Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mast nem bantott, sajat bevallasa szerint. A lepkeket mondta neki valaki hogy allitsa szepen ugyanabba a helyzetbe, na ezt o megis csinalta, sajnos. Viszont a visszaallitas mar nem sikerult neki. Gondoltam tud majd valaki segiteni kell-e valami speci dolog a bealitashoz.
Hali.
Vidd el egy karburátor szinkronizálásra. Valószinű elcseszte a beállításod. Nem egy nagy pénz de kèszülék kell hozzá. Máshoz nem nyúlt hozzá? Keverék állitó csavar membránok fúvókák szívótorok mind mind hiba források lehetnek.
Sziasztok, ert-e valaki a karburatorokhoz ? zzr 600 90-92ev. Haverom alitott a karburator lepkeken, olyan jol sikerult hogy 7000 fole nem megy a motor, egyebkent 15000 szepen vitte kulonosebb problema nelkul.
Valakinek valami otlete ? hol lehetne utanna nezni a bealitasnak.
180-nal letilt. Ott a vége mert a japok igy korlátozták. Elveszi a gyujtást hogy ne menj gyorsabban.
Sziasztok, az én ZZR 400-som egy bizonyos fordulatnál mintha le lenne tíltva. nem gyorsul hatodikban...valami ötlet?
Szia Peti! Nem, úgy néz ki átállok a másik oldalra
Üdv a Tátrából!
Jön neked is az 1.4?
Sziasztok!

Valaki felvilágosítana olyan téren, hogy ZZR 400 fojtás? Tévhit vagy tényleg lehet/lehetett benne fojtás?
Karburátor felújító készletet szeretnék venni, de csak ZZR 600-hoz találtam, nekem meg 400-as van- Van különbség a karbik között? A felújító készletben van úszóház tömítés,O gyűrűk, tűszelep és szelepülék.

Köszi, igyekszik az ember!
Vegyetek motort Kanyarbanditol!

En mar vettem, es utolag mondhatom, tenyleg volt gazdaja.
szatuna kft, talán még maradt nekik...
Lesz valamikor egy jó kis fórum találkozó ZZR-eknek.
Már hiányolom.
Sziasztok!

Ha valaki 1100-es ZZR-t kíván, tudok egy csinos darabot

Kawasaki ZZR 1100
ez normalis, az nem normalis ha kinyomja a vizet mert elenged a rendszer kisebb nyomason.
meg az nem normalis mikor a suzuki 150fokos olajjal akar huteni.... epp itt egy olajkalyha nalam sajnalom a gazdajat hogy nem rendes kawaja van.
Detto ugyan ez az enyémnél is...
A piros csíkig megy föl és ott bekapcsol a ventilátor . Ha ki megyek a városból a zöld vonalnál tanyázik a mutató . Ez normális így ?
Mennyire kell felkúsznia a hűtővíz hőfokmérőnek az 1100 -as Zizin ? Nekem városban elég gyakran bekapcsol a ventilátor . Kb. fél állásig felkúszik a hőfokmérő mutatója (nem tudom hány fok lehet ilyenkor a hűtőfolyadék) és bekapcsol a ventilátor . Kicsit visszahűti és kikapcsol majd megint feljebb megy és így tovább . Ha ki megyek a városból akkor lemegy az alsó vonalig és ott megáll . Nem tudom hogy ez másnál is így van e . Azt mondják nem nagyon szereti a városi araszolást . Kinek mi a tapasztalata ?
Helló.

ZZR D modell-hez kellene plexi , köszi.
Köszi.
Meg van az új , Tatabányáról. Tökéletes lett.
Köszönöm mindenkinek !

Zsolt
nekem van ha kell 06704275150
Természetesen ki lesz cserélve minden ami kell a szelephez, nem csak maga a szelep, hanem vezető, szimering stb. minden meg van rendelve.
...de akinek van tudása az rendes szerszámot vásárol, mert megtanulta pici tacskó korában, hogy ejjjjj ekúrtuk :(
Bevallom sarkaltam már le pár csavart ifjú koromban én is, meg stb...

Mikor elsőnek kirántottam zéger nélküli féltengelycsuklót is kocsi difiből fogtam a fejem, hogy potyognak a tűgörgők, aztán megtanultam ésszel kel kihúzni... és lehetne sorolni reggelig...