyag szint jelzőmmel.
Ha tele tankolom max félig megy fel a mutató és onnan már csak lefelé jön arányosan a fogyással. Az úszó hibátlan, tankönyvbe illően adja le az ellenállást....f...gom nincs, mi lehet a gondja.
Nincs valami ötletetek? ja...zzr1200-ról van szó.
véégre :D
no, akik lemaradtak róla, vagy újra átélnék: Földutat is bevállaltunk, hogy megtaláljuk Pörköltet... Ilyen volt LimeRide 2014.
Érdről kb. fél óra, ha az belefér: Quicksteel, illetve időben hasonló, távolságban kevesebb az MFMotors.
Sziasztok!

Érd és környékén tudtak esetleg egy jó szerelőt? Nem baj, ha az elektromos dolgokhoz is ért.

Köszi.
hát, lesz miről mesélni - kalandos volt
Várjuk a cikket :D Izzítsd az ujjaid
Simán!
Lent voltam körbe néztem a LimeRide kiinuló pontján. Ismerős arcot nem láttam,de remélem valaki indult :) Képeket és élménybeszámolót várunk. Remélem kutyáék ott vannak és mindent dokumentálnak :D
Nem értem, hogy jön ez ide, ahol egy megbízható motor fóruma van.
Kellett neked kísérletezgetned?
Szia!

A biztosítékokat megnéztem, azok rendben vannak, az üzemanyagpumpára még nem került sor. A gyertyákról nem is beszélve. Lesz mit átnézni az biztos.
Szerintem szerelőre bízom a dolgot.
Első lépésként legegyszerűbb végignézni a biztosítékokat, nem tudom ezen már túl vagy-e. Ha mind ép akkor a benzinpumpát próbálhatod,ki direkten áramot adsz neki,ha nem megy akkor ott a baj, ha megy akkor meg kell nézni a vezetékezést, hátha ott van gond. Könnyen megeshet, hogy ilyen problémát produkál egy gyertya. Nekem pl csinált ilyet a motor egy gyártáshibás biztosíték miatt. Betettem a főbiztosítékot és a helyén volt, de ennek ellenére kontakt hibát produkált. Kicseréltem azóta semmi gond.
Sziasztok!

Nem ZZR, hanem Z, de talán sikerül rá megoldást találni.

Tegnap egy előzés közben leállt a motor és közben ugrált a fordulatszám, megpróbáltam újra beindítani, de amikor ráadtam a gyújtást, akkor nem hallottam az üzemanyag szivattyú hangját.
Előfordult már valakinél ilyen hiba?
Tűszelepet én is találtam, most találtam ebay-en szelepet és üléket. Az van írva, hogy ZZR 600 200- kérdés, hogy változott-e a karbi? Mert szerintem az egész sorozatnak azonos a karbija nem?

A nagyvasnál van tűszelep üléket külön nem láttam.
Hali! Lehet kapni karburátorhoz csak tűszelepet és üléket? Felújító készlet van, de abban benne van minden gumi alkatrész is ami nekem már cserélve lett.
Az mit takar Bandi?

Jajjjjj minek nyulnaknemberek olyanhoz amihez nem értenek.
Spécinek nem spéci annyira de azért nem árt ha ért hozzá.
Google keresőbe ird be karburátor szinkronozálás/ beállítás és meglátod miről beszélek.